• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tatlım tebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşalllahh.. rabbim bütün isteyenlere versin ...

canım nova çok hassas bi test.. benim 7 çıkan değerimi bile çoookk silik bi çizgi ile gösterdi.iki gün sonra yine yap.. yirmilere ulaştıgında biraz daha belirgin oluyo...

kızlar transferde bu gün 8. günüm idrar testlerine hiç güvenmem ama şimdi hep pozitif istiyoruz yaa bi umut diye yaptım...
nova gebelik testi yaptım aranızda bu testi daha önce kullanan varmı ..... 1 ssat falan oldu yaptım yok diye bi kenara koydum ama az önce baktım çok ince pembe bile denemez bi çizgi gördüm sizce bu ne olabilir ben umutlu değilim bu arada...

heee ben varım hep onu kullandım bi halta yramadı uyuz bi kere pozitif olmadı ama yarın yapcam zevkine bakalım ne çıkacak:))))))))) hep hayalimdi çünkü

canım nova çok hassas bi test.. benim 7 çıkan değerimi bile çoookk silik bi çizgi ile gösterdi.iki gün sonra yine yap.. yirmilere ulaştıgında biraz daha belirgin oluyo...

[/ayşenim 2 tane yaptım bak şimdi iyi dinle önce damlatır damlatmaz zemin beyaz sonra idrarı emdikçe önce t çizgisi sonra c çizgisi çıkar gibi oldu gördüm ikisinide tam sevindim derken 2. çizgi yavaş yavaş kayboldu ama daha sonra yani 1 saat sonra 2. çizgi görünüyor çok ince ama ben görüyorum 2 testte aynı oldu....karışıkmı oldu anlatımım bilmem ama çok heyecanlanıyorum:))

Son düzenleme:
kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..

kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..

rabbim çok büyük ayşenim dünyada yiyecek nsibi varsa ne olursa olsun durur... ama sen tedbirini al ve hem ilaçlarına dikkat et hemde lütfen hep yat.. istirahatine bak bebeğin burdan önemli sonra gir güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle...

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz
Allah ım nasıl sevindim. Oyy ne güzel nüfus sayemizde artıyor :1::1: Rabbim hayırla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah

Canım ayağının altına yastık falan yok ayağın yüksekte uzan. Gerek olmadıkça kalkma hiç. Allah ım gücünü sabrını artırsın.İğnelerinin saatlerinede dikkat et inşallah bırakmaz bebişin seni.Allah yardımcın olsun

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

Canım benim ne denir ki Alalh sabrını versin inşallah. Sende umudunu kaybetme sen bu kadar istedikten sonra rabbim mükafatını verecektir

rabbim çok büyük ayşenim dünyada yiyecek nsibi varsa ne olursa olsun durur... ama sen tedbirini al ve hem ilaçlarına dikkat et hemde lütfen hep yat.. istirahatine bak bebeğin burdan önemli sonra gir güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle...

ağlamaktan gözlerim çıktı ayşegül bu belirsizlik beni çok yordu.ilaç iğne dr hergün kan görmek hergün kaybedebilisin sözünü duymak bittim valla.. rabbim bu acıyla sınamasın bizi inşallah...

ağlamaktan gözlerim çıktı ayşegül bu belirsizlik beni çok yordu.ilaç iğne dr hergün kan görmek hergün kaybedebilisin sözünü duymak bittim valla.. rabbim bu acıyla sınamasın bizi inşallah...

amin atlım rabbim ne dünyadaki neden dünyaya gelecek bebklerimizle sınamasın çok zor biliyorum bundan 3 yıl önce hamile kaldım..hamileliğimin riskli olduğunu bilmiyordum dr. demedi bişey yada anlamadı bilmiyorum araba kullanıyordum ve akşam eve geldiğimde az kanama ile başladı ve düşükle sonuçlandı ama dr. hata sı diye düşündüm o zaman sen sen ol istirahat et kanamanın tek düşmanı yatmak çünki yatınca geçiyor her gün biraz daha bebek gelişiyor inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve kanaman durur.......

canım çok tşk edrim.. zaten hep yatıyorum hiç kalkmıyorum.benim pc tablet elimde yani...

allah sabır versin canım tez zamanda bebek nasip etsin...

allah sabır versin canım ama senin bebeişin inatçı sende inat et lütfen ve birbirinize sıkı sıkı tutunun.. belirsizlik çok zordur eminim ama üzülme o bu kadar bırakmadı seni şimdi de bırakmayacak allahın izniyle...

[/ayşenim 2 tane yaptım bak şimdi iyi dinle önce damlatır damlatmaz zemin beyaz sonra idrarı emdikçe önce t çizgisi sonra c çizgisi çıkar gibi oldu gördüm ikisinide tam sevindim derken 2. çizgi yavaş yavaş kayboldu ama daha sonra yani 1 saat sonra 2. çizgi görünüyor çok ince ama ben görüyorum 2 testte aynı oldu....karışıkmı oldu anlatımım bilmem ama çok heyecanlanıyorum:))

canım aynen benim de öyle olmuştu çoook silik çıkmıştı yarın sabah yap ilk idrarla bak nasıl belirgin olacak gör bak hayatım.....:)))) senin adına çok sevindim.. ama dikkat et lütfen..

canım çok tşk edrim.. zaten hep yatıyorum hiç kalkmıyorum.benim pc tablet elimde yani...

Tamam canım çok iyi yapıyorsun. Söylemesi kolay biliyorum ama nolur aklını dağıt biraz kendini üzüp strese girdikçe bebişin tehlikeye girer allah korusun. Rahim duvarın kalınmış bak maşallah. inşallah biraz dikkat ederek bu endişeli günleri atlatacaksın.

benim mücadele edecek gücüm kalmadı... çok yoruldum artık durduğum yerde akıyor gözyaşlarım durduramıyorum...

Tamam canım çok iyi yapıyorsun. Söylemesi kolay biliyorum ama nolur aklını dağıt biraz kendini üzüp strese girdikçe bebişin tehlikeye girer allah korusun. Rahim duvarın kalınmış bak maşallah. inşallah biraz dikkat ederek bu endişeli günleri atlatacaksın.

sağol cnm benim sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor sağolun kızlar... hele de ben ağladıkça kapıdan hayırlısı üzme kendini diyerek giren bu durumun ne olduğunu bile anlamayan bu kadar insan odada otururken.....

Ayşencim lütfen dayan bak benimde öğrendiğimde 10 günü aşkın kanamam lekelenmem oldu umudunu kaybetme değerin yükseliyor maşallah bol bol dinln seni mutlu edecek şeyler düşün Rabbim ömür vermişse zaten seni bırakmayacak bebişin bak sebebini bilmeyerek sana hep prensesine sıkı tutun demek istiyorum. İnşallah atlaacaksın bugünleri cinsiyetini öğrenmy gidincde kulaklarımı bir çınlatıver canım benim:)

Ayşencim lütfen dayan bak benimde öğrendiğimde 10 günü aşkın kanamam lekelenmem oldu umudunu kaybetme değerin yükseliyor maşallah bol bol dinln seni mutlu edecek şeyler düşün Rabbim ömür vermişse zaten seni bırakmayacak bebişin bak sebebini bilmeyerek sana hep prensesine sıkı tutun demek istiyorum. İnşallah atlaacaksın bugünleri cinsiyetini öğrenmy gidincde kulaklarımı bir çınlatıver canım benim:)

inşallah cnm benim... inşallah... CUMARTESİ artık ya tamm ya devam olacak.. kanamam kesmiyor hayalcim..resmen adet kanaması gibi.. durduramıyorlar ...durmazsa kaybedersin bebeği dediler..

Ayşegülcüm bayram hediyen geliyor demek hemde eşsiz!!!
çok mutlu oldum sen sabah tekrarla o testi en az 4 saatlik idrarda daha net çıkar. İnşallah hergün koyulaşarak çizgin sana gülümsemeye devam eder. Moralini yüksek tut canım unutma hiç belirti omadan hqmile kalan binlerce insan var:))

inşallah cnm benim.. ama kanama öyle leke şeklinde değil bildiğin adet kanaması ve durmuyor durduramıyorlar.. durmassa bebeği kaybedeceksin dediler

Back
X