• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

malesef :(((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm

canım söyleyecek söz bile bulamıyorum... bugün iki kötü haber birden... Rabbim sabrını versin cnm....

Biliyordum baştan beri dedim yok diye....... Yok haber erken geldi olmadı ....

ayşegül ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki canım benim olacak en kısa zamanda olacak sende bebişine kavuşacaksın.. rabbim yardım etsin kolaylıklar göstersin sana.. dua etçem hep ayşen e sana ve diğer kızlara.. ağla dök içini rahatla ama toparla sonra bebeğini kucağına alacaksın inanıyorum... rabbim tez zamanda versin..

şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hiç değilse senden yana yüzümüz güldü..

malesef :(((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm

ah yaa kötü haberler aldık bugün çok üzüldüm ben ama allahın bir bildiği var elbet rabbim zamanını biliyor elbet olacak allah sabırlar versin arkadaşım..

nısasum tebrık ederım allah tamamına erdırsın . aysegullu canım sakın uzulme dıyecem ama ınsan uzuluyor kım ıstemez bebegının olmasını zaten evlenmemızınde asıl amacı çocumuzun olması degılmı.ama allahım en çok arzu edılen şeyle sınarmış.acaba olmassa ne yapacak kulum dermış.ama bız pes etmıycez.allahım bırgun bızıanne edecek.bır dusun sonuçta bızım azda çokta olsa çok şukur para bulup tup bebegı deneye bılıyoruz yanı bızım umudumuz var. .ya hıç parası olmayıpta hıç tedavı olamıyanlar ne yapacak.oyuzden sabret kümfekün allah ol derse zaten olurdu.

canım söyleyecek söz bile bulamıyorum... bugün iki kötü haber birden... Rabbim sabrını versin cnm....

nısasum tebrık ederım allah tamamına erdırsın . aysegullu ve safak d arkadaslar sakın uzulmeyın dıyecem ama ınsan uzuluyor kım ıstemez bebegının olmasını zaten evlenmemızınde asıl amacı çocumuzun olması degılmı.ama allahım en çok arzu edılen şeyle sınarmış.acaba olmassa ne yapacak kulum dermış.ama bız pes etmıycez.allahım bırgun bızıanne edecek.bır dusun sonuçta bızım azda çokta olsa çok şukur para bulup tup bebegı deneye bılıyoruz yanı bızım umudumuz var. .ya hıç parası olmayıpta hıç tedavı olamıyanlar ne yapacak.oyuzden sabret kümfekün allah ol derse zaten olurdu

nısasum tebrık ederım allah tamamına erdırsın . Aysegullu canım sakın uzulme dıyecem ama ınsan uzuluyor kım ıstemez bebegının olmasını zaten evlenmemızınde asıl amacı çocumuzun olması degılmı.ama allahım en çok arzu edılen şeyle sınarmış.acaba olmassa ne yapacak kulum dermış.ama bız pes etmıycez.allahım bırgun bızıanne edecek.bır dusun sonuçta bızım azda çokta olsa çok şukur para bulup tup bebegı deneye bılıyoruz yanı bızım umudumuz var. .ya hıç parası olmayıpta hıç tedavı olamıyanlar ne yapacak.oyuzden sabret kümfekün allah ol derse zaten olurdu.

tşk umutlu.. Ağlayamıyorum nedenini bilmiyorum ama .. Eşim yolda ve haberi yok pazartesi gelecek ona söylediğimde salarım heralde salya sümük...inşallah ben kaybetmedim umudumu verecek rabbim inşallah.. çok şükür hem paramız hem sağlığımız yerinde .. Bayram sonu tekrar deneyeceğim ..

ayşegül ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki canım benim olacak en kısa zamanda olacak sende bebişine kavuşacaksın.. Rabbim yardım etsin kolaylıklar göstersin sana.. Dua etçem hep ayşen e sana ve diğer kızlara.. Ağla dök içini rahatla ama toparla sonra bebeğini kucağına alacaksın inanıyorum... Rabbim tez zamanda versin..

Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hiç değilse senden yana yüzümüz güldü..

Ah yaa kötü haberler aldık bugün çok üzüldüm ben ama allahın bir bildiği var elbet rabbim zamanını biliyor elbet olacak allah sabırlar versin arkadaşım..

rabbimin bir bildiği vardır elbet tugok ...allahım en kısa sürede bizlerede versin inşallah hayırlısını... Evet çok üzüldüm yıkıldım ama elden gelen bişey yok düşünüyorum ya sağlığım olmasaydı diye deneyecem bayram sonu tekrar en kısa zamanda ..iyiki varsınız ...

Amin inşallah canım. Ne yapalım var bir hayrı. zaten o kadar deneme, 4 aşılamadan sonra sevinmek ekstra bişey üzülmek ise alışıldık oldu. inşallah bu kadar cabamıza karşılık allahım hayırlı evlatlar nasip eder, ana baba kıymeti bilen imanında,vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar. Eşim de yolda geliyor şimdi nasıl konuşucam ne yapıcam bilmiyorum. annem geldi devamlı konuşuyor işte şöyle böyle nerdeyse rolleri değiştik ben onu teselli etmeye başladım. Ne yapalım şimdi yeni hazırlık dönemine giricez biraz diyet,biraz spor biraz gezmek temizlik derken geçecek yine aynı telaş. Kızlar burdan devam edelim bari yeni bişeyler olursa olur mu? Şimdi ben kalkayım ikindiyi bir kılayım eşim gelmeden bi de ağla sızla derken vakti kaçırmayalım. Hepinizi öpüyorum.

şafak ve ayşegülü çok üzüldüm arkadaşlar ama elden bişey gelmiyor denemeye devam inş. Rabbim bi gün bize de nasip edecek inş.

biz insan oğlu böyleyiz işte biraz ağlar biraz güleriz....allah kimseye taşıyamayacağından fazla üzüntü vermezmiş...

biz insan oğlu böyleyiz işte biraz ağlar biraz güleriz....allah kimseye taşıyamayacağından fazla üzüntü vermezmiş...

tatlım bende deneme yapıyordum.. arkadaş listeni tıkla... arkadaşları düzenle kısmı var yukarda onu tıkla ... sonra sol ekranda avatarını değiştir var... istersen aşağıda hazır avatarlardan birini tıkla istersen dosya ekle butonunu tıkla pc deki resimlerinden birini yükle...ben şimdi kurcalarken buldum...

oldu mu şekerim :))) bu arada çok hoşsun tatlım... ama misafirim geldi.. birazdan dönerim kahve içeyim :)))

hemen koyayım deneme yapıyordum... :)))

en azından birbirimizi görelim bari:)) bitti her şey işte gördünmü 1 saat öncesine kadar ne konuşuyorduk şimdi neler yapıyoruz.. hiç olmamış gibi başa döndük zaten yoktu.. şimdide yok 12 gün hamile idim oda çok güzeldi:(( deliliğe vuruyorum heralde ben...))

devam aysegulu devammmm...olacak sonunda biliyoruz...

şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim

nisasum tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaşırsın inşallah bizimle.

şakafcım maraton devam ediyor, hepimiz burdayız...ta ki bebişler kucağımıza gelene kadar...

kızlar gerçekten çok üzgünüm allah sabır ve güç versin yeniden başlayın canlarım

Back
X