Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Ah erkekler ah ! Ancak istiyorlar ama caba gostermeden.Dunyanin ignesini yiyen,muayene olan,toplama,yukleme,tasima,dogurma hepsi bizde.Alti ustu sperm kalitesini azicik yukseltmesi gerek ama yok onu yemem,bunu istemem,gitmem,gelmem.Onlarda analik hormonu yok tabi.Vucutlari,ruhlari basbas bagirmiyor bebek diye.Kolay her sey onlara.

Kızlar pozıtıf sonuc alanlar kese için kac gun sonra cagırdılarr.

Bana 12 veya 14 gün sonraya randevu al dediler 14 gün sonra cumartesi diye o zamana aldım ben.

Aynen oyle

Arkadaslar merhaba. Onumuzdeki ay tup bebege baslicaz Allah nasip ederse. Arastirma donemindeyim. Ankaradayim bana onerebileceginiz merkez var mi? Tup bebek konusuda deneyimsizim yardimci olursaniz sevinirim. Baskent unv iyi diye duydum. Bizimkisi erkek infertilitesi.

merhaba arkadaşlar Allahım hepimize tutunmayı ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende 22 sinde transferimi oldun 3 gün snra test vercem bakalım kurban oldugum Allahım yavrularımı tutunmustur bana.
Dileyen bekleyen herkese nasip olsun tüm muradları inşallah.

Merhaba hosgeldin canim hayirli olsun insallah allah gonlune gore verir dua et bide bebislerinle sohbet et az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah

N
Kızlar pozıtıf sonuc alanlar kese için kac gun sonra cagırdılarr.
Bana. 17-18 gün sonra dediler çok uzun geldi 3. Gün embriyosuydu .. bekliyorum hala

8.Günü idrar testinde silik cizgi gordum.Bugun 9.Gün o çizgi daha silik gorünüyor netleşeceğine Vardi da gidiyor mu yoksa bebecikler Dr.Kan tahlili için 1 Ekim demişti 12.gun o zaman.Dün silik cizgi gordum deyince beklemenizi tercih ederim ama 10.gun yaptirabilirsiniz testi dedi yani yarin.Yaptırsam mi ki.Alttaki fotoğraf 8.gün testi.Üstteki de 9.gün.

ben 9.gün akşam test yaptım, hayalet çizgiyi gördüm, üzülmüştüm ama sabah ilk idrarla yap dediler, 10 gün sabah yaptım, çizgi çıktı, sonra erken gebelik testi aldım 11.gün sabah yaptım daha belirgin çıkınca kan testi yaptım, bence yarın sbaah erken gebelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…