• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim biraz konus dişi aslında bize ne diyebilirsiniz yorum yazmanıza gerek yok ben sadece yazağim kimseye söyleyemiyorum bunları çünkü bu denemeyi kkimseye söylemedik bir eşim bir ben bide kuzenim biliodu..

Ben tek cocougum benden sonraki hamileliğinde anneme yanlıs bi erken dogum yapılmıs ve sonra hep düşükler .kardeşim olsun cok istedim annemde cok istedi cok denedi ama olmadı.
Ben hala bazen benim kardeşim yok diye ağlarim.arkadaslarıma kardeslerinin kıymetini bilmelerini tembihlerim.Bide avuntu var her kardes bir olmuyor kötü kardeslerde var diye ben buna pek inanmama ragmen bazen böyle avundugum olmustur.

Kardesim olmayınca ,cocukluğumdan beri cocuk hayali kurardım öyleki evlenmeyi planlamadan cocugum olmasını planladım hep.sonra birara evlenmek değil cocuk yapmak istediğimi farkettim amaç buydu evlenmek isteme amacım buydu.ama kısmet ,gec evlendim 31 yasındaydım evlendiğimde.

Hemen bebek yapabilirdik hiç korunmadık ama 6 ay olmadı sonra klomen kullandım sonra tuplerimin tıkalı oldugu cıktı.Eşim çok çalişiyordu çocuk isteğim ayrı bir boyutda kazandı o bana yoldaş da olur diye daha da cok istedim.böylece hergece eve enaz 9-10 da gelen ve bunu normal gelen eşimi okadar kafama takmazdım ,bebişimle yuvarlanıp giderdim..

sonra 2 tup bebek + 1 dondurulmus : 1 negatif 2 kimyasal .

şimdi etrafım da herkes teker teker hamile kaldı ,kalıyor .inanın suan birtane hamile olmayan,cocugu olmayan arkadasım kalmadı ,eşimin cevresi de aynen öyle ..

daha önceki olunmsuzlarda eşimle birbirimize sarılıp aglamiştık dün gece eşim benden üzgündü beni avutamadı sabah işe giderken ben ondan önce cıkıyorum bi opmedi bile

Allah’a asla asi gelmiyorum halimize şükür saglıklıyız aileler saglıklı ama bana niye böyle sınav verdirtiyor bilmiyorum.İnanın iyi bir insanım ,kimseyi incitmem, kimsenin kötülüğünü istemem,saflık derecesinde iyi niyetliyim diyebilirim.Hep diyroum Allah2ın bir bildiği vardır diye ..ama sonunda inşallah yüzümü güldürür cok istemeyim cok isteyince olmuyo diye baskılıyorum kendimi ama hayatda encok istedigim sey kendi canımdan sevdigim insandan cocugu dünyaya getirmek.yapamıyorsam niye kadınım diyorum.

Kardes istedim olmadı ,şimdi cocuk ..ben yalnız mı olmalıyım acaba ,ozaman eşimdende ayrılacak mıyım çünkü onun suçu yok o herkonuda destek olsa ayrılmak istemese bile ben buna dayanamam o kendi cocugunu hakediyor hemde biran önce cünkü 38 yaşinda ve cok saglıklı

deniz nolursun yapma böyle vazgeçmiş gibi konuşuyorsun sen yaaa...öncelikle bekle bakalım 2.testin bir yapılsın ama o da olmazsa allah çok büyük biraz rahat bırak kendini belki de normal yolla verecek rabbim evladını sana.. eşin için yazdıklarına ayrıca çok kızdım.. o seni bulmuş sen onu önemli olan bu.. onda da sorun olabilirdi ne alakası var hem çareler bitmez insan istedikten sonra rabbim çok büyük emin ol ki bu sıkıntılarının mükafatını verecek.. dualarım seninle ama toplamaya çalış kendini nolursun...

dün tsh için tahlil istedi drum henüz sonucunu öğrenemedim ona göre endokrin uzamanına gidip dozu ayarlamam gerekebilir, bugün ilginç bi şekilde şişkinliğim gitti canım eşimde farketti. 2,5 lt su içmeye çalışıyorum belki onunda etkisi olabilir. bu arada drum bana ananas, nar,hurma ve maydonoz yeme dedi senin de aklında olsun.. ayy hadi az kaldı senin sonucuna da heycanla bekliyorum. yarın bi idrar testi yap istersen belki idrara geçmiştir değerin yüksekse ama sen bilirsin tabi ben seni yanlış yönlendirmek istemem.. dualarım seninle canım..[/QUOT

selam deseha nasılsın.. nasıl gidiyoo.. bende 2,5 litre içiyorum günde 3 adet yumurta yiyorum bunlardanmıdır bilmiyorum şişliğim benimde biraz indi buarada ananası hemen bıraktım pazar günü bir bardak nar suyu içtim ama hiç bilmiyodum içilmeyeceğini neyse bişey olmaz ALLAHIN izniyle.bugün idrar testi yapıcam yarın test günüm büyük gün sonucu alır almaz yazıcam burdan.ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ET YARABBİM... AMİNNN

iyiym canım heycanla pazartesiyi bekliyorum bebişlerimin kalp atışlarını duyabilmek için. benim için bu süreç çok zor şu 12 hafta bi dolsa birazcık rahatlıcam heralde. inş bu sefer bebişlerim sağlıklı bi şekilde gelişirler diğerinde kalp atışını duyduktan 3 hafta sonra kaybetmiştim bebeğimi o yüzden çok endişeli geçiriyorum günlerimi. canım idrar testinden sonra da paylaş hemen merak ediyorum ama içime doğuyo güzel haberler alıcaksın. ayrıca dua da ediyorum senin için hem bak hamilelerin duaları kabul olurmuş:)) allah güzel haberler almayı ve tamamına erdirmeyi nasip etsin herkese..

Rabbim hayırlısını versin canım. Sabrını,umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah

amin canım

Canim insallah dondurulmuslarin tutar umut olsunlar
sana ben henuz kan testi yspmadim carsamba gunu yapicam
bir gun daha bekliycem...

inşş rabbim evladını sana bağışlar tatlım

denedik canım denedik. bizim burda bir mardişn pazarı açıldı. bugün yeni bir keçiboynuzu pekmezi aldım hacettepe üniversitesinden onaylıymış falan. bir de onu deneyeceğiz bakalım. desteğin için teşekkür ederim canım...

hayalcim umudum sizsiniz en çok zaten. sizin başarılarınız şu an tutunduğum dallarım.

inşallah canım yaa inşallahhh...

kedicim bu söylediğin adamı bir arkadaşım da önerdi bana, telini de verdi. dr ali cevat de mi? ama ben cesaret edemedim aramaya. o karışımdan da korktum aksi birşey olur diye ama iyi mi geldi diosun yani? karışımda ne var peki bilio musun?

haklısın aslında ama o kadar çok ertelendi ki farklı farklı sebeplerle. sabır taşı olsa çatlar yani :)) dediğin gibi geç olsun güç olmasın tabi.

akasyaaam senden önce müjden geldi topice listede yerini almıştın bile :))) tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

canım sen niye ki dondurulmuşlara hemen başlamak istemedin?

canım bildiğim kadarıyla birkaç düşük yapmadan istemiyorlar o testlerin çoğunu. ancak sen sağdan soldan duyup yaptırayım mı deyince yaptır diyebiliyorlar. sonucun öyle bir gen bozukluğuyla alakası olup olmadığını anlamak istiyorlardır. ama endişe etme çok büüyk çoğunlukla temiz çıkıyor o testlerin sonucu.

ben tedaviyi uzunca bi süre bırakmak istedim belki de herşeyi unutmak istedim

pes etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... devam bu bebekler bizim olacak ........

inşş canım inşş... rabbim bebeğini senden ayırmasın

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

Cok uzuldum bu hafta hep pozif gormek dilegimizdi
allah sabrini versin soylemesi bize kolay ama insallah diger
denemende kavusursun bebegine...ben korkudan test
yaptiramiycam galiba bu gidisle

kızlar transferde bu gün 8. günüm idrar testlerine hiç güvenmem ama şimdi hep pozitif istiyoruz yaa bi umut diye yaptım...
nova gebelik testi yaptım aranızda bu testi daha önce kullanan varmı ..... 1 ssat falan oldu yaptım yok diye bi kenara koydum ama az önce baktım çok ince pembe bile denemez bi çizgi gördüm sizce bu ne olabilir ben umutlu değilim bu arada...

kızlar transferde bu gün 8. günüm idrar testlerine hiç güvenmem ama şimdi hep pozitif istiyoruz yaa bi umut diye yaptım...
nova gebelik testi yaptım aranızda bu testi daha önce kullanan varmı ..... 1 ssat falan oldu yaptım yok diye bi kenara koydum ama az önce baktım çok ince pembe bile denemez bi çizgi gördüm sizce bu ne olabilir ben umutlu değilim bu arada...
cok sevindim kiz benden once davrandi senin evdede ne cok test varmis umutlanma ama
bence cok iyiye isaret cok mutlu oldum yarin sabak birdaha yap ilk idrarinla...
nova iyidir ama...

cok sevindim kiz benden once davrandi senin evdede ne cok test varmis umutlanma ama
nova iyidir ama...

evet test çok 10 ad. nova var önceden almıştım:)))) merak ettiğimde yollara düşmeyeyim diye:)) ama ben hala umutsuzum arkadaşım güvenmiyorum ben bu testlere üstelik dedim yaa 1 saat sonra çıktı renksiz gibi bi çizgi sabah yapayım bakalım doğru kararı sabah verir heralde...))

nova iyidir ama...

evet test çok 10 ad. nova var önceden almıştım:)))) merak ettiğimde yollara düşmeyeyim diye:)) ama ben hala umutsuzum arkadaşım güvenmiyorum ben bu testlere üstelik dedim yaa 1 saat sonra çıktı renksiz gibi bi çizgi sabah yapayım bakalım doğru kararı sabah verir heralde...))

evet test çok 10 ad. nova var önceden almıştım:)))) merak ettiğimde yollara düşmeyeyim diye:)) ama ben hala umutsuzum arkadaşım güvenmiyorum ben bu testlere üstelik dedim yaa 1 saat sonra çıktı renksiz gibi bi çizgi sabah yapayım bakalım doğru kar arı sabah verir heralde...))

hadi insaallah canim sabah ayni anda yspariz ben daha almadim test senden alayim bari
ben cok umutluyum ilk inde benimde oyle oldu hamile kaldim kizim var
bende hergun yapmistin yarin dahada netlesecek insaallah

cok heyecanlandim sakince oturuyordum benimse aklima
soktun şimdi
insaalah bayram hediyelerimiz göbüslerimizdedir

Kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim biraz konus dişi aslında bize ne diyebilirsiniz yorum yazmanıza gerek yok ben sadece yazağim kimseye söyleyemiyorum bunları çünkü bu denemeyi kkimseye söylemedik bir eşim bir ben bide kuzenim biliodu..

Ben tek cocougum benden sonraki hamileliğinde anneme yanlıs bi erken dogum yapılmıs ve sonra hep düşükler .kardeşim olsun cok istedim annemde cok istedi cok denedi ama olmadı.
Ben hala bazen benim kardeşim yok diye ağlarim.arkadaslarıma kardeslerinin kıymetini bilmelerini tembihlerim.Bide avuntu var her kardes bir olmuyor kötü kardeslerde var diye ben buna pek inanmama ragmen bazen böyle avundugum olmustur.

Kardesim olmayınca ,cocukluğumdan beri cocuk hayali kurardım öyleki evlenmeyi planlamadan cocugum olmasını planladım hep.sonra birara evlenmek değil cocuk yapmak istediğimi farkettim amaç buydu evlenmek isteme amacım buydu.ama kısmet ,gec evlendim 31 yasındaydım evlendiğimde.

Hemen bebek yapabilirdik hiç korunmadık ama 6 ay olmadı sonra klomen kullandım sonra tuplerimin tıkalı oldugu cıktı.Eşim çok çalişiyordu çocuk isteğim ayrı bir boyutda kazandı o bana yoldaş da olur diye daha da cok istedim.böylece hergece eve enaz 9-10 da gelen ve bunu normal gelen eşimi okadar kafama takmazdım ,bebişimle yuvarlanıp giderdim..

sonra 2 tup bebek + 1 dondurulmus : 1 negatif 2 kimyasal .

şimdi etrafım da herkes teker teker hamile kaldı ,kalıyor .inanın suan birtane hamile olmayan,cocugu olmayan arkadasım kalmadı ,eşimin cevresi de aynen öyle ..

daha önceki olunmsuzlarda eşimle birbirimize sarılıp aglamiştık dün gece eşim benden üzgündü beni avutamadı sabah işe giderken ben ondan önce cıkıyorum bi opmedi bile

Allah�a asla asi gelmiyorum halimize şükür saglıklıyız aileler saglıklı ama bana niye böyle sınav verdirtiyor bilmiyorum.İnanın iyi bir insanım ,kimseyi incitmem, kimsenin kötülüğünü istemem,saflık derecesinde iyi niyetliyim diyebilirim.Hep diyroum Allah2ın bir bildiği vardır diye ..ama sonunda inşallah yüzümü güldürür cok istemeyim cok isteyince olmuyo diye baskılıyorum kendimi ama hayatda encok istedigim sey kendi canımdan sevdigim insandan cocugu dünyaya getirmek.yapamıyorsam niye kadınım diyorum.

Kardes istedim olmadı ,şimdi cocuk ..ben yalnız mı olmalıyım acaba ,ozaman eşimdende ayrılacak mıyım çünkü onun suçu yok o herkonuda destek olsa ayrılmak istemese bile ben buna dayanamam o kendi cocugunu hakediyor hemde biran önce cünkü 38 yaşinda ve cok saglıklı
seni anlıyorum çünküüüü bi kaç ay önce bende sen gibiydim daha yaşımın genç olmasına rağmen inan çok badireler atlattım şu hayatta evlendim binbir sorunla gurbete kaçtım mecburen kimsem yoktu yanımda bi eşim bide ben ilk 6 ay istemedim çünkü nedenlerim vardı eşimin askerliği gurbet falan neyse istemeye başladım çok istedim her gece ağladım sigara üstüne sigara yaktım düşündüm hep olmadı işte eğer eşime uyup tüpe başlamasaydık olmayacaktı belkide bak güzel kardeşim üzülmek sana bişi kazandırmıyor aksine benim saçlarım bembeyaz oldu veremli gibi dolandım ortada aylarca tek destekçim eşim oldu ama onuda kadersizliğime ortak etmiş oluyordum ayrılmak istedim eşimden bırakmam dedi benim tüp maceramıda bi annem biliyodu onada zorunluluktan söyledik çünkü yol uzaktı bu süreç beni canımdan etmeye bile götürdü en son 2ay önce yani ağustosta kırmızıların gelişini göz yaşımla izledim ve karar vermiştim gece eşimin haberi olmadan arabayı alıp uçmaktı niyetim çok ciddiyim ama olmadı kocam için olmadı sabrettim namazıma başlamıştım dualarımı ettim bide böyle deneyeyim dedim transfere gideceğim gün yunus as duasını okudum rabbim kabul etti oldu seninde olcak inş.. hep dua ediyorum herkes için senin içinde edicem inş... sakın isyan etme ben ettim günaha girdim boş yere etme sakın yazık kendine eşine onların hiçbi günahı yok boşa eziyet etme öpüyorum seni rabbim büyük inş.. olur

cok heyecanlandim sakince oturuyordum benimse aklima
soktun şimdi
insaalah bayram hediyelerimiz göbüslerimizdedir

inşallah kuzucum yaaa inşallah vallahi bende çok heyecanlandım evde annem var onada bişey diyemedim gidip gelip teste bakıyorum evet 2. çizgi var görüyorum ama çoooook belirsiz dikkatli bakınca görünüyor allahım noluuuuuuuuuuuuurrrr......

Back
X