eylül 2020 de tüp bebek yaptıracaklar

Biz 22 yıllık evliyiz erkek sorunu var 7. Deneme daha fazlasını bünyemde kaldırmıyor artık o yüzden bu son oldu hayırlısı

Biz 22 yıllık evliyiz erkek sorunu var 7. Deneme daha fazlasını bünyemde kaldırmıyor artık o yüzden bu son oldu hayırlısı
tabiki hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bizler elimizden geleni yapalımda takdir ALLAHIN..inşallah hamile kaldığın için bu son denemen olur.. aminnnnn

Merhaba, nasılsınız? Transfer yapıldı mı? Tedaviniz neden bu kadar uzun sürdü?
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Dua ederek güzel haberlerinizi bekliycem

Merhaba ben de 37 yi doldurmak üzereyim. Ben de haşimato hastasıyım ama ilacımı düzenli kullandığım için değerlerim normal. Ve ilaveten 11 mm çikolata kistim olduğunu hemen transfer öncesi öğrendim. Ancak doktorum bu kistin çokminik olduğu için engel olmayacağını düşündüğü için 1. Kalite 2 adet embriyo transfer etti temmuzda ve sonuç hüsran Şimdi içerde 1 dondurulmuşum var. Ve yeniden tedaviye başlayıp yumurta toplayacak. Çikolata kistini baskılayıp transfer yapacak bu defa. Ama tutunamama sebebi bu kistten de olmayabilir. Çünkü herşey normal görünüyordu. Bakalım yarın dr a gidicem, neler görecek merak ediyorum.

Merhaba, kolaylıklar diliyorum size ve mücadele eden herkese.
Benimde iki taraflı çikolata kistim var, 2.7 büyüklüğünde. Yumurta toplama esnasında içini boşaltarak küçülteceklerini söylediler. Hakkınızda hayırlısı

İnşallah, hepimiz güzel günler görelimUmarım herşey yolunda gider

Kızlar bugün yumurta toplandı. Progesteron değerime bakıldı 12 çıktı. Transferi kasıma ertelediler. Çok mu yüksek kaç olması lazım? Kasıma kadar böyle yüksek devam ederse ne yapıcam?

Kızlar bugün yumurta toplandı. Progesteron değerime bakıldı 12 çıktı. Transferi kasıma ertelediler. Çok mu yüksek kaç olması lazım? Kasıma kadar böyle yüksek devam ederse ne yapıcam?
Yüksek değil diye biliyorum ben.
Erteleme progesteronla ilgili değildir, farklı bi sebebi olmalı

canım kullandığımız ilaçlardan dolayı böyle hormon dengesizlikleri oluyor malesef..pregesteron çatlatma iğnesi öncesi 1 in altında olması lazım...yani bu olay senle alakalı durum değil kullandığın ilaçlarla alakalı..bu arada gittiğin merkez cok ilgiliki bu değerle trasfer yapmamaları bence senin için cok büyük şans..zaten kasıma ertelemeride o yüklenen suni hormonların ancak vucut 2 ayda attığı için...hem rahmin dinlenmişte olur sansın dahada yüksek olur canım ..hiç canını sıkma

Benimde bugün adetimin 8.gunu Estrofeme başladım.1ay rahim dinlendirme sonrası dondurulmuş iki embriyomda konulacak. İlk denemem. ins hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…