- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
sağol cnm benim sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor sağolun kızlar... hele de ben ağladıkça kapıdan hayırlısı üzme kendini diyerek giren bu durumun ne olduğunu bile anlamayan bu kadar insan odada otururken.....
Çok çok haklısın bende keseyi göremediklerinde dünya başıma yıkılmıştı resmen. Ama Rabbim ömür verdiyse senin bebişinde seni bırakmayacaktır. Senin şu durumunda kim geliyor gidiyorki canını sıkıyorsun sende. Yaşamayan ne anlayacak takma sen kimseyi onlarda teselli veriyorlar akıllarınca işte. Ben sırf bu yüzden kimseye demedim tüp bebek diye bi kendi annem bide bir kaç arkadaşım biliyor sadece. Yoksa Kayseri gibi bir yerde geçmiş olsuna gelenler hayırlı olsuna gelenler hiç bitmezdi. Sessiz sakin oturuyorum şimdi. Sende keyfine bakmaya ve hamileliğin tadını çıkararak kendini yıpratmamaya bak. İlk sonucunda değer 7 negatif diye üzülmüştün bak bebeğin senden mücadeleci annesi kendini geliştiriyor gün geçtikçe. Senden bundan ibret al ve lütfen kendini bırakma. Yiğenimizide üzme artık