Yarın transfer olacak İnşallah. Embriyoların yarın 5. Günü ama bugün inanılmaz bir karın ağrım var kramplar giriyor umarım ohss değildir bu korkuyorumtsh troit hormonu canım...evet normal..tsh de önemli bir horman elbette ama lh, fsh, e2,amh,progesteron hormonuda asıl başlıca olan hormonlar..bunların önemi çok... lh bizde var olan yumurtlamayı sağlayacak bir hormondur..fsh zaten direk yumurta rezervini gösteren bir hormondur..e2 zaten kadınlık hormonudur ve yumurtlamada oldukça önem taşır tüp bebek tedavisinde her gittiğinde direk baktıkları e2 hormonudur.. e2 hormonu yumurtanın içi dolumu boşmu tahmini kaç yumurta oluşabilir onu söyler ve e2 hormonunun sonucu ve ulrtason görüntüsünün uyumlu olması lazım..pregesteronda yumurtalar büyüyüp çatladıktan sonra vucudun bebeğin yerleşmesi için hazırlık yapan bir hormondur..yani doktorlara tabiki güveniyoruz yada güvenmek zorundayız ama insan merak edip araştırıyor işte :) benim sonuçlarım e nabıza düştüğü için daha doktora sonucu göstermeden kendim bakıp ne olacağını bilebiliyorum :) benim e2 hormonum mesela yumurtlama döneminde yüksek cıktı ..yani ohss sendromu riski var ve doktor çatlatma iğnesini falan farklı yazdı..sende kendini bir anda doktorda bulduysan eğer rabbim nasip edecek işallah..39 yaş cok geç bir yas değilki zaten ..ama hormon sonuclarını bence iste sende canım kendinde bil nerde ne cıktı adetin 2. günü alınacak bu kanlar zaten..ayrıca verdikleri yüzde 20 25 şansta bence cok cok iyi maşallah :)
naz sen naptın transfer gerçekleştimi merak ettim
ne demek. her zaman :) iyi dileklerin içinde cok tşk ederim cnm saolasın :)Allah razı olsun canım, hiç üşenmeden uzun uzun ne de güzel yazmışsın. Sonuçlarımı mutlaka alırım sana yorumlatmak içinYarın için bol şans ve kolaylıklar diliyorum sana
hg canım aramıza :) çikolata kisti artık coğu kadında olduğu için onun ben gebeliğe özellikle tüp bebek tedavisine engel olduğunu sanmıyorum cünki burada coğu kisti olan bayan hamile idi :) bizzat bnm yakın arkadasımdada vardı ve tüp bebekle bir kızı var :) diyabet ve haşimatoda öyle canım..zaten ilaçla kontrol altına alıyorlar biliyosun ..sende yumurta var ise gerisi kolay :) zaten yumurta olmasa tedaviye baslamazdı.. mutlaka fsh hormonuna falan bakmıstır.. e2 değeri her ay değişkenlik gösteriyor evet bendede öyle olmustu..e2 de önemli olan ilacı kullanırken düzenli artması..o senden cumartesi günü alacakları kan e2 ve pregesteron ..onları bi sor kaç çıkmıs :) yada enabızdan görebilirsen ordan bakarsın ben öyle yaptım :) sen hangi hastanede yaptırıyorsun peki il neresiO ozlem4242 merhaba bende bu ay tüp bebek yaptıracaklardanım.38 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimde de bende de bir sorun yok çikolata kistim hariç
Ayrıca diyabet hastayım ve haşimatom var sanırım bunlarda gebeliğe bi nevi engel oluyor.
Bugün reglimin 2. Günü Dr gittim fostimon iğne 3 tane menopur 600 verdi 3 gün bu iğneleri vurulup cumartesi tekrar kontrole gidicem kan vericem. Etsradiol E2 77 çıkmış.Geçen ay 38 Di umarım oda bi engel değildir.Biraz uzun oldu ama umarım hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz tez Zaman da
hg sende aramıza :) sen zor süreçleri bitirmişssin:) artık sıra bebeğini beklemek olcak işallah .. bu son tedavimiz demişssin seni cok iyi anlıyorum bende öyle yıllarca git gel git gel halim kalmadı ama pes etmeyecem dedim kendime :) işallah bir dahaki tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canım.. ayrıca neden son tedavim dedin sorun neydikiMerhaba arkadaşlar bende uzun bi tedaviden sonra nihayet sonuna geldim Ocak ayından beri hastaneye gidip gelmekten psikolojim bozuldu vallahi yarın transfer olucak saat 9.30 da benim için dua edin lütfen Allahım emeklerimizin karşılığını alırız inş hep içimde heyecan olurdu ama Bu son tedavimiz belkide ondandır hiç heyacanım yok bilmiyorum belkide ümidim kalmadı ondandır hepinize şimdiden tşk ediyorum inş güzel haberler vermek nasip olur
maşallah bin kere :) yarın işallah bebeğin sana tutunacak..ohss ben oldum daha önce kramp çok olan bişey değil canım..o kramplar progesteron desteği alıyosan vede rahim kendini hazırlıyor bebeğe suan kalınlaşıyor o ağrı kramp ondan..yinede için rahat değil ise cok fazlaysa doktorunu ara enazından için rahat eder..yarın için bol bol bol şanşların olsun işallah :) bize söylersin süreçlerini olurmu :)Yarın transfer olacak İnşallah. Embriyoların yarın 5. Günü ama bugün inanılmaz bir karın ağrım var kramplar giriyor umarım ohss değildir bu korkuyorum
Aa kramp olmuyo mu iyi bi haber benim için :) nasıl belirtiler olmuştu canım sen ohss olduğunda? Söylerim tabiki süreci bol bol yazarım burdan size :) hepimiz o mutlu sonu görelim inşallah o kadar istiyorum ki herkes içinmaşallah bin kere :) yarın işallah bebeğin sana tutunacak..ohss ben oldum daha önce kramp çok olan bişey değil canım..o kramplar progesteron desteği alıyosan vede rahim kendini hazırlıyor bebeğe suan kalınlaşıyor o ağrı kramp ondan..yinede için rahat değil ise cok fazlaysa doktorunu ara enazından için rahat eder..yarın için bol bol bol şanşların olsun işallah :) bize söylersin süreçlerini olurmu :)
hg canım aramıza :) çikolata kisti artık coğu kadında olduğu için onun ben gebeliğe özellikle tüp bebek tedavisine engel olduğunu sanmıyorum cünki burada coğu kisti olan bayan hamile idi :) bizzat bnm yakın arkadasımdada vardı ve tüp bebekle bir kızı var :) diyabet ve haşimatoda öyle canım..zaten ilaçla kontrol altına alıyorlar biliyosun ..sende yumurta var ise gerisi kolay :) zaten yumurta olmasa tedaviye baslamazdı.. mutlaka fsh hormonuna falan bakmıstır.. e2 değeri her ay değişkenlik gösteriyor evet bendede öyle olmustu..e2 de önemli olan ilacı kullanırken düzenli artması..o senden cumartesi günü alacakları kan e2 ve pregesteron ..onları bi sor kaç çıkmıs :) yada enabızdan görebilirsen ordan bakarsın ben öyle yaptım :) sen hangi hastanede yaptırıyorsun peki il neresi
canım o kramplar aşırı derecede şiddetli değildir zaten dimi :)şuan kullandığın yani transfer öncesi ilaçlar rahimi hazırladığı için kramp ondan oluyo..o hemen hemen 100 kadından 90 kişide görünen bişeydir.. ohss cok farklı oldu bende.. bacağıma vurmustu ağrısı acile gitmiştim serum taktılar geçti zaten hemen.ama kişisen kişiye değişebilir belirtisi.doktorun sana ohss riskin var demişmiydi..e2 hormonu değerinden anlaşılıyor zaten.ama dediğim gibi eğer risk varsa doktorunun bunu bilmesi lazım bence.. senin için rahat değilse arama sansında varsa ara bence doktorunu cnm ... mesela bende o risk var ve bu yüzden farklı ilaçlar yazdı temkinli olalım dedi..Aa kramp olmuyo mu iyi bi haber benim için :) nasıl belirtiler olmuştu canım sen ohss olduğunda? Söylerim tabiki süreci bol bol yazarım burdan size :) hepimiz o mutlu sonu görelim inşallah o kadar istiyorum ki herkes için
hg canım aramıza :) çikolata kisti artık coğu kadında olduğu için onun ben gebeliğe özellikle tüp bebek tedavisine engel olduğunu sanmıyorum cünki burada coğu kisti olan bayan hamile idi :) bizzat bnm yakın arkadasımdada vardı ve tüp bebekle bir kızı var :) diyabet ve haşimatoda öyle canım..zaten ilaçla kontrol altına alıyorlar biliyosun ..sende yumurta var ise gerisi kolay :) zaten yumurta olmasa tedaviye baslamazdı.. mutlaka fsh hormonuna falan bakmıstır.. e2 değeri her ay değişkenlik gösteriyor evet bendede öyle olmustu..e2 de önemli olan ilacı kullanırken düzenli artması..o senden cumartesi günü alacakları kan e2 ve pregesteron ..onları bi sor kaç çıkmıs :) yada enabızdan görebilirsen ordan bakarsın ben öyle yaptım :) sen hangi hastanede yaptırıyorsun peki il neresi
[/QUO
Hoşbulduk ben izmirdeyim Buca Tınaztepe de yapılıcak. Aralık ayından beri uğraşıyorum normal olsun diye ama olmadı.Nasip böylemiş demek ki Dediklerine dikkat edicem.
Yarın gidince anlatıcam canım doktora. muayene eder öyle bi durum varsa yapmaz bence transfericanım o kramplar aşırı derecede şiddetli değildir zaten dimi :)şuan kullandığın yani transfer öncesi ilaçlar rahimi hazırladığı için kramp ondan oluyo..o hemen hemen 100 kadından 90 kişide görünen bişeydir.. ohss cok farklı oldu bende.. bacağıma vurmustu ağrısı acile gitmiştim serum taktılar geçti zaten hemen.ama kişisen kişiye değişebilir belirtisi.doktorun sana ohss riskin var demişmiydi..e2 hormonu değerinden anlaşılıyor zaten.ama dediğim gibi eğer risk varsa doktorunun bunu bilmesi lazım bence.. senin için rahat değilse arama sansında varsa ara bence doktorunu cnm ... mesela bende o risk var ve bu yüzden farklı ilaçlar yazdı temkinli olalım dedi..
aynen canımYarın gidince anlatıcam canım doktora. muayene eder öyle bi durum varsa yapmaz bence transferi
Canım inşallah bu sefer sonuç pozitif olur hayırlısıyla tutunur bebişin. 6 günlük hiç duymamıştım maşallah canımbende bu ay 2. Transferimi oldum 3. Gündeyiz bugün. 6 günlük embriyolar transfer edildi dualarınızda bizide ekleyin yardımcı olacağım bişey olursa sorabilirsiniz
maşallah size :) sanırım ikiz olusma sansı yuksek rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın..bende bu ay 2. Transferimi oldum 3. Gündeyiz bugün. 6 günlük embriyolar transfer edildi dualarınızda bizide ekleyin yardımcı olacağım bişey olursa sorabilirsiniz
Umarım ikiz olurmaşallah size :) sanırım ikiz olusma sansı yuksek rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın..
Çok sağolunCanım inşallah bu sefer sonuç pozitif olur hayırlısıyla tutunur bebişin. 6 günlük hiç duymamıştım maşallah canım
Kaliteyi ve rezervi ne arttiryor? Biliyor msnz?evet benimde ilk denemem cnm.biz elimizden geleni yapalımda takdir allahın...yumurtada önemli olan kalitesi zaten..rezervi azda olda cokta olsa kaliteli olmadıktan sonra zaten olmuyor..bu yüzden rezervi az diye düşünme..şu sıralar yumurta rezervini kalitesini arttırıcı yiyecekler bitkiler var var onlardan ye iç..gercekten işe yarıyor..henüz tedaviyede daha başlamamışken tam sırası ...doktor ne dedi ilk rendevuda size ne zaman başlayacaksınız tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?