• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler

sperm de problem olan çiftlerde isteniyor genelde arkadaşım..bizden de hemen istediler.yanii genetik bir bozukluk mu var ondan mı sperm sorunu yaşanıyor die bakmak için.evet 1 ay sürüyor çıkması ..bizde bekliyoruz 10 gün sonra falan çıkar heralde bizimde bakalım.

maşallah sizi okumaya yetişemiyorum son gebeler ard arda gelmiş maşallah;)böle devam etsin gebe kalmayan kalmasın ,çifter çifter ver Rabbim;)))

kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..

aysencim üzülme bak değerlerinde yükseliyo bebeğin direniyor sende lütfen diren bırakma bebeğini, neden belirsizlik belli işte hamilesin üzülme sıkı sıkı sarıl yavruna ki seni bırakmasın ...bu arada benim bir arkadaşım vardı 9 ay boyunca ara ara kanama yaşadı senin gibi, hastanede yattı şimdi kocaman bir kızı var o yüzden umudunu yitirme canım inşallah herşey düzelecek dualarım seninle canım bol bol dinlen yorma kendini ...

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

hercal canım kendini çok üzme olurmu bebeğin olacak inşallah allahın izniyle...sadece zamanı var...

kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

canım çok sevindim senin adına, oh oh sonuç ta güzel çıkmış, inşallah önce sağlıklı bir hamilelik sonra da sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın

rashelcim hemsireyi aradım akıntım var igne cogaltır mısınız diye ,yok gerek yok dedi,sonra dedim test yapsam cıkar mı e cıkabilir enazından baslangıc varsa cıkar yapalım dedi,oyuzden gittim yoksa beklicektim.devam ediom ilaçlara meraketme sen nasılsın ,değerin kac oldu ?umarım bugun tugok dan da guzel haber alırız sizlere kendim gibi sevindim sizi düşününce yüzüm gülüyor inan,kırkbinkere maşallah canım

canım sen yinede inancını yitirme inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız, doktorlarda yokmuş yurt dışından gelince onlar daha sağlıklı bilgiler verecektir hemşirelerin söylediklerine çok takılma, inan yeterki er yada geç mutlaka anne olacaksın

aysen bi arkadaşımın düşük riski olmuştu, dr de sen bırakmazsan bebek seni bırakmaz demişti çok etkilenmiştim,bak ne güzel değer yükselmiş,kendini rahat tutmaya çalış ,stres yapmamaya çalış,Rabbim korusun meleğini;)

kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
canım bebeğin sneınlke umudun kesılmesın sakın.. mücadele etmen gerkeıyro bir süre şüküğr hamılesın

inşallah cnm benim... inşallah... CUMARTESİ artık ya tamm ya devam olacak.. kanamam kesmiyor hayalcim..resmen adet kanaması gibi.. durduramıyorlar ...durmazsa kaybedersin bebeği dediler..
duracak canım kötü düşünememye calıs

slm arkadaslar aranizda gebelik asisini deneyen ve bu konuda bilgisi olanlar var mi
hiç duymadım ..

Aysenciğim benim kanama 2 damla geldi ama çamaşırımda kahve leke gelmiş gördüm.Dr. a gittim hemen dinlen dedi.Ama ben eve gelince crinone jelimden kullandım bilmiyorum 2 damladan sonra gelmedi.Çok şükür.sende de kahve geldiyse doktorun bana dediği kahverengiden korkma dedi.Rahimde kalmış bir kanamanın belirtisi olabilir dedi.Ama kesinlikle dinlenmelisin dedi.Sende hmn mutsuz olma bnde çok üzüldüm ,tüm hayallerim yıkıldı gibi geldi bayıcak gibbi oldum ama kendi kendime dedimki rızkı veren Allah eğer rızkı varsa bu doğacak dedim ve pozitif düşündüm.Sen de sıkma canınıı canım.Rabbim yardımcımız olsun.Birde benim ikiside tutmuş O yzden daha çok korkuyom.Dua edelim nolur birbirimize
canım gece rınsaalah olumlu düşünüp dualar edelım

sağol.ben de ocak gibi falan nerdeyse ilk denemeden 1 sene sonra yani.benim korkum var asdlında maddi olarak hazırım ama ben sonuçtan sonra çok zor toparlandım psikologa bile gittim.eşimle aramızda sorunlar oldu çok şükür şimdi iyiyim aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum.eşimde sen kendine gelmeden ikinciyi kaldıramazsın diyor.en son birde bahçeci yi araştırıcam sonra nur hanım olabilir.
canım bebeğinin vaktı geldıgınde zaten sen kendını hazır hissedersın

hadi bakalım inş.yarın senden güzel haberler alırız :))
tesekkürler canım

[

kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bu kadar sevinçlisin bizi de dualarında unutma inşallah.

ben yarin test yapmayi dusunuyorum siz?

test yapmak dert değil yapılır da korkuyorum desem :((( 4 aşılama ve 5 seneden sonra birinci tüp bebek denemem ve negatif cevabını almaya korkuyorum. İdrar tahlili ne kadar güvenilir olur bilmiyorum. Kan testi için de alırsam kesin sonuç olsun diye cumartesiyi bekleyeyim diyorum. zaten eşime desem ki yarın test yapayım mı çok kızar bana eminim.:))

Kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim biraz konus dişi aslında bize ne diyebilirsiniz yorum yazmanıza gerek yok ben sadece yazağim kimseye söyleyemiyorum bunları çünkü bu denemeyi kkimseye söylemedik bir eşim bir ben bide kuzenim biliodu..

Ben tek cocougum benden sonraki hamileliğinde anneme yanlıs bi erken dogum yapılmıs ve sonra hep düşükler .kardeşim olsun cok istedim annemde cok istedi cok denedi ama olmadı.
Ben hala bazen benim kardeşim yok diye ağlarim.arkadaslarıma kardeslerinin kıymetini bilmelerini tembihlerim.Bide avuntu var her kardes bir olmuyor kötü kardeslerde var diye ben buna pek inanmama ragmen bazen böyle avundugum olmustur.

Kardesim olmayınca ,cocukluğumdan beri cocuk hayali kurardım öyleki evlenmeyi planlamadan cocugum olmasını planladım hep.sonra birara evlenmek değil cocuk yapmak istediğimi farkettim amaç buydu evlenmek isteme amacım buydu.ama kısmet ,gec evlendim 31 yasındaydım evlendiğimde.

Hemen bebek yapabilirdik hiç korunmadık ama 6 ay olmadı sonra klomen kullandım sonra tuplerimin tıkalı oldugu cıktı.Eşim çok çalişiyordu çocuk isteğim ayrı bir boyutda kazandı o bana yoldaş da olur diye daha da cok istedim.böylece hergece eve enaz 9-10 da gelen ve bunu normal gelen eşimi okadar kafama takmazdım ,bebişimle yuvarlanıp giderdim..

sonra 2 tup bebek + 1 dondurulmus : 1 negatif 2 kimyasal .

şimdi etrafım da herkes teker teker hamile kaldı ,kalıyor .inanın suan birtane hamile olmayan,cocugu olmayan arkadasım kalmadı ,eşimin cevresi de aynen öyle ..

daha önceki olunmsuzlarda eşimle birbirimize sarılıp aglamiştık dün gece eşim benden üzgündü beni avutamadı sabah işe giderken ben ondan önce cıkıyorum bi opmedi bile

Allah’a asla asi gelmiyorum halimize şükür saglıklıyız aileler saglıklı ama bana niye böyle sınav verdirtiyor bilmiyorum.İnanın iyi bir insanım ,kimseyi incitmem, kimsenin kötülüğünü istemem,saflık derecesinde iyi niyetliyim diyebilirim.Hep diyroum Allah2ın bir bildiği vardır diye ..ama sonunda inşallah yüzümü güldürür cok istemeyim cok isteyince olmuyo diye baskılıyorum kendimi ama hayatda encok istedigim sey kendi canımdan sevdigim insandan cocugu dünyaya getirmek.yapamıyorsam niye kadınım diyorum.

Kardes istedim olmadı ,şimdi cocuk ..ben yalnız mı olmalıyım acaba ,ozaman eşimdende ayrılacak mıyım çünkü onun suçu yok o herkonuda destek olsa ayrılmak istemese bile ben buna dayanamam o kendi cocugunu hakediyor hemde biran önce cünkü 38 yaşinda ve cok saglıklı

Canım benim burdaki herkes senin yaşadıklarını hissettiklerini emin ol biliyor ve anlıyor bundan eminim. Ama bu öyle bir sınav ki sonucu kimin için hayırlı bilemiyoruz malesef. Kimi var kız evlatla sınanıyor kimi erkek evlatla. Kimi varlıkla kimi yoklukla.Ama emin ol evliliğin amacı sadece çocuk değil. Eşine benden istersen boşanabilirsin gibi vs. cümleler sarfetme evlilğine şeytanı davet etmiş olursun. Belki de birbrinize kenetlenmeniz için ayrı bir vesile konusu bu bebeğin olmaması durumu. Ama bu duygulara kapılıp aile birliğini yok etme. Sen bu hayal kırıklığıyla eşine karşı bencillik yaptığını düşünüyor gibisin. Ama değil. Bu keşke senin elinde olsa yada eşinin. Kendi takdirimiz dışındaki olaylar yüzünden eşlerin birbirini üzmesi,birbiri adına karar vermesi sadece şeytanı sevindirir. Ben de 5 senelik evliyim 31 yaşımdayım her adet dönemimde inan çocuk düşürmüş gibi üzülüyorum ağlıyorum. ama inan bu dönemde ne annem ne babam ne kardeşim. eşim olmasaydı çok daha kötü bunalımlar yaşardım. bana kurduğu şu cümle beni tekrar umutlandırıyor.""" bana sen lazımsın çocuk değil. Olsa da şükür olmasa da " inan bu bile yetiyor. Her zamankinden daha fazla eşinle beraber ol,daha çok zaman geçirmeye çalış. şeytanı en çok sevindiren şeylerden biri karı kocanın arasının bozulması . Hiçbişeyi düşünmüyorsan şeytana fırsat vermemeyim diye düşün. Allah hepimize bu yolda sabır ihsan etsin diyecek başka bişeyim yok. Çok yazdım galiba :17:

Aysencim insallah bebegin seni hic birakmaz dualarim seninle rabbim bebegini sana bagislasin insallahhhh....

test yapmak dert değil yapılır da korkuyorum desem :((( 4 aşılama ve 5 seneden sonra birinci tüp bebek denemem ve negatif cevabını almaya korkuyorum. İdrar tahlili ne kadar güvenilir olur bilmiyorum. Kan testi için de alırsam kesin sonuç olsun diye cumartesiyi bekleyeyim diyorum. zaten eşime desem ki yarın test yapayım mı çok kızar bana eminim.:))

canim benim insaallah pozitiftir haklisin ben esime demeden alldim idrar testi yapacagim sabah
umarim bebegin seninledir

canim benim insaallah pozitiftir haklisin ben esime demeden alldim idrar testi yapacagim sabah
umarim bebegin seninledir

inşallah. seninki de kızıyor demek :))) o da artık ne yapsın ben üzülüyorum diye üzülüyor zamanı gelmeden canımı sıkmayayım diye uğraşıyor. sonucu yaz olur mu sabah erken de olsa. Yani zamanın olursa :))) ben bakarım yarın sabah.

net sonuc icin bekle bitanem hersekilde hepimizin net sonucu cunartesi belli olacak

aaa öyle mi canım bende ocak gibi düşünüyorum kasım sonu ön görüşmeye gideceğim inş. eğer bi sorun çıkmazsa 15 tatilinde tekrar başlamayı düşünüyorum bu arada psikolojikmen bende daha kendimi toparlayamadım ama tekrar başlama umudu sevinci de olmasa hiç kendimize gelemeyiz bahçeci konusunda da sen bilirsin ama ben merkez araştırırken orası hakkında pek iyi şeyler duymadım ama tabi takdir senin canım

evet aslında belki başlasam daha iyi hissederim.ama eşim hazır olmadığımı düşünüyor.bahçeci konusunda duyduklarını sen söyle merak ettim ben zaten kendim karar veririm.özelden mesaj atabiliyorsan öyle at burdan yazmak istemezsen.

Back
X