• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hayat ya neyin ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.hayatta en sevdiğim şeydi çoçuklar lisede çocuk gelişimi okumak için çırpındım ama kontenjandı falan derken kısmet olmadı.ama yolda olsun anne kucağında veya baba kucağında bebek gördüğümde hemen görüp sevmek isterdim içime soka soka severdim.sonra evlendim nerden bilicektim ki böyle bişey yaşayacağımı hayaller kurdum hep kendi kendime büyüttüm içimde bebeği yaşıyordum onu tam anlamıyla hayaliydi ama benimdi.sanırım psikolojim bozulmuştu benim tam 1 yıl oldu durumu öğreneli ama 1 yıl bana 10 sene gibi geldi sanki yaşlandım sınavdaydık biliyoruz anlımızın akıyla atlatıcaz bu sınavı inşallah.ama o kadar zorki gözyaşlarını içine akıtarak ağlamak güçlü durmaya çalışmak her şeye rağmen dim dik durmak ama hep gece yattığında ağlarsın ya ben hep öyleyim asabileştim birazda etrafımda bi çok bebeği olan oldu kıskanmıyorum Rabbim günah yazmasın ama imreniyorum işte bebeği kucağıma alıyorum acaba anne olsam nasıl olurdu diye bi an bebek benimmiş gibi hissediyorum gözlerim kapalı ama oluyor bizlerden çok güzel anne oluyor canlarım hiç merak etmeyin kazanıcaz er yada geç hepinizin yerine hissettim dün gece anneliğe zorladım kendimi bizim de evimizden yükselsin ağlama sesleri yan komşu dinlesin hep istedim bu bir yılda.RABBİME asla isyan etmeyin şükredin Allahım bu günümüzü aratacak başka dert vermesin bunu hep birlikte atlatıcaz inşallah.

bır an yazdıklarınız da kendımı buldum.ben cocuk gelişimi öğretmenıyım mesleğımı çok sevıyorum ama bu meslek benı 1 aydır çok zorluyor hep derslerde çocuk ve gelişimleri üzerinde konusuyor anlatıyroum bu benı öyle zorluyorkı ılk öğrendıgım her tenefus odada agladım öyle derse gittim zaman zaman sordular ne oldu sana dıye tutamadım yıne ağladım şimdi bıraz daha duruldum şükürler olsun ama öyle isiyorum kı anne olmayı ve anne olmak ısteyenlerı öyle içimde hissediyorumkı içimde duygularınızı yaşıyorum.ALLAH herkesın gönlune göre versın inş hayırlısıyla.siz ne yaptınız bu surecte tedaı gördunuzmu.eşinizdemı problem yoksa sizdemi tüp bebek denedınızmı hıç.o kadar çok sorum varkı.normalde hıc vaktım olmazdı boyle sıtelerı takıpte ama bır kısının bebek sahıbı olması bana öyle umut oluyorkı anlatamam bu duyguyu.

ısyan yok :20:
dua var :16:
oy arkadasım oy çok çetın sınavımız çooook
bizim apartmanda arkadaslar gebe işte arkadaslar gebe
Rabbım bıze de nasıb edecek ınşallah
vermek ıstemeseydı ıstemek vermezdı
bizim istemek ne kelıme yanıp tutusuyoruz
bu yzngını yasamayan bılemez
Rabbım su gıbı evlatlar versın ,içimizin ateşını sondurup gul bahçasıne cevırsın ınşallh
kerataların hayalı bıle güzel

merhaba arkadaşlar.bızde bır ay öncesi sıkıntımızı farettık tüp bebek düşünüyoruz eşimin sperm sayısında hızında ve morfolojısınde sıkıntı var.bu durumda olupta tüp bebekle evlat sahibi olanlarınız varmı acaba.nasıl bır tedavı surecı ızledınız.yardımcı olurmusunuz acaba .

canım hoşgeldin bu topikte herkes tüp bebekle anne olabilmek için uğraşıyo hamilemiz çok rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlerde tedavi sürecimizin başlamasını bekliyoz

tüp bebek tedavisinde eşinle doktora gidiyon ona göre dojtor bir yol haritası çiziyo tedaviye uzun veya kısa protokol olup olmuyacağına buna göre iğnelere başlatıyo canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş bebeğine en kısa sürede kavuşursun

Hayat ya neyin ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.hayatta en sevdiğim şeydi çoçuklar lisede çocuk gelişimi okumak için çırpındım ama kontenjandı falan derken kısmet olmadı.ama yolda olsun anne kucağında veya baba kucağında bebek gördüğümde hemen görüp sevmek isterdim içime soka soka severdim.sonra evlendim nerden bilicektim ki böyle bişey yaşayacağımı hayaller kurdum hep kendi kendime büyüttüm içimde bebeği yaşıyordum onu tam anlamıyla hayaliydi ama benimdi.sanırım psikolojim bozulmuştu benim tam 1 yıl oldu durumu öğreneli ama 1 yıl bana 10 sene gibi geldi sanki yaşlandım sınavdaydık biliyoruz anlımızın akıyla atlatıcaz bu sınavı inşallah.ama o kadar zorki gözyaşlarını içine akıtarak ağlamak güçlü durmaya çalışmak her şeye rağmen dim dik durmak ama hep gece yattığında ağlarsın ya ben hep öyleyim asabileştim birazda etrafımda bi çok bebeği olan oldu kıskanmıyorum Rabbim günah yazmasın ama imreniyorum işte bebeği kucağıma alıyorum acaba anne olsam nasıl olurdu diye bi an bebek benimmiş gibi hissediyorum gözlerim kapalı ama oluyor bizlerden çok güzel anne oluyor canlarım hiç merak etmeyin kazanıcaz er yada geç hepinizin yerine hissettim dün gece anneliğe zorladım kendimi bizim de evimizden yükselsin ağlama sesleri yan komşu dinlesin hep istedim bu bir yılda.RABBİME asla isyan etmeyin şükredin Allahım bu günümüzü aratacak başka dert vermesin bunu hep birlikte atlatıcaz inşallah.

burcu canım yüreğine bir bebek eli dokunsun o bebek senin meleğin olsun gizli gizli döktüğün göz yaşın mutlulukla beraber aşikar olsun canım
yüreği yanıp isyan etmeden dim dik durki rabbim çektiklerinin ecrini versin r

arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım

benım de bugun 6. gun:36::36::36::36:
kaçıncı gun embrıyosu
afrasın da 6. gun bugun
afrasss napıcaz yaklasıyo nyaklaşmakta olan
güzel bi şeydır bızı mutlu etsın yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:

canım hoş geldin sanırım ikimizde aynı problem var bizde yeni başladık tedaviye tahliller tamamlkandı cuma günü gidip göstericem işte sonra heyete gidicekmiş rapor çıkacakmış zorlu yollar yani.sizin sorun neydi tam olarak bizde azosperm.

canım benımmm.bizdede sorum eşimin sperm sayılarında hızında vede morfolojısınde düşüklük var eşim varikosel amelıyatı oldu 2 hafta önce ankarada kaan hocaya gidecek ıns.21 kasımda.2 defa semen testı yaptırdık bırınde 4.7 mılyon cıktı dıgerın 800 000 nıye bukadar düştü anlamadım dogrusu.Rabbım cümlemizin gönlune göre versin inş.

Rabbım su gıbı evlatlar versın ,içimizin ateşını sondurup gul bahçasıne cevırsın ınşallh

seminay canım hoş geldin rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin nasıl gideyo bebişlerle test gününü beklemek bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürecek inş

o hayaller Allahın da izniyle gerçek olacak inşallah o kadar inanıyorum ki Rabbim boşa çıkarmaz bunu inanmak başarmanın yarısıymış...

canım benımmm.bizdede sorum eşimin sperm sayılarında hızında vede morfolojısınde düşüklük var eşim varikosel amelıyatı oldu 2 hafta önce ankarada kaan hocaya gidecek ıns.21 kasımda.2 defa semen testı yaptırdık bırınde 4.7 mılyon cıktı dıgerın 800 000 nıye bukadar düştü anlamadım dogrusu.Rabbım cümlemizin gönlune göre versin inş.

sizde yine varmış bu bile büyük bi umut bizde hiç yok sonumuz hayır olsun .hareket de yok.

benım de bugun 6. gun:36::36::36::36:
kaçıncı gun embrıyosu
afrasın da 6. gun bugun
afrasss napıcaz yaklasıyo nyaklaşmakta olan
güzel bi şeydır bızı mutlu etsın yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:

seminay canım rahat ol inş bu sefer bebiş yaklaşıyo hep güzel düşün olumsuzlukları beyninden at

canım hoşgeldin bu topikte herkes tüp bebekle anne olabilmek için uğraşıyo hamilemiz çok rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlerde tedavi sürecimizin başlamasını bekliyoz

tüp bebek tedavisinde eşinle doktora gidiyon ona göre dojtor bir yol haritası çiziyo tedaviye uzun veya kısa protokol olup olmuyacağına buna göre iğnelere başlatıyo canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş bebeğine en kısa sürede kavuşursun

hos bulduk .bu hamıle sözleini duymakk çok guzel ınanın ders ralarında bu formu okuyup umutlu cumlelerı okuyup öyle derse gıdıyorum.zaman zaman ıcıme akıyor göz yaşlarım dualarımla.inş herkesin duaları kabul olur en kısa surede kavusuruz bebeklerımıze.ben bu formda okadar umutlar buldumkı üye oldum bırgun bızdde umut oluruz inş diye.cevaplarınız için çok teşekkurlerr.

burcu canım yüreğine bir bebek eli dokunsun o bebek senin meleğin olsun gizli gizli döktüğün göz yaşın mutlulukla beraber aşikar olsun canım
yüreği yanıp isyan etmeden dim dik durki rabbim çektiklerinin ecrini versin r

cümlemizin canım benim ne kadar zormuş Allahım bize dayanma gücü versin.

hos bulduk .bu hamıle sözleini duymakk çok guzel ınanın ders ralarında bu formu okuyup umutlu cumlelerı okuyup öyle derse gıdıyorum.zaman zaman ıcıme akıyor göz yaşlarım dualarımla.inş herkesin duaları kabul olur en kısa surede kavusuruz bebeklerımıze.ben bu formda okadar umutlar buldumkı üye oldum bırgun bızdde umut oluruz inş diye.cevaplarınız için çok teşekkurlerr.

canım dua edelimki dermanımız var bebeğimize kavuşmak için tüp bebek yoluyla dahi olsa dermanımız var ya dermansız bir derdimiz olsaydı rabbim göstermesin o zaman ne yapardık daha kötüsünü düşünüp bu yolda daha sağlam yürümek için adımlar atın rabbim inş hepimize tez zamanda cennet kokulu meleklerini yolluyacak bizimde evlatlarımız olacak

isyan yok ALLAHın izniyle zor çok zor ama çok güzel sonuçlarda var dımı.bizim okulda sekız öğretmen arkadaş hamıle....inş bizlerde en kısa sürede hamıle kalırız.sizin eşinizdemi problem siz tedavının hangı aşamasındasınız?

cümlemizin canım benim ne kadar zormuş Allahım bize dayanma gücü versin.

canım rabbim kullarına taşıyamıyacağı yükten fazlasını vermezmiş inş hepimiz bu imtihanı kazanıp sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar alacağız kucaklarımıza zoru düşünmeyelim hepsi geçecek sonunda kucağımıza verecekleri bebişlerimizi düşünelim

isyan yok ALLAHın izniyle zor çok zor ama çok güzel sonuçlarda var dımı.bizim okulda sekız öğretmen arkadaş hamıle....inş bizlerde en kısa sürede hamıle kalırız.sizin eşinizdemi problem siz tedavının hangı aşamasındasınız?

ben gun sayıyorum 70 kusur saat sonra tahlılım var canım
benım çıkolata böceğim (kıstım ) var
bebeklerım ıçımde yanı simdı :49::49::49::49:

isyan yok ALLAHın izniyle zor çok zor ama çok güzel sonuçlarda var dımı.bizim okulda sekız öğretmen arkadaş hamıle....inş bizlerde en kısa sürede hamıle kalırız.sizin eşinizdemi problem siz tedavınıhangı aşamasındasınız?

havın su, siz sanırım tüp bebek yaptırdınız anladıgım kadarıyla pekı eşinizdemıydı sıkıntı.daha öncesi hıç kür falan uyguladınızmı,yada ılaç tedavısı.

ben gun sayıyorum 70 kusur saat sonra tahlılım var canım
benım çıkolata böceğim (kıstım ) var
bebeklerım ıçımde yanı simdı :49::49::49::49:

seminay canım gün olarak değil saat olarak hesap yapmaya başlamışsın inş bu sefer rabbim güldürecek yüzünü canım

Back
X