Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tebrik ederim biliyorsun bende nur hanımda tedavi olmayı düşünüyorum hatta tlf da görüştük kasım sonu gibi muayeneye gideceğim inş. o yüzden seninde nur hanımın hastası olup pozitif alman beni daha da mutlu etti Rabbim istemedikçe hiçbir şey olmaz ama bizde insan olarak tedbirimizi en iyi şekilde almaya çalışıyoruz
kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın
akasyam tatlım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin
akasya aysen tebik ederim kızlar Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
kızlar halaaaa lekelenmem devam ediyor... çok mutsuzummm... ağlamaktan gözlerim ağrıyor....
Aysenciğim gördüm hemen geldim canım sanırım hamileydin değil mi en sonki değerin 74 mü çıkmıştı
bendede 3 gün lekelenme oldu kahverengi şeklinde doktorunu ara sor canım korkma bir şey olmaz
evet cnm benim.. aradım bi iğne adı verdi.yaptım... ara ara leke geliyor şimdi ama kesmedi..çok korkuyorum..
Hayır korkmana gerek yok bence rengini söylermisin canım benim
kahverengiyse bir problem yok zaten tehlikeli bir şey olsaydı doktorun söylerdi
progesteron kullanıyomusun
Hayır korkmana gerek yok bence rengini söylermisin canım benim
kahverengiyse bir problem yok zaten tehlikeli bir şey olsaydı doktorun söylerdi
progesteron kullanıyomusun
canım yaa yeni gördüm üzülme ve pc den uzak dur kapat şunu ayaklarını yukarı kaldır ve istirahat et lütfen o halde burdasın yaaa kanamanın ilacı istirahat tatlım ya lütfen bebeğimiz o kanamalara karşı gelecek biz teyze sen anne olacaksın merak etme ama burdan çık ve istirahat et lütfennnnnn.......
progesteron fitil kullanıyorum. ilk gelen çookk açık pembeydi.ama iç çamaşırıma bulaşmamıştı.peçete ile silindiğim zaman geldi.hemen iğne yapıldım.5-6 saat kesti.iki saat önce gene geldi. kahverengii.. çok mutsuzum yaaa...
hemen umutsuzluğa kapılma bence bu tür durumlar oluyor benimde 3 gün sürdü
üstelik doktorum hiç öyle iğne felanda yaptır demedibak görüyomusun
neyse sen sıkma canını her şey olacağına varır elbet
sağol cnm benim.. umarım geçici bişeydir....çok çalkantılı bi süreç oldu.... yoruldum walla.... cnm benim yardımın için sağol gidip biraz daha dinleneyim..yarın durumdan haberdar ederim....iyi geceler ...
canım kromozomu hemen istemiyorlar ama hsh yi başlamadan istemesi lazım diye biliyorum..cok dikkatli sec merkezini cok önemli cünkü dondurulmusun var mı ?herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????
DENİZCİM bu arada neden acele ettin 10. gün test yaptırdın beklesene arkadaşım 12. günü bildiğim kadarıyla 11. ve 12. günlerde kanda artış oluyo betahcg değerleri o yüzden bekletiyorlar bizi üzülme bu arada bence hamilesin inşallah çünkü normal insanlarda en fazla 5 çıkıypr değer o yüzden ben senden ümitliyim allahın izniyle 2 gün sonra gerçek değerini görüp hep beraber swvneceğiz inşallah
akasya 'cım tebrik ederim ,çok güzel sonucun Allah tamamına erdirsin canım ,maşallah :)senin kacıncı denemeydi ilk mi ?Benim belirtilerimi sormuşsunuz. Belirti demeyim de vücudumda olan değişiklikleri sayayım. Göğüslerim çok şişti. Özellikle gece uykudayken ağrı ile uyanıyordum. Dokunamıyordum. Göğüs damarlarım çok belirgindi. yeşil damarlar çıkmıştı. Yine göğüsteki sivilce tarzı noktalar büyümüştü. Bir de sürekli ekşi yiyordum. Ve çok acıkıyordum. Biraz da kasık ağrım oldu. Ama çok fazla değil. Yerleşme kanaması bende olmadı. Bu belirtilerin bazıları psikolojik olabilir ama göğüslerimdeki değişiklik çok belirgindi.![]()
aysen merhaba ,belki okumussundur benimde 10.gun degerim 11.99 cıktı ,bana 2 tane 3.gun embryosu konuslmustu ..senin nasıldı acaba 3.gun muydu bir tanemiydi ,ben doktorla gorusmedim ama hemsire 11.99 a düşük dedi carsamba 50-60 ooması lazım enaz dedi ,ilaca devam ediyorum ama hicbişeyi fazlalaştırmadı .kızlar halaaaa lekelenmem devam ediyor... çok mutsuzummm... ağlamaktan gözlerim ağrıyor....
Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:) Bugün sonuç alacak olan var mıydı?
Hadi bakalım inşallah canım:)bugun Tugok'un güzel haberlerini alacagiz insallah maşallah =)