• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım çok tebrik ederim biliyorsun bende nur hanımda tedavi olmayı düşünüyorum hatta tlf da görüştük kasım sonu gibi muayeneye gideceğim inş. o yüzden seninde nur hanımın hastası olup pozitif alman beni daha da mutlu etti Rabbim istemedikçe hiçbir şey olmaz ama bizde insan olarak tedbirimizi en iyi şekilde almaya çalışıyoruz

Gamzeciğim ,

Benim transferimi de Nur Hanım yaptı. Tek embiryo transfer edildi bana. Gerçekten işinin ehli ve çok titiz bir insan. Ben tedavi boyunca bir an bile tereddüt etmedim. Kendimi hep emin ellerde hissettim. İnşallah sen de benim yaşadığım mutluluğu en kısa zamanda yaşarsın :16:

kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın

Ceydacığım Allah yardımcın olsun.. İnşallah bol bol, kaliteli yumoşun olur..:nazar::nazar::16:

akasyam tatlım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin

Taze annecik.. Çok sağol.. Yakında anneler topiğinde de görüşürüz inşallah..Allah kısmet ederse bebişlerimiz yakın yakına olacak..:16:

akasya aysen tebik ederim kızlar Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah

Canım benim çok sağol.. Amin inşallah hepimizin sağlıkla devam etsin..:16:

Son düzenleme:
kızlar halaaaa lekelenmem devam ediyor... çok mutsuzummm... ağlamaktan gözlerim ağrıyor....

kızlar halaaaa lekelenmem devam ediyor... çok mutsuzummm... ağlamaktan gözlerim ağrıyor....

Aysenciğim gördüm hemen geldim canım sanırım hamileydin değil mi en sonki değerin 74 mü çıkmıştı
bendede 3 gün lekelenme oldu kahverengi şeklinde doktorunu ara sor canım korkma bir şey olmaz

Aysenciğim gördüm hemen geldim canım sanırım hamileydin değil mi en sonki değerin 74 mü çıkmıştı
bendede 3 gün lekelenme oldu kahverengi şeklinde doktorunu ara sor canım korkma bir şey olmaz

evet cnm benim.. aradım bi iğne adı verdi.yaptım... ara ara leke geliyor şimdi ama kesmedi..çok korkuyorum..

evet cnm benim.. aradım bi iğne adı verdi.yaptım... ara ara leke geliyor şimdi ama kesmedi..çok korkuyorum..

Hayır korkmana gerek yok bence rengini söylermisin canım benim
kahverengiyse bir problem yok zaten tehlikeli bir şey olsaydı doktorun söylerdi
progesteron kullanıyomusun

wc ye girdim iç çamaşırım temizdi ama peçeteye çooookk açık pembe bi leke geldi. korktum dr. u aradım iğne yapıldım.. 5 altı saat kesti iki saat kadar önce tekrar geldi. bu defa kahverengiydi.

canım yaa yeni gördüm üzülme ve pc den uzak dur kapat şunu ayaklarını yukarı kaldır ve istirahat et lütfen o halde burdasın yaaa kanamanın ilacı istirahat tatlım ya lütfen bebeğimiz o kanamalara karşı gelecek biz teyze sen anne olacaksın merak etme ama burdan çık ve istirahat et lütfennnnnn.......

progesteron fitil kullanıyorum. ilk gelen çookk açık pembeydi.ama iç çamaşırıma bulaşmamıştı.peçete ile silindiğim zaman geldi.hemen iğne yapıldım.5-6 saat kesti.iki saat önce gene geldi. kahverengii.. çok mutsuzum yaaa...

canım yaa yeni gördüm üzülme ve pc den uzak dur kapat şunu ayaklarını yukarı kaldır ve istirahat et lütfen o halde burdasın yaaa kanamanın ilacı istirahat tatlım ya lütfen bebeğimiz o kanamalara karşı gelecek biz teyze sen anne olacaksın merak etme ama burdan çık ve istirahat et lütfennnnnn.......

sağol cnm benim bi cvp bulurmuyum diye bakmak istedim...

progesteron fitil kullanıyorum. ilk gelen çookk açık pembeydi.ama iç çamaşırıma bulaşmamıştı.peçete ile silindiğim zaman geldi.hemen iğne yapıldım.5-6 saat kesti.iki saat önce gene geldi. kahverengii.. çok mutsuzum yaaa...

hemen umutsuzluğa kapılma bence bu tür durumlar oluyor benimde 3 gün sürdü
üstelik doktorum hiç öyle iğne felanda yaptır demedi:50: bak görüyomusun
neyse sen sıkma canını her şey olacağına varır elbet

hemen umutsuzluğa kapılma bence bu tür durumlar oluyor benimde 3 gün sürdü
üstelik doktorum hiç öyle iğne felanda yaptır demedi:50: bak görüyomusun
neyse sen sıkma canını her şey olacağına varır elbet

sağol cnm benim.. umarım geçici bişeydir....çok çalkantılı bi süreç oldu.... yoruldum walla.... cnm benim yardımın için sağol gidip biraz daha dinleneyim..yarın durumdan haberdar ederim....iyi geceler ...

sağol cnm benim.. umarım geçici bişeydir....çok çalkantılı bi süreç oldu.... yoruldum walla.... cnm benim yardımın için sağol gidip biraz daha dinleneyim..yarın durumdan haberdar ederim....iyi geceler ...

hepimiz öyleyiz inanki elimiz yüreğimizde imtihan dünyası işte
Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemesin
hadi git dinlen canım sen güzel şeyler düşün elini karnına koy allahın isimlerini zikret salavat getir

gunaydin herkese arkadaslar nasilsiniz coktandir giremiyorum takip edemiyorum sizleri insallah hersey yolundadir hepiniz icin rabbim yardimciniz olsun kapisindan bos cevirmesin kimseyi herkese hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin insallahh....

herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????
canım kromozomu hemen istemiyorlar ama hsh yi başlamadan istemesi lazım diye biliyorum..cok dikkatli sec merkezini cok önemli cünkü dondurulmusun var mı ?

DENİZCİM bu arada neden acele ettin 10. gün test yaptırdın beklesene arkadaşım 12. günü bildiğim kadarıyla 11. ve 12. günlerde kanda artış oluyo betahcg değerleri o yüzden bekletiyorlar bizi üzülme bu arada bence hamilesin inşallah çünkü normal insanlarda en fazla 5 çıkıypr değer o yüzden ben senden ümitliyim allahın izniyle 2 gün sonra gerçek değerini görüp hep beraber swvneceğiz inşallah

rashelcim hemsireyi aradım akıntım var igne cogaltır mısınız diye ,yok gerek yok dedi,sonra dedim test yapsam cıkar mı e cıkabilir enazından baslangıc varsa cıkar yapalım dedi,oyuzden gittim yoksa beklicektim.devam ediom ilaçlara meraketme sen nasılsın ,değerin kac oldu ?umarım bugun tugok dan da guzel haber alırız sizlere kendim gibi sevindim sizi düşününce yüzüm gülüyor inan,kırkbinkere maşallah canım

Benim belirtilerimi sormuşsunuz. Belirti demeyim de vücudumda olan değişiklikleri sayayım. Göğüslerim çok şişti. Özellikle gece uykudayken ağrı ile uyanıyordum. Dokunamıyordum. Göğüs damarlarım çok belirgindi. yeşil damarlar çıkmıştı. Yine göğüsteki sivilce tarzı noktalar büyümüştü. Bir de sürekli ekşi yiyordum. Ve çok acıkıyordum. Biraz da kasık ağrım oldu. Ama çok fazla değil. Yerleşme kanaması bende olmadı. Bu belirtilerin bazıları psikolojik olabilir ama göğüslerimdeki değişiklik çok belirgindi. :31:
akasya 'cım tebrik ederim ,çok güzel sonucun Allah tamamına erdirsin canım ,maşallah :)senin kacıncı denemeydi ilk mi ?
aysen merhaba ,belki okumussundur benimde 10.gun degerim 11.99 cıktı ,bana 2 tane 3.gun embryosu konuslmustu ..senin nasıldı acaba 3.gun muydu bir tanemiydi ,ben doktorla gorusmedim ama hemsire 11.99 a düşük dedi carsamba 50-60 ooması lazım enaz dedi ,ilaca devam ediyorum ama hicbişeyi fazlalaştırmadı .
11.99 dan 2 gunde 50-60 a cıkması zor gibi geliyor.ama 20-30 olursa yine problem miş gibi konustu sana bişey demediler mi ?

Back
X