kızlar sabahın köründen akşamın bu saatine kadar okuldayım... mini mini 5lerim çok tatlı bu sene ilk kez 5lerle tanıştık çok sevdim:) okulumu sınıfları çocukları özlemişimm...
kendimi toparladım mı henüz değil ama üstünü kapattım. eşim senin gülümsemen benim mutluluğum dedi.. bir daha ağlamadım .. ama zor gerçekten rüyadan uyanmak... şimdi yemek yapmam lazım evi toplamam lazım benim karmaşık günlerim başladı artık aldığım nefesi neremden alırım bilemiyorum... :)
havin...Rabbim seni esirgesin metanetin gerçekten kıskanılır... Allahım tez vakitte sana ve burada ki herkese hayırlı evlatlar nasip etsinnnn ... sabrını gücünü arttırsın . ama donmuşlarının da güç verdiği belli..
keşke benimde olsalardı:))))
bu süreçte destek olan herkese sonsuz teşekkürlerrr......
artık sık giremiyorum ama fırsat buldukça takip edicem sizleri....:103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::126::126::126::126::131:
canımmm, hayırlı ve mutlu bir eğitim yılı dilerim. sezon içinde doğal yoldan sürprizler de yapabilirsin yani. illa ki tedavi beklemek gerekmez umut için de mi ama? biz bu topicde bu örnekleri de görmedik mi?