• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canlar ben şimdilik kaçıyorum maluk akşam saatleri yaklaşıyo benn mutfağa geçer hepinize güzel bir akşam diliyorum ilerliyen saatlerde görüşürüz

arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım

arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım

QUOTE=turk3458;27175867slm benimde transferimin 6.günündeyim test gününüz ne zaman...

çok şükür birşey çıkmamasına sevindim. valla yukardan patron bilgisayarları kontrol ediyor kim nereye giriyor diye yakalanmıyım diyorum ama girmedende duramıyorum.eve gidince de yemek bulaşık dün akşam 9 da yatağı topluyordum sabah toplayamadan çıkmıştım eşim dediki birazdan yatıcaz zaten toplama çok güldük. çalışmamı hiç istemiyor zaten bilmiyorum buda herşey gibi gittiği yere kadar diyorum.

Allah yardımcın olsun canım evt insan alışınca bakmadan duramıyor insan ama ara ara kendinden haber et merak ederim seni

13 kasım salı. 1. de 5. gün 1. kalite transfer edildi 7 tane 1. kalite 5. günde donduruldu.
biz 12 kasımda yaptıracağız. aciller falan pek umudumuz yok ama

hayirlis olur insallah rabbim ol derse olur sadece sebeb lazim bendede sadece 2 yumurta cikti 3.gün emriyosu kalitesi normal cok iyi deyil yani rabbim insalla nasip eder herkese hayirlisi artik rabbimden gelen herseye kabulük rabbim neylerse güzel eyler.

hayirlis olur insallah rabbim ol derse olur sadece sebeb lazim bendede sadece 2 yumurta cikti 3.gün emriyosu kalitesi normal cok iyi deyil yani rabbim insalla nasip eder herkese hayirlisi artik rabbimden gelen herseye kabulük rabbim neylerse güzel eyler.

doğru söylüyorsun.inşallah sizinki de olur.
peki bu kaşıntı ile ilgili ne diyorsunuz. peynirimsi bir akıntı var. sanırım jel geliyor da çok fazla kaşıntı var dayanılacak gibi değil. 1-2 gündür vardı da bugün çok arttı.
forumda bir kaç yerde okudum bu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. adete yakın(11 kasım) hamilelik oluştuğunda rahimdeki hormonlar değiştiği için mantar olabiliyormuş. Acaba böyle birşey mi

Peki bu kaşıntı ile ilgili ne diyorsunuz. Peynirimsi bir akıntı var. Sanırım jel geliyor da çok fazla kaşıntı var dayanılacak gibi değil. 1-2 gündür vardı da bugün çok arttı.
Forumda bir kaç yerde okudum bu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Adete yakın(11 kasım) hamilelik oluştuğunda rahimdeki hormonlar değiştiği için mantar olabiliyormuş. Acaba böyle birşey mi

canım kaşıntınla alakalı bence dr. Bi sor... Mantar yapıyor kullanılan jel öyle olmasın sonra... Bence bi danış tatlım:) inşallah hamilesindir:)

peki bu kaşıntı ile ilgili ne diyorsunuz. peynirimsi bir akıntı var. sanırım jel geliyor da çok fazla kaşıntı var dayanılacak gibi değil. 1-2 gündür vardı da bugün çok arttı.
forumda bir kaç yerde okudum bu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. adete yakın(11 kasım) hamilelik oluştuğunda rahimdeki hormonlar değiştiği için mantar olabiliyormuş. Acaba böyle birşey mi

insallah akintini gelmesi jel bagli kasintida doktora sor insallah hamilelik belirtisidir....

insallah akintini gelmesi jel bagli kasintida doktora sor insallah hamilelik belirtisidir....

teşekkür ederim cevaplar için. aradım meşgulmüş dönecekler. sanırım mantarla alakalı. çünkü akıntı kesik peynir gibi. mantarda öyle oluyormuş. cronine jel mi yapıyor bunu. bende nasıl mantar olur diye düşünüyordum. daha öncede geçirmiştim.

şimdi konuştuk. kullanılan ilaçlar yapıyor bunu hamilelikle alakalı değil dedi.
nizorol diye bir şampuan ve dermo-trosyd diye bir krem verdi. günde üç kere önce şampuanla yıkayıp sonra kremi sürecekmişim. rahatlatır dedi.

Dikat et arkadaşım kendine transferin hayırlı olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin sana ve bizlere Bu sık idrar sorununu bende yaşıyorum. sürekli lavobadayım:))

şimdi konuştuk. kullanılan ilaçlar yapıyor bunu hamilelikle alakalı değil dedi.
nizorol diye bir şampuan ve dermo-trosyd diye bir krem verdi. günde üç kere önce şampuanla yıkayıp sonra kremi sürecekmişim. rahatlatır dedi.

kendine dikkat et üsütme sicsk tut hayirlisla gecer olsun hamileklikle ilgisi olmasada pozitif düsün kendini nasil hissediyosa insan öyle olmali rabbim insallah bir gün hepimmize anne olmayi gösterirr....

merhaba arkadaşlar.bızde bır ay öncesi sıkıntımızı farettık tüp bebek düşünüyoruz eşimin sperm sayısında hızında ve morfolojısınde sıkıntı var.bu durumda olupta tüp bebekle evlat sahibi olanlarınız varmı acaba.nasıl bır tedavı surecı ızledınız.yardımcı olurmusunuz acaba .

ayşen yok kaç gündür haberi olan varmı...

cnm .. yaşıyorum :)))) ama çok yoğunum iş yerinde giremiyorum... akşamlarıda eşim rahatsız onunla ilgileniyorum ... ama sizleri özledim walla... bu arada bugün çok yorucu gün geçirdim biraz da gergindi.... :((( çooook sigara içtim :(((((

Hayat ya neyin ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.hayatta en sevdiğim şeydi çoçuklar lisede çocuk gelişimi okumak için çırpındım ama kontenjandı falan derken kısmet olmadı.ama yolda olsun anne kucağında veya baba kucağında bebek gördüğümde hemen görüp sevmek isterdim içime soka soka severdim.sonra evlendim nerden bilicektim ki böyle bişey yaşayacağımı hayaller kurdum hep kendi kendime büyüttüm içimde bebeği yaşıyordum onu tam anlamıyla hayaliydi ama benimdi.sanırım psikolojim bozulmuştu benim tam 1 yıl oldu durumu öğreneli ama 1 yıl bana 10 sene gibi geldi sanki yaşlandım sınavdaydık biliyoruz anlımızın akıyla atlatıcaz bu sınavı inşallah.ama o kadar zorki gözyaşlarını içine akıtarak ağlamak güçlü durmaya çalışmak her şeye rağmen dim dik durmak ama hep gece yattığında ağlarsın ya ben hep öyleyim asabileştim birazda etrafımda bi çok bebeği olan oldu kıskanmıyorum Rabbim günah yazmasın ama imreniyorum işte bebeği kucağıma alıyorum acaba anne olsam nasıl olurdu diye bi an bebek benimmiş gibi hissediyorum gözlerim kapalı ama oluyor bizlerden çok güzel anne oluyor canlarım hiç merak etmeyin kazanıcaz er yada geç hepinizin yerine hissettim dün gece anneliğe zorladım kendimi bizim de evimizden yükselsin ağlama sesleri yan komşu dinlesin hep istedim bu bir yılda.RABBİME asla isyan etmeyin şükredin Allahım bu günümüzü aratacak başka dert vermesin bunu hep birlikte atlatıcaz inşallah.

Back
X