• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben de bilen arkadaşlrıma dedim kimse aramasın ben aramadan. Aramamışsam bilinki yoktur ve kimseyle konuşmak istemiyorum ona göre dedim. daha evden çıkmadan arkadaşın biri aradı. Sonra bir ikisi daha. ne yapsın onlar da teselli etmeye çalışıyor. Tabi haklsın bazıları abartıyor durumu halini anlamadan bi de derdini tekrar tekrar yaşatıyorlar adama. eşime telefonda eve gel sonra gider alrız sonucu dedim anlamış. Sonra tekrar konuştuk bir yerde buluşalım d iye yürüme minibüse bin dedi. Dedim yorulmamamı gerektirecek bir durum yok biliyorum ama sen yine de yorulma dedi :43:

cnm ben kaç gündür kanamalar yüzünden zaten biliyordum...anlamıştım gideceğini... alıştırmıştım kendimi... biliyorum kötülükten değil.. ama her sorana anlat anlat... ağlamamak için kasıyorum kendmi.... boğazıma yumruk atmışlar gibi bi ağrı oluyor... istemiyorum kimseler beni ağlarken görsün.. ben zaten eşimin önünde bile ağlayamadım.. öünkü sorun eşimde... alınsın istemedim... bide eşimin önünde sorup uzatıyorlar... eşim daha bi kötü oluyo... bi çığlık atıp kovmak geliyo içimden herkesi.. bi arkadaşım wardı... allah rahmet eylesin wefat etti... hep derdi.. biri duygularımı tekmeliyor diye.. acııtıyor canımı diye.. hakikaten her sorduklarında duygularımı tekmeliyorlar... :(((

iyi geceler kızlar...benimde ayın 26sı test günüm.2 embriyo konuldu ama orta kalitedelerdi.şansım artsın diye koydular.24ünde test yapsam çıkar mı ki?

kızlar hepinize şimdiden iyi pazarlar diliyorum... malum yarın pazar ve kocacımm evde .. belki nete giremeyebilirim... şimdiden iyi tatiller kızlar... :))

Güzellikler kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum bi yazamadım. Öncelikle Aysencim,Ayşegülcüm ve Şafakcım Allah yardımcınız olsun. Atladıklarım varsa nolur kusura bakmayın.İşler yoğun bu ara.İş yerindede açmıyorum çok.Yaşanılanlar hiç kolay değil. Ama Rabbim inşallah size öyle bi mucize yaşatacak ki bütün bu olanlar anlamsız kalacak. Ne denir ki gerçekten çoooook zor. Bunu bizden başka içtenlikle anlayan olamaz. Ama nolur bir an önce toparlanıp diğer deneme için güç ve moral toplayın. Nisasumcum seninde gözünaydın ve yine atladıklarım varsa sizde kusura bakmayın. Miragecim tedavi için günler yaklaşmış seninde. Hepiniz için dua ediyorum. Bu durumun ne acı olduğunu çok iyi bilirim hepiniz gibi. Allah şah damarımızdan daha yakın bize içimizden gönlümüzden geçeni bilir. Hepimizin gönlüne dokunacak inşallah. Kocaman sevgiler gönderiyoruz size sıpamla teyzeleri Allaha emanet olun:16::16::16:

sabah uynadım ve aniden gerneşmek istedim ve heme engel oldum kendime.( bebekler var sandım)... sonra aklıma geldi enine boyuna gerindim....

okuyunca çok duygulandım aynısını birkaç defa ben de yaşadım.çok kötü bir duygu.

ben hala duyguluyum hep boğazım düğüm düğüm(( ama elden gelen bişey yok.. kullandığım ilaçların kalanlarını görünce bile bi garip oluyorum olsaydıda günde 1 iğne değil 5 tane vursaydım diyorum..ilaç saatim geldiğinde o kadar alışmışımki ilaçlara aranıyorum ama bunların çabuk geçmesi için bayram sonu tekrar başlayacağım önce tetkikler neden olmamış sonra inşallah tedavi:)))

Son düzenleme:
ben hala duyguluyum hep boğazım düğüm düğüm(( ama elden gelen bişey yok.. kullandığım ilaçların kalanlarını görünce bile bi garip oluyorum olsaydıda günde 1 iğne değil 5 tane vursaydım diyorum..ilaç saatim geldiğinde o kadar alışmışımki ilaçlara aranıyorum ama bunların çabuk geçmesi için bayram sonu tekrar başlayacağım önce tetkikler neden olmamış sonra inşallah tedavi:)))

bir daha olmasın inşallah en kısa zaman da bebeğin sağ sağlim doğsun bebeklerimiz hatta

benden de dualarınızı esirgemeyin kızlar bariz bir kanamam yok allahıma hamdolsun ama jel hala pembe pembe geri geliyor ondan tediginim allahıma emanet bebeğim..

bir daha olmasın inşallah en kısa zaman da bebeğin sağ sağlim doğsun bebeklerimiz hatta

allah sizlerinde sıkıntılarını tez zamnda bitirsin inşallah kızlar.. hamile kaldığınız günleri de beraber görürüz inşallah o zaman bunları gülerek hatırlarız..

sabah uynadım ve aniden gerneşmek istedim ve heme engel oldum kendime.( bebekler var sandım)... sonra aklıma geldi enine boyuna gerindim....

günaydın. ben de kahvaltı hazırlayacaktım dolaba uzandım bi ayy dedim dikkat edeyim sonra aklıma geldi :(( adet olmadan galiba biz rahatlamıycaz. ayşegül senin testinde referans aralığı var mıydı ya testin görüntüsü canımı sıktı :))) hep sıfır aaaaaa

mrb kızlar ben bayadır giremiyorum internette sorun vardı dün geldi inş iyisinizdir okuyabildiğim kadarıyla sonuç alan arkadaşlar var şafak ve ayşegülü arkadaşım inş sonraki ay kendiliğinden hamile kalırsınız çok üzüldüm okuyunca her olmamış duyduğumda kendim kadar üzülüyorum hamile arkadaşlar inş kucağınınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde.benim de geçen p.tesi transferim oldu bugün 7.günüm 2 embriyo transfer edildi eve gelir gelmez grip oldum ilk 3 gün çok kötü geçti ama şuan iyiyim hiç bişey hissetmiyorum.Bugun dayanamadım evde internetten aldığım babystar marka erken gebelik testleri vardı onlardan bir tane yaptım ve negatif silik falan bişey yok ne düşüneceğimi şaşırdım biliyorum erken ama yinede yine mi olmadı acaba diyorum sizin fikriniz ne sizce daha erken mi?gebelik olsa silikte olsa çıkarmıydı yorum yaparsanız sevinirim.

herşey gün geçtikçe kötüye gidiyor... eşime işinin sorunlarımız düzelmesi için aralık 15e kadar süre verdim o da o vakte kadar sadece evliliğe karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz dedi... şimdi aynı evde iki yabancı gibiyiz o vakte kadar çözülmezse boşanmaya karar verdik...

günaydın. ben de kahvaltı hazırlayacaktım dolaba uzandım bi ayy dedim dikkat edeyim sonra aklıma geldi :(( adet olmadan galiba biz rahatlamıycaz. ayşegül senin testinde referans aralığı var mıydı ya testin görüntüsü canımı sıktı :))) hep sıfır aaaaaa

tatlım ben test sonucumu görmedim doktorum tel.. haber verdi bana bende sadece değeri sordum 0.1 dedi referenstan haberim yok((

benden de dualarınızı esirgemeyin kızlar bariz bir kanamam yok allahıma hamdolsun ama jel hala pembe pembe geri geliyor ondan tediginim allahıma emanet bebeğim..

canım benim o renkten ve jelin gelişinden korkma .... ben dün negatifi alınca afedersin... temizledim içini ve gördüklerim beni hayrete düşürdü sıktığımız o kafdar jel tamamen orda donmuş ve zor çıkardım erimiş naylon gibiydi kaskatı olmuş meğer hep rahmimi tırmalayan onlarmış.. ve rengi kimi açık pembe kimi beyazdı rahat ol yani ...tabi sakın sen deneme çıkarmayı..

mrb kızlar ben bayadır giremiyorum internette sorun vardı dün geldi inş iyisinizdir okuyabildiğim kadarıyla sonuç alan arkadaşlar var şafak ve ayşegülü arkadaşım inş sonraki ay kendiliğinden hamile kalırsınız çok üzüldüm okuyunca her olmamış duyduğumda kendim kadar üzülüyorum hamile arkadaşlar inş kucağınınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde.benim de geçen p.tesi transferim oldu bugün 7.günüm 2 embriyo transfer edildi eve gelir gelmez grip oldum ilk 3 gün çok kötü geçti ama şuan iyiyim hiç bişey hissetmiyorum.Bugun dayanamadım evde internetten aldığım babystar marka erken gebelik testleri vardı onlardan bir tane yaptım ve negatif silik falan bişey yok ne düşüneceğimi şaşırdım biliyorum erken ama yinede yine mi olmadı acaba diyorum sizin fikriniz ne sizce daha erken mi?gebelik olsa silikte olsa çıkarmıydı yorum yaparsanız sevinirim.

canım bence yapma bidaha .. benim en çok o çubuklar moralimi bozdu tekrar denediğimde asla yapmayacam o testleri... normalde çıkmıyormuş çok insanda çok nadir olarak çıkanlarda var... ama ben 3 defa yaptım çıkmadı ve yokmuşta zaten....deneme bi daha ve şu anki gebeliğin tadını çıkar rabbim en iyisini bilir bekle test gününü inşallah vardır ve seviniriz...

Back
X