Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın cnm.... :)))) ol bir an önce de tadavimize beraber başlayalım yeniden :))))
tedavın hayırlı olsun sardunya ınşallah güzel sonuçlar alırsınnn...
arkadaşlar merhaba,
bende kasım ayında tüpe başlıyorum.listeniz varsa beni de dahil eder misiniz?
merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...
slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.
ayşegülü inşallah öyle olur ,sizi hep takip ettim ama yazmak istemedim burada müjdemi bugün paylaşırım diye hayal ettim ama kısmet olmadı,benimde ağrılarım olmadı kasıklarımda batmalar oldu biraz ateşim oldu ,birde 7.gün idrar testinde negatifti belliydi ama bir ümit işte,bu duygu geçicek ama yeni tadavimde hiç umudum olmayacak biliyorum,çok negatif aldım çünki,annem bile anlamıyor beni,bunu ancak sizler hissedersiniz,
slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.
arkadaşlar merhaba,
bende kasım ayında tüpe başlıyorum.listeniz varsa beni de dahil eder misiniz?