• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

nasılsınız kızlar artık çok yazmıyorum çünkü tedaviyi bırakmaya karar verdiğimde kadınlar kulubunu de bırakmaya karar vermiştim hatta negatifi almadan görüp çok beğendiğim uzun zamandır aradığım ayakkabıyı buldum aldım ve negatifi öğrenince iade ettim sanırım biraz kendimi cezalandırmaya çalışıyorum dondurulmuşlarla hemen tekrar deneyeceğiz ama ben isteyip istemediğimi bilmiyorum...

seni sağlam bir silkelememiz lazım anladım ben tuba. aaaaaaaa kendine gel canııım. aysenle körler ile sağırlar birbirini ağırlar modunda topicde dolaşıyorsunuz. biz pes etmeyeceğiz sonunda kadar direneceğiz diye yola çıkmadık mı? bu oyunbozanlık niye bana onu söyle hele.

11.gün tek embriyo transfer edilmişti bana.kan testi yaptırdım 4,05 çıktı , yarın test günüm mecburen yarın yaptırıp merkeze bildirmem gerekiyor. Sonuca cok üzüldüm:(( ikinci deneme için araştırıyorum bus sefer 2 embriyo transfer eden bi yere gitmek istiyorum ama buna da hazır hissetmiyorum, iğne transfer süreci beni yordu
Allah gücünü ve sabrını artırsın. Yaşananlar iğneler ilaçlar daha doğrusu bu süreç gerçekten çok zor. Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin inşallah
Merhabalar. Arada takip ettigim bu topige ilk kez yaziyorum su an herkese hayirli, guzel, saglikli evlatlarina kavusmasini dileyerek basliyim.

Cumartesi test gunum sonuc bekliyorum merakla tedavimi atasehir memorial hastanesinde oldum, cem demirelin hastasiyim. İlk tup denememiz. Sperm sayi ileri harket hiz, morfoloji gibi sorunlarimiz vardi, dogal yolla bu yuzden cocuk sahibi olamadik, asilamayla da vakit kaqybetmek istemedik acikcasi, doktorumuz da onermedi. Simdi sonuc bekliyoruz iste. 7. Gunumdeyim ve hicbir belirti yasamiyorum, bu biraz canimi sikiyor, yani en ufak bisey yok, insaallah caktirmadan, belirtisiz pozitif sonuc alanlardan olurum ben de. Hepinizi ve dogmamis bebelerinizi Allah'a emanet ediyorum.
İnşallah inşallah inşallah pozitif sonuç alırsın. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç belirti falan arayarak moralini bozma. Bende de hiç bi belirti yoktu ve 6 haftalık oldu bebişim hala belirtim yok.O yüzden moralini yüksek tut.
Kizlar,

Pozitif sonuc alan arkadaslarimi kutluyorum. Allah bebeklerinizin sut kokusunu icinize cektiginiz gunler nasip etsin.
Olumsuz sonuc alan arkadaslarim da inanclarini yitirmesinler. Allah'a dua edip, kendilerini dogurgan olduklarina programlasinlar. Umut her zaman vardir

Yarin test gunum. Butun belirtiler gecti ne kasik agrisi ne gogus sisligi kaldi. Kanama da olmadi. Sadece yanaklarim kipkirmizi geziyorum. Yarin sabah test yaptirmaya gidecegim, heyecandan uyuyamiyorum. Sabir testi gibi bir surecti.

Allah'ima dua ediyorum, butun bebek hasreti cekenler saglikli bebeklerine kavussunlar, hayirlisi ne ise o olsun diye.

Biz yurtdisinda yasiyoruz, tedavi icin Turkiye'ye geldik. Kimseye anlatmadik durumu, yarin sonuca gore bir bayram havasi yasanir insallah.
Allah yardımcın olsun bi umut için taa nerelerden nerelere gelmişsin.Rabbim bu emeklerini çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.Yarın güzel haberler almanı diliyorum...
hepinize iyi gecelerrr
Sanada iyi geceler canım.Ama az önce yazdıklarına çok üzüldüm.Ne demek kendini cezalandırmak.Sende biliyorsun moral çok önemli. O minicik bebişler hücrelere bölünürken bile ne mücadeleler veriyorlar. Lütfen sende kendini toparla ve ne olursa olsun Rabbime şükret.Bak ne güzel dondurulmuşların var ve bunları yapabilecek imkanın var.Maddi imkansızlık yüzünden yada tıbbın bile imkansız kaldığı için bu denemeleri hiç yapamayanlar var. Sen bi umudun peşine düştün bugünlere geldin.Bundan sonrada pes etmek yok.Rabbim gücünü ve sabrını artırsın

yaaaa gerçekten mi .çok sevindim. Ben de mi yapsam acaba ama sabah tuvalete gitmiştim olur mu ki :43:

canim bazen ilaclardan cift cizgi cikabiliyormus
ben ilk idrarimla yapmadim zaten kimsenin haberi yok allahim insaallah dogrudur muciZe yaa
3 tane daha aldim test yarin kan testi dusunuyorum onda kesin belli olur
esime demiyirum ama:) insaallah dogrudur inanamiyorum umutlanmak istemiyorum

ben ilk idrarimla yapmadim zaten kimsenin haberi yok allahim insaallah dogrudur muciZe yaa
esime demiyirum ama:) insaallah dogrudur inanamiyorum umutlanmak istemiyorum[/QUO

Haklısın umutlanıp hüsrana uğramak da var tabi de ben korkuyorum bi de . Ya negatif çıkar da test gününe kadar bi de umutsuzluk yaşarsam diye

kacinci gin embryosu kac tane transfer edilmisti canim

ya ben yazılanlara bakıyorum da kfam çok karıştı. Benim ilk denemem 5.gün embriyosu transfer edildi 1 tane. Yönetmeliği ben de okudum 1 tane transfere izin veriliyor. Ama ilk deneyenlerden de iki tane transfer edilen var. Perşembe günü yapıldı transferim. senin hangi gündü

esime demiyirum ama:) insaallah dogrudur inanamiyorum umutlanmak istemiyorum[/QUO

Haklısın umutlanıp hüsrana uğramak da var tabi de ben korkuyorum bi de . Ya negatif çıkar da test gününe kadar bi de umutsuzluk yaşarsam diye

ben dayanamadim hata ettim aslinda test icin erken sen dayanabiliyorsan dayan arkadaşim test gununu bekle bende gelgitler artti duygular karmakarisik bekle canim
insaallah hamilesindir tabii bende umudum bosaa cikmasin rabbim

ya ben yazılanlara bakıyorum da kfam çok karıştı. Benim ilk denemem 5.gün embriyosu transfer edildi 1 tane. Yönetmeliği ben de okudum 1 tane transfere izin veriliyor. Ama ilk deneyenlerden de iki tane transfer edilen var. Perşembe günü yapıldı transferim. senin hangi gündü
benim 8 ekim pazartesi 3.gun embryosu iki tane transfer edildi senin ki 11 ekimmi?

ben dayanamadim hata ettim aslinda test icin erken sen dayanabiliyorsan dayan arkadaşim test gununu bekle bende gelgitler artti duygular karmakarisik bekle canim
insaallah hamilesindir tabii bende umudum bosaa cikmasin rabbim

sen şimdi bi sakin ol. televizyonu aç diyecem de saçma sapan kadın programları başlamıştır bile :))) Yapabileceğin hafif bir iş varsa yorulmanı gerektirmeyecek onunla uğraş ya da en kolayı bi abdest al . Bir tesbih al eline ve aklına gelen duaları yap. Sabır için dua et ve aklınla kalbini çakıştırma sonu kötü oluyor sonra. Ben şu an işteyim en azından işle meşgul oluyorm tabi buraya bakmadan da edemiyorum :)))

sen şimdi bi sakin ol. televizyonu aç diyecem de saçma sapan kadın programları başlamıştır bile :))) Yapabileceğin hafif bir iş varsa yorulmanı gerektirmeyecek onunla uğraş ya da en kolayı bi abdest al . Bir tesbih al eline ve aklına gelen duaları yap. Sabır için dua et ve aklınla kalbini çakıştırma sonu kötü oluyor sonra. Ben şu an işteyim en azından işle meşgul oluyorm tabi buraya bakmadan da edemiyorum :)))

sagol cnm dinleniyorum senin vakit daha cabuk gecer
hayirlisi

Back
X