• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canlar günaydın çok mutsuz negatif bir sabaha uyandım dün akşamdan beri bebeğim benle değilmiş gibi geliyo göğüslerimdeki o sancı şişlik indi başları normale dönmeye başladı kasıklarımda ne sancı ne batma ne seyirme olmuyo sadist insanlar gibi oldum ya kendime bişe olsun diye bakıyorum ki bebeğim benlemi anlıyım diye bugün 7. gün sizce idrar testinde çıkarmı ben kafayı yicem zate bunalım bir insanım hepten çıldırmış durumdayım dün akşamdan beri nolur yardımcı olun bana mide bulantım bile geçti ya dün akşama kadar deli gibi 2 gün midem bulandı aldığım nefesten bulandı he öyle oto bilmem neye değil dedim kesin hamileyim bebeğim benle belkide 2 gün üst üste gezdim ondan mı düştü acaba yok oldu bebeğim ağlamaktan şiştim hormonlarım zaten çıldırmış horon tepiyo alt üst oldum ben ya gününüzü sabahınızı berbat ettim biliyorum ama sizden başka beni anlayabilcek bir allahın kulu yok etrafımda zaten kimsede bilmiyo gerine gerine çıkıpta buda grip gibi bir rahatsızlık çaresine bakıp tedavi oluyoruz diyemiyorum susuyorum evde değilim geziyorum işlerim var diyorum soranlara çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum bi annem babam kardeşlerim bi eşim bide kaynana başka kimseyi görmüyrum ya offffffffffff zaten havada kapalı ben hep mutsuz olurum bu havalarda iyice içim karardı

tatlım daha 7. günde ne belirtisi arıyorsun... bekle ve sakin ol evet söylemesi çok kolay biliyorum.. çok zor beklemek ama önce sabır ve dua.. sakın ne bbeğini ne kendini üzme onu sev ve konuş rabbim ol derse olur olanlarda eylesin senide .. bak biz şafa ve ben daha yeni negatif aldık ve 2. düşünüyoruz biliyorsun.. önce moral ne güzel hamileyim diye sevinmişsin içine sinmiş ve doğmuş demekki benim en baştan yok diyordum tutmadı diyordum hatta teste bile gitmeyecektim ama burdaki kızlar olmaz öle şey gideceksin deyince gittim ve malesef negatifle döndüm:(( ama benden sana tavsiye sakın üzülme ve sinirlenme sakin düşün kitap oku tv. izle ve burdan biraz uzak dur ben sabah akşam burdaydım ve kendimi şimdi suçluyorum acaba radyosyandanmı tutunmadı diyorum ..tekrra denesem buraya hiç gelmeyecem bi taransfer günü birde test günü açacam pc..yi şimdi yemene dikkat et ve sadece istirahat et mutlu düşün mutlu ol.. belirtide arama zaten genelde belirti olmuyormuş..

Son düzenleme:
kızlar gününüz aydın olsun inşallah....... aylincim korkma .. daha önce hissettiğin bulantı ve başdönmeleri zaten ilaçtan.. gebelikle pek alakası yok.. o haftalarda vücut tepki vermiyor....hissettiğin her belirti ilaçtan sen sadece var olduğunu düşün dua et bol bol.. ben 12. gün sonucumu almaya gittiğimde bile hiç bir belirtim yoktu... sonucum pozitifti.. sonra kaybettim ama :(((( yani belirti arama.... Ayşegül valla bana vicdan yaptırdın kıssss... yoksa ondan mı oldu dersin.... :((((

kızlar gününüz aydın olsun inşallah....... aylincim korkma .. daha önce hissettiğin bulantı ve başdönmeleri zaten ilaçtan.. gebelikle pek alakası yok.. o haftalarda vücut tepki vermiyor....hissettiğin her belirti ilaçtan sen sadece var olduğunu düşün dua et bol bol.. ben 12. gün sonucumu almaya gittiğimde bile hiç bir belirtim yoktu... sonucum pozitifti.. sonra kaybettim ama :(((( yani belirti arama.... Ayşegül valla bana vicdan yaptırdın kıssss... yoksa ondan mı oldu dersin.... :((((

bilmiyorum tatlım ama ..hatırlarsan tüp bebeğin ilk yıllarında cep tel. tv. ve radyasyon içeren her şey yasaktı ben bunu yengemden biliyorum 3 kez tüp bebek aşamasından geçti hepsinde yasaklamıştı dr.. ve ben yaptığımda eşim beni defalarca bu konuda uyarmıştı ama ben burdan cesaret aldım.. bak her kez burda bişey olmuyor demkki dedim ama şimdi çok üzülüyorum acabamı diyorum evet olacaksa rabbimin ol demesi yeter bunu biliyorum ve inançlı bi insanım ama yinede acabamı diyorum çünkü rabbim siz tedbirinizi alın ben takdiri uygularım diiyor... yani 2 gündür kafama bu takılı....

bilmiyorum tatlım ama ..hatırlarsan tüp bebeğin ilk yıllarında cep tel. tv. ve radyasyon içeren her şey yasaktı ben bunu yengemden biliyorum 3 kez tüp bebek aşamasından geçti hepsinde yasaklamıştı dr.. ve ben yaptığımda eşim beni defalarca bu konuda uyarmıştı ama ben burdan cesaret aldım.. bak her kez burda bişey olmuyor demkki dedim ama şimdi çok üzülüyorum acabamı diyorum evet olacaksa rabbimin ol demesi yeter bunu biliyorum ve inançlı bi insanım ama yinede acabamı diyorum çünkü rabbim siz tedbirinizi alın ben takdiri uygularım diiyor... yani 2 gündür kafama bu takılı....

bana da çok söylediler kapat şunu diye... ama herkes buradaydı ve bilgi alıyordum...çok dikkat ettim ben ...12 gün ayağa bile kaldırılmadım... çok dikkatli beslendim.. tek yaptığım pc ye girmekti... çok sıkılıyordum... Ay cnm ya walla acaba diyorum şimdi bende.. :(((

bana da çok söylediler kapat şunu diye... ama herkes buradaydı ve bilgi alıyordum...çok dikkat ettim ben ...12 gün ayağa bile kaldırılmadım... çok dikkatli beslendim.. tek yaptığım pc ye girmekti... çok sıkılıyordum... Ay cnm ya walla acaba diyorum şimdi bende.. :(((

aynen bende eşim ilk 2 gün zaten yanımdaydı ve tepsi ile yattığım yerden yedim yemeğimi çok iyi bakıldım yani... sonraki günlerde ise annem hep yanımdaydı ve aynı şekilde baktı oturmamdan kalkmama kadar dikkatliydi her şeyim pc.. sehpa ile yanımdaydı uzanıp yazacam diye kolum ağrırdı kucağıma elime hiç almadım ama malesef bu ve benzeri cihazlar radyasyon dağıtıyor etrafına bunu biliyoruz zararlarınıda biliyoruz..neyse geçti oldu bitti tecrübe edindik .. bide dr. lar yasak yok sadece dikkatli yaşayın diyor ya teselli oluyor heralde bize...bunun tersini kim idda ederse etsin ben zararlı ve zararı çok büyük diyorum tatlım... tatlım bide ben daha adet olmadım neden acaba sen öncekilerde ne zaman olmuştun belirtim bile yok .

Son düzenleme:
aynen bende eşim ilk 2 gün zaten yanımdaydı ve tepsi ile yattığım yerden yedim yemeğimi çok iyi bakıldım yani... sonraki günlerde ise annem hep yanımdaydı ve aynı şekilde baktı oturmamdan kalkmama kadar dikkatliydi her şeyim pc.. sehpa ile yanımdaydı uzanıp yazacam diye kolum ağrırdı kucağıma elime hiç almadım ama malesef bu ve benzeri cihazlar radyasyon dağıtıyor etrafına bunu biliyoruz zararlarınıda biliyoruz..neyse geçti oldu bitti tecrübe edindik .. bide dr. lar yasak yok sadece dikkatli yaşayın diyor ya teselli oluyor heralde bize...bunun tersini kim idda ederse etsin ben zararlı ve zararı çok büyük diyorum tatlım...

sebep ne ise de sonuçta kaybettik....:((((( umarım bi daha kine ....

Kızlar böyle suçlamayın kendinizi.. Kesinlikle alakası yok. Ben evde olduğum dönemde hep pc başındaydım. İşe başladığımda mecbur bütün gün bilgisayar başında çalıştım. Allah nasip etti hamileyim. Yani olacağı varsa oluyor. Pc'den alınan radyasyon hamileliğe engel olsaydı kimse hamile kalamazdı. Böyle düşünüp de boşu boşuna eziyet etmeyin kendinize.. :20:

selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın

selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın

seni çok iyi anlıyorum bende uzunnnn seneler önce sakarya depreminden çıktım geldim istanbula hala çoğu geceler aklıma gelir uykum kaçar evdeki herşeyi düşme olasılığına göre ayarlarım çok büyük acılar allah sabır versin

canım sen vandamı yaşıyorsun .. alahım tekrar yaşatmasın o acı günleri türkiyeye ...geçmiş olsun((

seni çok iyi anlıyorum bende uzunnnn seneler önce sakarya depreminden çıktım geldim istanbula hala çoğu geceler aklıma gelir uykum kaçar evdeki herşeyi düşme olasılığına göre ayarlarım çok büyük acılar allah sabır versin
sağol canım evt bende aynen öyle bir yıl geçti ama hala aklımızda o anlar
canım sen vandamı yaşıyorsun .. alahım tekrar yaşatmasın o acı günleri türkiyeye ...geçmiş olsun((

evt canım vanda yaşıyorum amin çok sağol canım

kızlar benden daha uzun zamandır çoğunuz bu forumda dolaşıyosunuz idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıpta ama pozitif sonuç alamayan oldumu kan testinde hiç böyle şeye rastaldınızmı

Mirage canım telefon et bence e-mail attım geldimi diy sor mesela.Nosu yoksa vereyim sana.Ben onlar ist dayken sipariş veriyordum.ama önce aradım abi ikinci seferde ise parasını bankaya yatırdım haber verdim yolladılar 2 günde gelmişti karışım.ama şuan fethiye ye taşındı adam.Sana tavsiyem Cevat hocayla konuş

Back
X