eylül 2020 de tüp bebek yaptıracaklar

Benim de yarın boş günum ilaçsız geçecek. Progesteron falan opu olduğu gün yazılacakmış öyle dedi doktorum. Benden covid testi falan istemediler buna şaşırdım işte. Sen hangi merkeze gidiyorsun? Perşembe sabah 9da mi olacak opu?

ben adetimin 3. günü gitmiştim cünki pazartesiye denk gelmişti.. covid testi aldılar hemen eşim ve benden aksamına sonuc cıktı..ertesi gün yani adetin 4. günüde tedaviye basladık. aksilik bendede cok cıktı canım.. bi başlayamamıstım tedaviye.. ancak bu zamana nasip oldu..

ben ankarada şehir hastanesine gidiyorum canım.. raporlu benimki.. yani devlet hastanesi olduğu için sanırım ilaçları öncesinden yazmış olabilir.. perşembe günü sabah 7 30 da engeç burda ol dedi bana.. sanırım anestezi hazırlık falan filan 9 da anca toplanacaksa ondan erken cagırdı.. sen özeldemi yaptırıyorsun hangi hastane seninki birde benim bu gittğim hastaneye şehir dısından okadar cokki gelen.. doktorları cok iyi özellikle benim doktorum cok iyi docent.. düşün devlet hastanesi olmasına ragmen telefon açtığımda hastaneye, telefona gelip benimle konusuyor sorularıma cevap veriyor..hal hatır soruyor.. okadar samimi ve vicdanlıki anlatamam...yani bebek olsun olmasın ben doktorum konusunda elinden geldiğini yaptığından en ufak süphem dahi yok.rabbim herzaman karsımıza iyi insanlar cıkarsın aminn

Benden yumurta toplamadan once test istediler igne asamasinda degil esimden istemediler bence bu hastaneye gore degisiyor

Şehirhastanesi olduğu için test yapmışlardır. Bende Ankara'dayım, geçen ay eşim covid atlattı test sonuçlarının en iyi ihtimalle 2 güne çıktığını yaşayarak gördük. Durumdan dolayı öncelik tanıyo olmalılar.
Geç olsun güç olmasın, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Ben Çerkezköy'de özele gidiyorum kendi doktoruma. O da Maslak Acıbadem'de Bülent Tıraş'la çalışıyor. Takibi kendi doktorum yapiyor diğer işlemleri Bülent Tıraş'la yapıcaz.

Benimki raporsuz ama doktor ilaçlar için bir sey yaptı merional rapor çıktı bana. Inşallah bu ay mucizelerimize kavuşuruz beni haberdar et mutlaka. Ben de bu gece 12de ovitrelle yapıp perşembe öğlen 12ye randevu aldım. Kendime dua ederken sana da edicem hayırli haberlerini insallah alırım

Benden yumurta toplamadan once test istediler igne asamasinda degil esimden istemediler bence bu hastaneye gore degisiyor
Muhtemelen öyledir, ön görüşmeye gittiğimizde de süreci anlatırken böyle bişeyden bahsetmediler çünkü.
Sizin yumurtalarınız ne zaman toplandı? Umarım herşey yolundadır

Muhtemelen öyledir, ön görüşmeye gittiğimizde de süreci anlatırken böyle bişeyden bahsetmediler çünkü.
Sizin yumurtalarınız ne zaman toplandı? Umarım herşey yolundadır
Dün toplandi canim. Ben tedaviye basladigimda yoktu bu uygulama tedavinin 5. Gunu gittigimde boyle bir karar aldik artik hastalarimiza opu dan once covid testi yapicaz dediler

Dün toplandi canim. Ben tedaviye basladigimda yoktu bu uygulama tedavinin 5. Gunu gittigimde boyle bir karar aldik artik hastalarimiza opu dan once covid testi yapicaz dediler
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, gitmeden önce arayıp bilgi alırım, kendi bünyelerinde test yapılmıyosa araştırmaya zamanım olur.
İnşallah hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur ve bebeğine kavuşursun

canımm benim allah razı olsun.. bende tabiki sana edicem dua.. hep birlikte sevinelim işallah canım.. sende haberdar et olurmu..eğer covid testi negatif cıkarsa yarın yine gidicem yatış işlemleri yapılacak banada

eşin için cok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın inş... sen hangi merkeze yaptırcaksın peki..ben burası olmazsa bahceci berfu hanımı düşünüyorum..

eşin için cok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın inş... sen hangi merkeze yaptırcaksın peki..ben burası olmazsa bahceci berfu hanımı düşünüyorum..
Allah razı olsun, hepimizden uzak olsun. Medicana hastanesinde yaptırcaz inşallah. Ben 39 yaşındayım 16 yıllık evliyiz. Çevremizde tüp bebekle ilgili hiç olumlu örnek yok, o yüzden çok uzun zaman öteledik. Tam şartlar olgunlaşıp karar verdiğimizde farklı problemler çıktı, aksilikler yakamızı bırakmadı. Artık bizden geçti derken medinacada çalışan bi tanıddığımız randevu almış bize. Görüşme bittiğinde randevu alırken bulduk kendimizi. Yani buranın haricinde ne merkez biliyorum ne doktor tanıyorum, ne de tüp bebek tedavisiyle ilgili bilgi sahibiyim. Ne öğrendiysem burda bi kaç gündür okuduklarımla.
İnşallah herşey planladığın gibi olur ve başka doktor bakmak zorunda kalmazsın.

bende 39 yasındayım..benimde 6 tane düşüğüm var.. geç oluyor yani 2 senede alan gebe kalıyorum zar zor oda düşüyor..nasıl olsa oluyor yine olur çalısıyorum şimdi gidemem hastaneye derken bir baktımki yaş 39 olmuş..hic farkında bile değildim inan geç kaldığım için cok pişmanım..hemen işten ayrılıp tedavide aldım soluğu daha öncesinde cok araştırdım tüp bebeğin her aşamasını öğrendim ...layrıca 39 yaş pes edilecek bir yaşta değil :) olumlu tüp bebek örneğine gelincede inan benim cevremde cok fazla var gebe kalan ...ve okadar cok ilerlediki bu tüp bebek ..şansta cok fazla...sana amh fsh testi yapıldımı peki

Çok üzgünüm...
İnşallah bu kez uslu uslu senle kalır hiç bi yere gitmez. Benim çevremdekiler hep çok sorunlu hamilelik yaşadı, hele bi tanesi yaşanabilecek tüm yan etkileri yaşadı, son aylarda bebeğini kaybetti. Daha geçen hafta 5.denemesinde hamile kalan bi arkadaşım erken doğumla bebeğini kaybetti. Ama buna rağmen bu kez vazgeçmedim.
Bahsettiğin terimler neyle ilgili bilmiyorum ama tahlilime baktığımda tsh 1.75 yazıyo, amh yazmıyo.
Eşimde sperm hareketi ve kalite problemliydi bi süte tedavi oldu sonra sıkılıp bıraktı.
Öncesinde bende problem yoktu ama geçen seneki rutin kontrolde her iki yumurtalıkta da çikolata kisti olduğunu öğrendik 2.7 büyüklüğünde. Yumurta rezervim de azalmış, onun dışında bi sorundan bahsetmediler.
Genç anne olabilmeyi isterdim ama takdiri ilahi elden bişey gelmiyo.
Anladığım kadarıyla seninde ilk denemen olacak. Ama haklısın pes etmek yok

evet benimde ilk denemem cnm.biz elimizden geleni yapalımda takdir allahın...yumurtada önemli olan kalitesi zaten..rezervi azda olda cokta olsa kaliteli olmadıktan sonra zaten olmuyor..bu yüzden rezervi az diye düşünme..şu sıralar yumurta rezervini kalitesini arttırıcı yiyecekler bitkiler var var onlardan ye iç..gercekten işe yarıyor..henüz tedaviyede daha başlamamışken tam sırası ...doktor ne dedi ilk rendevuda size ne zaman başlayacaksınız tam olarak

bu arada bahsettiğim testler rezervi ile alakalıydı

Açıkçası ne rezerv az diye düşünüyorum ne de ya olmazsa korkusu yaşıyorum. Sadece geçen onca zamandan sonra böyle bi adım atabildiğimiz için şaşkınım. Beni nelerin beklediğini araştırmakla meşgulüm daha çok Başka da bi hissim yok.
Kaliteyi artırmak için ne kullanmam gerekir tam olarak bilemiyorum, yanlış bişey yaparım korkusuyla hiç bişey yapmadan bekliyorum
Doktor mikroenjeksiyon yapcaz şansınız % 20-25 dedi.
İlk regl döneminin 2.yada 3.günü tedaviye başlanacak yani muhtemelem önümüzdeki hafta. Bir sürü ilaç iğne istediler onları aldık. Biliyo musun tamam deniycez diye karar verip doktorla konuşmaya girdiğimizde bambaşka bi aleme geçtim o yüzden bazı konuşmaları kaçırmış olabilirim. Ama anladığım şu ki, reglin 12 günü yumurta toplanacak ve herşey yolunda giderse aynı ay içinde transfer yapılacak.
Tsh 1.75 normal mi peki?

tsh troit hormonu canım...evet normal..tsh de önemli bir horman elbette ama lh, fsh, e2,amh,progesteron hormonuda asıl başlıca olan hormonlar..bunların önemi çok... lh bizde var olan yumurtlamayı sağlayacak bir hormondur..fsh zaten direk yumurta rezervini gösteren bir hormondur..e2 zaten kadınlık hormonudur ve yumurtlamada oldukça önem taşır tüp bebek tedavisinde her gittiğinde direk baktıkları e2 hormonudur.. e2 hormonu yumurtanın içi dolumu boşmu tahmini kaç yumurta oluşabilir onu söyler ve e2 hormonunun sonucu ve ulrtason görüntüsünün uyumlu olması lazım..pregesteronda yumurtalar büyüyüp çatladıktan sonra vucudun bebeğin yerleşmesi için hazırlık yapan bir hormondur..yani doktorlara tabiki güveniyoruz yada güvenmek zorundayız ama insan merak edip araştırıyor işte :) benim sonuçlarım e nabıza düştüğü için daha doktora sonucu göstermeden kendim bakıp ne olacağını bilebiliyorum :) benim e2 hormonum mesela yumurtlama döneminde yüksek cıktı ..yani ohss sendromu riski var ve doktor çatlatma iğnesini falan farklı yazdı..sende kendini bir anda doktorda bulduysan eğer rabbim nasip edecek işallah..39 yaş cok geç bir yas değilki zaten ..ama hormon sonuclarını bence iste sende canım kendinde bil nerde ne cıktı adetin 2. günü alınacak bu kanlar zaten..ayrıca verdikleri yüzde 20 25 şansta bence cok cok iyi maşallah :)
Benim de dün yumurta toplamam oldu haftaya nasipse transfer dedi doktorum şimdilik embriyo gelişimlerini bekliyoruz inşallah iyi olur hepimiz için
Ahh inşallah inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız çok istiyorum
naz sen naptın transfer gerçekleştimi merak ettim

Merhaba arkadaşlar bende uzun bi tedaviden sonra nihayet sonuna geldim Ocak ayından beri hastaneye gidip gelmekten psikolojim bozuldu vallahi yarın transfer olucak saat 9.30 da benim için dua edin lütfen Allahım emeklerimizin karşılığını alırız inş hep içimde heyecan olurdu ama Bu son tedavimiz belkide ondandır hiç heyacanım yok bilmiyorum belkide ümidim kalmadı ondandır hepinize şimdiden tşk ediyorum inş güzel haberler vermek nasip olur

Allah razı olsun canım, hiç üşenmeden uzun uzun ne de güzel yazmışsın. Sonuçlarımı mutlaka alırım sana yorumlatmak için Yarın için bol şans ve kolaylıklar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…