• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlar bende tup bebek yaptiricam nette '' tup bebek asamalari'' baslikli yazi okudum
yumurta toplarken doktor size genel aneztesi veya lokal aneztesi hangisi olmasi icin konustumu?bazi doktorlar
lokal aneztesi yapiyormus vajinayi uyusturuyor sadce sanirim......
genel aneztesi olmasi gerekmezmi ya??

kizlar bende tup bebek yaptiricam nette '' tup bebek asamalari'' baslikli yazi okudum
yumurta toplarken doktor size genel aneztesi veya lokal aneztesi hangisi olmasi icin konustumu?bazi doktorlar
lokal aneztesi yapiyormus vajinayi uyusturuyor sadce sanirim......
genel aneztesi olmasi gerekmezmi ya??

tecrübeyle sınanmış olarak cvp veriyorum... genel anestezi.....

iyiym heralde:) sadece eşimi düşünüyorum şimdi... o gelince sarılıp iyice ağlayacam ondan sonra daha iyi olacağım ayşen.. ama dedim ya tekrar deneyecem en kısa sürede şimdi kendime sorduğum şu ? acaba yine eurofertilmi..

canım içine nasıl siniyorsa öyle yap... önemli olan güvenmen ama şu da bir gerçekki hepsi vesile hayatım.. rabbim tez zamanda kucağını doldursun..

cnm benim daha iyi ol....senin işinde zor yanında yokken açıklayabilmek yada açıklayamamak... sıkıntılı süreçte yalnız olmak.... ben atlattım ama suratıma bakan her insanın bana acıma duygusuyla baktığı hissini henüz atamadım.... psikolojimi toparladım ama insan içine çıkmak istemiyorum... bir an önce kimseye duyurmadan yeniden başlamak istiyorum...senin en azından değiştirme lüksün var benim yok :((( ama şu hafta bi geçsin kendime çok iyi bakcam... beslenme dikkat etcem.. kürler yapcam .. tam hazır gitcem...

incir kürünü kist yoksa yap hayatım o yüzden doktor kontrolünden sonra başla mutlaka.. kendini toparlamana sevindim allahım daha iyi etsin inşallah..

ben cok iyi anlıyorum seni ama geciyor inan her serde br hayır ara lutfen yapacak bişey yok ,eşin içinde üzülme once kendimizi düşünmek zorundayız cok zor biliyorum bende eşime kendimden cok uzuldum ama herserde bir hayır vardir.

denizcim nasılsın güzelim.. özletme kendini arada yaz...

slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.

hiç üzülme hayatım dozunu ayarlar daha gelişir ama olmasa bile üzülme benim arkadaşım 38 yaşında tek yumurta ile hamile kaldı.. rabbim yeter ki "ol" desin..

bende kist yok cnm yaa. zaten dedim ya bu transfer öncesi rahim içi operasyon geçirdim... genelde 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bakıyolarmış.. kist felan var mı diye..

ayşegül ben dün akşam bi leke gördüm ondan sonra bişey gelmedi bi bakıyorum boz bir leke bi bakıyorum bişey yok. Garip oldum ya. sende ne alemde

hala yok olmadım ama olacağım... şafakçım aklından geçenleri tahmin edebiliyorum ama sakın ümitlenme yok öyle bişey biz kaybettik hayatım buna kendini alıştır.. böylr gelmesi yada gelmemsi çok normal ilaçları bıraktık ve belli kasılmalarımız olacak belki geç gelecek belki az gelecek ama gelecek... rahat ol bi anormallik olacak bu ay adetlerimizde ve belki diğer ayda anorma olacak canım benim.((

bende kist yok cnm yaa. zaten dedim ya bu transfer öncesi rahim içi operasyon geçirdim... genelde 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bakıyolarmış.. kist felan var mı diye..

ayşencim kistin yokluğunu ancak tekrar kontrolden sonra anlarsın çünki bu kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ..yumoş alındıktan sonra çatlayamayan yumurtalar kiste dönüyor ve ancak doğum kontrol hapı kullanarak 1 ay sonraki adetinle yok olabiliyorlar.....

ayşencim kistin yokluğunu ancak tekrar kontrolden sonra anlarsın çünki bu kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ..yumoş alındıktan sonra çatlayamayan yumurtalar kiste dönüyor ve ancak doğum kontrol hapı kullanarak 1 ay sonraki adetinle yok olabiliyorlar.....

gerçekten mii :(((((( o zaman gelecek adetimizde gidip kontrol mü ettirmemiz gerek.... eee ben merkeze uzağım.. burada kontrol ettirsem olur mu..üfff yaaa :((( üzüldüm şimdi...

ya yok nerden çıkardın :1: şaka bir yana da benim başladımı başlar. Böyle olunca namazları nasıl kılacağmı şaşırdım bıraksam dert kılsam dert içim rahat etmiyor. Ben ne zaman başlayacam tedaviye tekrar bilmiyorum. eşim çok ters bakıyor buna zor ikna etmiştim ikinciye zor gibi. aslında onun ne kadar haklı olduğunu anladım bu süreçte. Benden yumurta toplama sürecinde çok fazla yumurta alındı ve 5-6 embriyo oluştu. doğal olarak ben de embriyo dondurma yapalım dedim. Eşim hep bi sonraki aşamayı düşünüyorsun çok umutsuzsun ya olmazsa diyorsun ve kendini yeni bir boşluğa atıyorsun dedi. bi oluruna bırak herşeyi dedi ki zaten dondurma da önermediler sonunda. Velhasılı yine el elde baş başta kaldım. yani şu ki o kadar vakadan o kadar kötü sonuçtan sonra umutlanmaya bile korkar olmuşum.

canım saçmalama yaaaaa :((( ben 3 tane de başarısız oldum.. dondurulmuşlarım bile yok.. 4. için gün sayıyorum... vaz geçmek yok....

merhabalar ii akşamlar...bugün güzel haberlerimiz var mı:))) şimdi okuyorum da folbiol kullanmaya devam edicekmişsiniz o niye ki vitamin bende etsemmi valla okuduklarımı yapıyorum diğer deneme için:))

Back
X