• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...

slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.

merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...

canım merhaba .. ben bir aşılama bi sürü ilaç tedavisinin ardından ilk tüp denememi ekim 8 de yaptım ..2 tane çok iyi embriyo yerleştirildi çok güzel transfer oldu ama transferin 3. günü ben umudumu zaten yitirmiştim ve düşündüğüm oldu negatifi cumartesi aldım((( ama sana şunu söyliyim sakın yıkılma ve yılma devam edeceğiz sonuna kadar ..ben hemen 2. tedaviye başlamak istiyorum üstelik belirli hiç bir sorunumuz yok eşimde nbende gayet iyi ve sağlıklıyız rabbim vermeyince olmuyor.... ama bi gün o bebek bu eve girecek:))))))))

slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.

daha erken canım acele etme 2 gün sonra 1/2 tane daha gelişir inşallah takılma ve üzülme... zaten önemli olan yumurta sayısı değil biliyorsun içinin doluluğu ve kalitesi inşallah bu defa bebğin olur mutlu ol ve üzülme ..

ayşegülü inşallah öyle olur ,sizi hep takip ettim ama yazmak istemedim burada müjdemi bugün paylaşırım diye hayal ettim ama kısmet olmadı,benimde ağrılarım olmadı kasıklarımda batmalar oldu biraz ateşim oldu ,birde 7.gün idrar testinde negatifti belliydi ama bir ümit işte,bu duygu geçicek ama yeni tadavimde hiç umudum olmayacak biliyorum,çok negatif aldım çünki,annem bile anlamıyor beni,bunu ancak sizler hissedersiniz,

ayşegülü inşallah öyle olur ,sizi hep takip ettim ama yazmak istemedim burada müjdemi bugün paylaşırım diye hayal ettim ama kısmet olmadı,benimde ağrılarım olmadı kasıklarımda batmalar oldu biraz ateşim oldu ,birde 7.gün idrar testinde negatifti belliydi ama bir ümit işte,bu duygu geçicek ama yeni tadavimde hiç umudum olmayacak biliyorum,çok negatif aldım çünki,annem bile anlamıyor beni,bunu ancak sizler hissedersiniz,

geçmiş olsun canım..bi kaç gün ağlayıp zırladıktan sonra sakinleştim ben..:)) eminim sende öyle olacaksın..yeniden ümit dolacak içine..Allah sanada eşinede sağlık versin, en başta yuvanızda huzur versin gerisi boş..Aldığın sonuca rağmen bile sımsıkı sarılabiyorsan sevdiğini boynuna gerisi boş..eğer sana ümit veriyorsa ona bakmak gerisi boş..İnşallah olucak..Allah kolaylık versin..veriyo sada hayırlısından versin.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım... hissettiklerini burada yazan arkadaşlardan dah iyi kimse bilemez... henüz yeni duydun.. elbet üzülecek ağlayacaksın... ama toparlanacaksın bebek için... buna mecburuz.. ben günlerce ağladım... nafile ağlayınca sonuç değişmiyor.... bir gün düzelecek... bol bol dua etcez ve çabalıycaz...kendşne gel toparlan ve şimdiden bizler gibi daha kaliteli embriyo elde edebilmek için ne kürler yasam diye araştır ve kendince tedavilerine başla ... o bebek bu eve gelecekkkkk :))))

sağol buketdemet,atlatıcaz inşallah,allah dayanma gücü ve sabır versin bizlere...

tatlım bundan önceki tedavimde 18 yumurtam vardı... aradan bi kaç yıl geçti.. ben tekrar tedavi için ilk kontrolume gittim.. dr dedi ki sen kendine ne yapmışsın sadece 2 yumurtan var... bu yaşta 7 bilemedin 8 e felan düşer .. sen 40 lı yaşlardaki giibi olmuşsun dedi... ve ben bir sıfır mağlup başladım bu serüvene.. iğneleri her vurulduğumda ağladım... yumurta toplamadan çnce kontroller gittim 5. gün 3 yumurtan var dedi. 7. gün 4 yumurta var gibi dedi. yumurta toplancağı gün tam 7 yumurtam toplandı... dert etme çoğalabiliyo...düzenli beslen... sağlıklı beslen...

İnşallah hepiniz en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınız.Sİzleri çok iyi anlıyorum.Aynı yollardan ben de geçtim çünkü.

Back
X