canlar günaydın çok mutsuz negatif bir sabaha uyandım dün akşamdan beri bebeğim benle değilmiş gibi geliyo göğüslerimdeki o sancı şişlik indi başları normale dönmeye başladı kasıklarımda ne sancı ne batma ne seyirme olmuyo sadist insanlar gibi oldum ya kendime bişe olsun diye bakıyorum ki bebeğim benlemi anlıyım diye bugün 7. gün sizce idrar testinde çıkarmı ben kafayı yicem zate bunalım bir insanım hepten çıldırmış durumdayım dün akşamdan beri nolur yardımcı olun bana mide bulantım bile geçti ya dün akşama kadar deli gibi 2 gün midem bulandı aldığım nefesten bulandı he öyle oto bilmem neye değil dedim kesin hamileyim bebeğim benle belkide 2 gün üst üste gezdim ondan mı düştü acaba yok oldu bebeğim ağlamaktan şiştim hormonlarım zaten çıldırmış horon tepiyo alt üst oldum ben ya gününüzü sabahınızı berbat ettim biliyorum ama sizden başka beni anlayabilcek bir allahın kulu yok etrafımda zaten kimsede bilmiyo gerine gerine çıkıpta buda grip gibi bir rahatsızlık çaresine bakıp tedavi oluyoruz diyemiyorum susuyorum evde değilim geziyorum işlerim var diyorum soranlara çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum bi annem babam kardeşlerim bi eşim bide kaynana başka kimseyi görmüyrum ya offffffffffff zaten havada kapalı ben hep mutsuz olurum bu havalarda iyice içim karardı
tatlım daha 7. günde ne belirtisi arıyorsun... bekle ve sakin ol evet söylemesi çok kolay biliyorum.. çok zor beklemek ama önce sabır ve dua.. sakın ne bbeğini ne kendini üzme onu sev ve konuş rabbim ol derse olur olanlarda eylesin senide .. bak biz şafa ve ben daha yeni negatif aldık ve 2. düşünüyoruz biliyorsun.. önce moral ne güzel hamileyim diye sevinmişsin içine sinmiş ve doğmuş demekki benim en baştan yok diyordum tutmadı diyordum hatta teste bile gitmeyecektim ama burdaki kızlar olmaz öle şey gideceksin deyince gittim ve malesef negatifle döndüm
Son düzenleme: