• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Aysenciğim çok üzüldüm gerçekten hep aklımdaydın.Rabbim sabır versin.İnşallh bundan sonrakine hayat versin.Yaşın genç sanırım ,olucaktır inşallh bu oldu ya .Gençlerin şansı fazla.Elden bişey gelmiyo ki Allah ın takdiri .Kendine çok iyi bak

teşekkür ederim canım.. inşallah..vardır rabbimin bir bildiği...

İyi akşamlar. Hoşgeldin. Aysende yazmış zaten maselef üzücü haber aldık ondan. Bebiş düştü:43: Bu arada farkettim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle doğum tarihlerimiz aynı hemen hemen:49:

Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallh .Canım sen kalp atışlarını duydun mu acaba.Ben bugün 3 test yaptırdım tsh ,hemogram ve sarılık için kan verdim .Birde şu testleri istedi doktorum toxo IgG,rubella HCV ,hıv1,2 senden de istdiler mi acaba?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallh .Canım sen kalp atışlarını duydun mu acaba.Ben bugün 3 test yaptırdım tsh ,hemogram ve sarılık için kan verdim .Birde şu testleri istedi doktorum toxo IgG,rubella HCV ,hıv1,2 senden de istdiler mi acaba?

Amin inşallah. Yok canım ben bayram sonrasını bekliyorum. 1 haftadan gidecem dr. um öyle dedi. Keseyi gördük bi de içinde minicik bebişi. Heycanla bekliyorum bayram sonunu. Senin testlerde de sıkıntı çıkmaz inşallah. İlk önce tutunsun diye bi panik vardı. Şimdide bi sorun çıkmasın diye Allah yardımcımız olsun.Bu kadar bekleyince bu kadar endişeli olunuyo sanırım. Bi de bende hiç bi belirti yok.Ne bi bulantı ne ağrı sızı. Bunlar iyi mi kötü mü bilemiyorum.Çok hassas bi bünyem yok zaten çok şükür ona yoruyorum ya da sıpam şimdiye kadar üzdü bundan sonra üzmeyecek inşallah diyorum

Amin inşallah. Yok canım ben bayram sonrasını bekliyorum. 1 haftadan gidecem dr. um öyle dedi. Keseyi gördük bi de içinde minicik bebişi. Heycanla bekliyorum bayram sonunu. Senin testlerde de sıkıntı çıkmaz inşallah. İlk önce tutunsun diye bi panik vardı. Şimdide bi sorun çıkmasın diye Allah yardımcımız olsun.Bu kadar bekleyince bu kadar endişeli olunuyo sanırım. Bi de bende hiç bi belirti yok.Ne bi bulantı ne ağrı sızı. Bunlar iyi mi kötü mü bilemiyorum.Çok hassas bi bünyem yok zaten çok şükür ona yoruyorum ya da sıpam şimdiye kadar üzdü bundan sonra üzmeyecek inşallah diyorum

Aynen bende de bir belirti yok.Ben keseyi gördüm 1 hafta önce 13 mm di şimdi 20 olmuştur heralde:)benim bir de ikiz daha tedirginim anlayacağın.Gelişimlerine bakmadan doktor tam ikiz demiyor kısmet inşallh hep dualarımda ikiz istemiştim ama Rabim sağ salim versin kaçtane verirse razıyım bn.Sağlıkla alalımda inşalh.

Aynen bende de bir belirti yok.Ben keseyi gördüm 1 hafta önce 13 mm di şimdi 20 olmuştur heralde:)benim bir de ikiz daha tedirginim anlayacağın.Gelişimlerine bakmadan doktor tam ikiz demiyor kısmet inşallh hep dualarımda ikiz istemiştim ama Rabim sağ salim versin kaçtane verirse razıyım bn.Sağlıkla alalımda inşalh.

Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Dediğin gibi sağlıklı olsunda inşallah. Gerisi boş gerçekten. Rabbim isteyen herkese versin ve bizim gibi hamiş olup bekleyenlerede sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım özlettin valla kendini

iyiyim canım sen nasılsın evt memorial nur hanım karar verdim tlf görüştüm bayramdan sonra gel bi ön görüşme yapalım dedi bende kasımın 23. bilet aldım Allah nasip ederse gidip görüneceğim ondan sonra kendime bi rota çizeceğim inş.

canım yeni bir merkez bulup tedaviye başlama kararı almana çok sevindim inş bundan sonra herşey yolunda gider rabbim bu sefer kucağını doldurur beklemek çok zor rabbim tez vakitte inş bizlerede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder

hoşgeldin canım.. sabretmeye çalışıyorum biraz zor geçiyor kilo vermeye başladım bişey yiyemiyorum ama çok şükür.evet duyduk bebeşimin kalp atışını dr sağlıklı dedi. 7+3 günlük oldu. inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

canım benim ne güzel kalp atışınıda duymuşsun rabbim sağlıklı gelişmesini sağlıklı hamilelik geçirmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bu aylarda bulantı ve kilo vermen normal canım bu günlerinde geçecek inş bebeğini kucağına aldığında hepsi anı olacak belkide hatırlamıyacaksın bile

mrb kızlar benim bi sorum olacak. transferimin 8.günü ama kasık batmsı dışında hiçbir belirtim yok kendimi çok dinledim yokda yok.tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin yarın idrarda baksam çıkarmı böyle belirti yaşamadan hamile kalan oldumu

canım sakın israr testi yapma çünkü erken inş gününde pozitifi alırsın rabbim tüm isteyenlerinde seninde kucağını doldursun canım

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

canım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur eşinin doğum güü hediyesi hamile haberini eşine verirsin rabbim hayırlı evlatlar versin kucağını doldursun canım

hoşgeldin havincim.. :))

hoşbulduk canım nasılsın tedaviye başladınmı

kizlar bende tup bebek yaptiricam nette '' tup bebek asamalari'' baslikli yazi okudum
yumurta toplarken doktor size genel aneztesi veya lokal aneztesi hangisi olmasi icin konustumu?bazi doktorlar
lokal aneztesi yapiyormus vajinayi uyusturuyor sadce sanirim......
genel aneztesi olmasi gerekmezmi ya??

canım doktor bişey sormuyorki direk genel aneztesi yapıyorlar rahat uyuyon yani

Canım hoşgeldin. İnşallah Rabbim o cennet kokusunu bizlerin evinede verir. Dualarım sizlerle.

hoşbulduk asilim nasılsın yeğenim nasıl büyümeye başladımı sen nasılsın inş hamilelik güzel gidiyo canım

niis canım az önce başlıkta gördüm seni tedavin nasıl gidiyo yumurtaların toplandımı

cnm ben sayfalar çok ilerlemiş onları okuyordum bugün geldim ankaradan transferim bile oldu cumartesi günü şimdi gün sayıyoruz hayırlısı olur inş

canım ben ablama gitmiştim bebek sevmeye gitmeden önce tedaviye başlamıştın ne güzel bebeğini almışsın göbüşüne gün sayıyon kaç tane embriyo transfer edildi test günün ne zaman canım inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur

Son düzenleme:
canım ben ablama gitmiştim bebek sevmeye gitmeden önce tedaviye başlamıştın ne güzel bebeğini almışsın göbüşüne gün sayıyon kat tane embriyo transfer edildi test günün ne zaman canım inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur

cnm 3 embriyo transfer edildi 5. gün transferiydi çok mükemmel oldukları söylenemez ama pgd de 3 de sorunsuz çıktı çok şükür d0ua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden test tarihim 30 ekim

cnm 3 embriyo transfer edildi 5. gün transferiydi çok mükemmel oldukları söylenemez ama pgd de 3 de sorunsuz çıktı çok şükür d0ua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden test tarihim 30 ekim

canım inş sıkı sıkı tutunurlar sana rabbim emekleri zayi etmez er yada geç mükafatlandırır kulunu inş seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve güzel haberlerini alırız canım rabbim büyük oldesin herşey olur asla umutsuz olma rabbimin izniyle herşey güzel olacak canım

hayirlisi olur insallah slki slki tutunurlar insallah annelerinee( rabbiim herkese nasip etsinn) aminnnn

tatlım bukete sormuşun bize sormadın... :))) yaz ayşegül ile ayşen tedaviye aralıkta başlıyorlar:))) 2013 ün ilk bebekleri onların yaz...:)))

kız kaç gündür bas bas bağırıyorum, negatif alanlardan yeni tedaviye başlayacak olan var mı, ne zaman başlıyosunuz diye ses çıkarmıyosunuzzzz...:) şimdi listenin şeklini değiştirmeyeyim. tam tedaviye başladığınız zaman söyleyin ki yeniden negatif listesinden çıkarıp deneme listesine alayım.

anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.

geçmiş olsun canım. bir dahakine inşallah.

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi

pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıklı sıhatli bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

rabbim bizlerede yeni başlıyacağımız tedavilerde anne olma duygusunu yaşatsın rabbim fazla aratmadan buldursun tez zamanda inş

haviniiiiim hoş geldin canıııım. çok özledik seniiii...

slm arkadaslar topiginize beni ekleyin.(yas 26) ( 2negatif ) türkiye-yurtdisinda )sebeb sperm yavasve az olmasi tesekkür edrimm....TEST GÜNÜ 19.11.2012

ekledim şekerim, haydiin iyi şanslar. inşallah bu topic sana uğur getirir.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar annemden bugün geldim nasılsınız?Ben şimdilik gayet iyiyim ,Aysen di sanırım kanaması vardı durum nedir acaba?çok merak ettim hberi olan var mı acaba?

kediiii iyiyiz sen nasılsııın? kedi ya bu adam sizin karışımı ne zaman gönderdi. ben bilgilerimizi içeren e-maili attım, e-mail ulaşmış ama 4 gün oldu hala ses yok.

haviniiiiim hoş geldin canıııım. çok özledik seniiii...

canım bende sizi çok özledim eve geldiğim gibi koşa koşa topiğe uğradım sen tedaviye nasipse ne zaman başlıyon canım

ayy farkındaysan ben sürekli başlıyorum diye bir tarihler veriyorum da hiçbirisi tutmuyor :)) son gözüken 7 kasım hayırlısıyla...sen ne zaman başlıyordun yeniden?

ayy farkındaysan ben sürekli başlıyorum diye bir tarihler veriyorum da hiçbirisi tutmuyor :)) son gözüken 7 kasım hayırlısıyla...sen ne zaman başlıyordun yeniden?

canım bu sefer inş sorun çıkmaz bende yarın doktoru arıyacağım bakalım nasıl bir yol haritası çizeceğiz dondurulmuşların transferi için

Back
X