eylül 2020 de tüp bebek yaptıracaklar

O ozlem4242 merhaba bende bu ay tüp bebek yaptıracaklardanım.38 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimde de bende de bir sorun yok çikolata kistim hariç
Ayrıca diyabet hastayım ve haşimatom var sanırım bunlarda gebeliğe bi nevi engel oluyor.
Bugün reglimin 2. Günü Dr gittim fostimon iğne 3 tane menopur 600 verdi 3 gün bu iğneleri vurulup cumartesi tekrar kontrole gidicem kan vericem. Etsradiol E2 77 çıkmış.Geçen ay 38 Di umarım oda bi engel değildir.Biraz uzun oldu ama umarım hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz tez Zaman da

Yarın transfer olacak İnşallah. Embriyoların yarın 5. Günü ama bugün inanılmaz bir karın ağrım var kramplar giriyor umarım ohss değildir bu korkuyorum

Allah razı olsun canım, hiç üşenmeden uzun uzun ne de güzel yazmışsın. Sonuçlarımı mutlaka alırım sana yorumlatmak için Yarın için bol şans ve kolaylıklar diliyorum sana
ne demek. her zaman :) iyi dileklerin içinde cok tşk ederim cnm saolasın :)

hg canım aramıza :) çikolata kisti artık coğu kadında olduğu için onun ben gebeliğe özellikle tüp bebek tedavisine engel olduğunu sanmıyorum cünki burada coğu kisti olan bayan hamile idi :) bizzat bnm yakın arkadasımdada vardı ve tüp bebekle bir kızı var :) diyabet ve haşimatoda öyle canım..zaten ilaçla kontrol altına alıyorlar biliyosun ..sende yumurta var ise gerisi kolay :) zaten yumurta olmasa tedaviye baslamazdı.. mutlaka fsh hormonuna falan bakmıstır.. e2 değeri her ay değişkenlik gösteriyor evet bendede öyle olmustu..e2 de önemli olan ilacı kullanırken düzenli artması..o senden cumartesi günü alacakları kan e2 ve pregesteron ..onları bi sor kaç çıkmıs :) yada enabızdan görebilirsen ordan bakarsın ben öyle yaptım :) sen hangi hastanede yaptırıyorsun peki il neresi

hg sende aramıza :) sen zor süreçleri bitirmişssin:) artık sıra bebeğini beklemek olcak işallah .. bu son tedavimiz demişssin seni cok iyi anlıyorum bende öyle yıllarca git gel git gel halim kalmadı ama pes etmeyecem dedim kendime :) işallah bir dahaki tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canım.. ayrıca neden son tedavim dedin sorun neydiki

Yarın transfer olacak İnşallah. Embriyoların yarın 5. Günü ama bugün inanılmaz bir karın ağrım var kramplar giriyor umarım ohss değildir bu korkuyorum
maşallah bin kere :) yarın işallah bebeğin sana tutunacak..ohss ben oldum daha önce kramp çok olan bişey değil canım..o kramplar progesteron desteği alıyosan vede rahim kendini hazırlıyor bebeğe suan kalınlaşıyor o ağrı kramp ondan..yinede için rahat değil ise cok fazlaysa doktorunu ara enazından için rahat eder..yarın için bol bol bol şanşların olsun işallah :) bize söylersin süreçlerini olurmu :)

Aa kramp olmuyo mu iyi bi haber benim için :) nasıl belirtiler olmuştu canım sen ohss olduğunda? Söylerim tabiki süreci bol bol yazarım burdan size :) hepimiz o mutlu sonu görelim inşallah o kadar istiyorum ki herkes için

canım o kramplar aşırı derecede şiddetli değildir zaten dimi :)şuan kullandığın yani transfer öncesi ilaçlar rahimi hazırladığı için kramp ondan oluyo..o hemen hemen 100 kadından 90 kişide görünen bişeydir.. ohss cok farklı oldu bende.. bacağıma vurmustu ağrısı acile gitmiştim serum taktılar geçti zaten hemen.ama kişisen kişiye değişebilir belirtisi.doktorun sana ohss riskin var demişmiydi..e2 hormonu değerinden anlaşılıyor zaten.ama dediğim gibi eğer risk varsa doktorunun bunu bilmesi lazım bence.. senin için rahat değilse arama sansında varsa ara bence doktorunu cnm ... mesela bende o risk var ve bu yüzden farklı ilaçlar yazdı temkinli olalım dedi..

Yarın gidince anlatıcam canım doktora. muayene eder öyle bi durum varsa yapmaz bence transferi

bende bu ay 2. Transferimi oldum 3. Gündeyiz bugün. 6 günlük embriyolar transfer edildi dualarınızda bizide ekleyin yardımcı olacağım bişey olursa sorabilirsiniz
Canım inşallah bu sefer sonuç pozitif olur hayırlısıyla tutunur bebişin. 6 günlük hiç duymamıştım maşallah canım

Kaliteyi ve rezervi ne arttiryor? Biliyor msnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…