arkadaşlar merhaba,
bende kasım ayında tüpe başlıyorum.listeniz varsa beni de dahil eder misiniz?
canım listemiz topicimizin 1.sayfasında. oradan bakıp gereken bilgilerini verirsen memnuniyetle eklerim.
merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...
35 oz, canım nolur böyle ümitsiz konuşma. evlat sahibi olana kadar ümidimizi yitirmemeliyiz. madem bu kadar çok istiyoruz bir o kadar da ümitli olmalıyız. üzülmekte haklısın, olabildiğince kendini çanuk toparlayıp yeniden kolları sıvamanı diliyorum.
geçmiş olsun canım..bi kaç gün ağlayıp zırladıktan sonra sakinleştim ben..:)) eminim sende öyle olacaksın..yeniden ümit dolacak içine..Allah sanada eşinede sağlık versin, en başta yuvanızda huzur versin gerisi boş..Aldığın sonuca rağmen bile sımsıkı sarılabiyorsan sevdiğini boynuna gerisi boş..eğer sana ümit veriyorsa ona bakmak gerisi boş..İnşallah olucak..Allah kolaylık versin..veriyo sada hayırlısından versin.
buketcim belki daha önce söylemişsindir ama hatırlayamıyorum, sen ne zaman yeniden başlamayı düşünüyorsun?