eylül 2020 de tüp bebek yaptıracaklar

hg sende aramıza :) sen zor süreçleri bitirmişssin:) artık sıra bebeğini beklemek olcak işallah .. bu son tedavimiz demişssin seni cok iyi anlıyorum bende öyle yıllarca git gel git gel halim kalmadı ama pes etmeyecem dedim kendime :) işallah bir dahaki tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canım.. ayrıca neden son tedavim dedin sorun neydiki
Biz 22 yıllık evliyiz erkek sorunu var 7. Deneme daha fazlasını bünyemde kaldırmıyor artık o yüzden bu son oldu hayırlısı

Biz 22 yıllık evliyiz erkek sorunu var 7. Deneme daha fazlasını bünyemde kaldırmıyor artık o yüzden bu son oldu hayırlısı
tabiki hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bizler elimizden geleni yapalımda takdir ALLAHIN..inşallah hamile kaldığın için bu son denemen olur.. aminnnnn

Merhaba arkadaşlar bende uzun bi tedaviden sonra nihayet sonuna geldim Ocak ayından beri hastaneye gidip gelmekten psikolojim bozuldu vallahi yarın transfer olucak saat 9.30 da benim için dua edin lütfen Allahım emeklerimizin karşılığını alırız inş hep içimde heyecan olurdu ama Bu son tedavimiz belkide ondandır hiç heyacanım yok bilmiyorum belkide ümidim kalmadı ondandır hepinize şimdiden tşk ediyorum inş güzel haberler vermek nasip olur 🤲
Merhaba, nasılsınız? Transfer yapıldı mı? Tedaviniz neden bu kadar uzun sürdü?
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Dua ederek güzel haberlerinizi bekliycem

O ozlem4242 merhaba bende bu ay tüp bebek yaptıracaklardanım.38 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimde de bende de bir sorun yok çikolata kistim hariç 😄
Ayrıca diyabet hastayım ve haşimatom var sanırım bunlarda gebeliğe bi nevi engel oluyor.
Bugün reglimin 2. Günü Dr gittim fostimon iğne 3 tane menopur 600 verdi 3 gün bu iğneleri vurulup cumartesi tekrar kontrole gidicem kan vericem. Etsradiol E2 77 çıkmış.Geçen ay 38 Di umarım oda bi engel değildir.Biraz uzun oldu ama umarım hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz tez Zaman da 😊
Merhaba ben de 37 yi doldurmak üzereyim. Ben de haşimato hastasıyım ama ilacımı düzenli kullandığım için değerlerim normal. Ve ilaveten 11 mm çikolata kistim olduğunu hemen transfer öncesi öğrendim. Ancak doktorum bu kistin çokminik olduğu için engel olmayacağını düşündüğü için 1. Kalite 2 adet embriyo transfer etti temmuzda ve sonuç hüsran:( Şimdi içerde 1 dondurulmuşum var. Ve yeniden tedaviye başlayıp yumurta toplayacak. Çikolata kistini baskılayıp transfer yapacak bu defa. Ama tutunamama sebebi bu kistten de olmayabilir. Çünkü herşey normal görünüyordu. Bakalım yarın dr a gidicem, neler görecek merak ediyorum.

Merhaba ben de 37 yi doldurmak üzereyim. Ben de haşimato hastasıyım ama ilacımı düzenli kullandığım için değerlerim normal. Ve ilaveten 11 mm çikolata kistim olduğunu hemen transfer öncesi öğrendim. Ancak doktorum bu kistin çokminik olduğu için engel olmayacağını düşündüğü için 1. Kalite 2 adet embriyo transfer etti temmuzda ve sonuç hüsran:KK43: Şimdi içerde 1 dondurulmuşum var. Ve yeniden tedaviye başlayıp yumurta toplayacak. Çikolata kistini baskılayıp transfer yapacak bu defa. Ama tutunamama sebebi bu kistten de olmayabilir. Çünkü herşey normal görünüyordu. Bakalım yarın dr a gidicem, neler görecek merak ediyorum.
Merhaba, kolaylıklar diliyorum size ve mücadele eden herkese.
Benimde iki taraflı çikolata kistim var, 2.7 büyüklüğünde. Yumurta toplama esnasında içini boşaltarak küçülteceklerini söylediler. Hakkınızda hayırlısı

Merhaba, kolaylıklar diliyorum size ve mücadele eden herkese.
Benimde iki taraflı çikolata kistim var, 2.7 büyüklüğünde. Yumurta toplama esnasında içini boşaltarak küçülteceklerini söylediler. Hakkınızda hayırlısı
İnşallah, hepimiz güzel günler görelim🙏🏻Umarım herşey yolunda gider🙏🏻

Kızlar bugün yumurta toplandı. Progesteron değerime bakıldı 12 çıktı. Transferi kasıma ertelediler. Çok mu yüksek kaç olması lazım? Kasıma kadar böyle yüksek devam ederse ne yapıcam?

Kızlar bugün yumurta toplandı. Progesteron değerime bakıldı 12 çıktı. Transferi kasıma ertelediler. Çok mu yüksek kaç olması lazım? Kasıma kadar böyle yüksek devam ederse ne yapıcam?
Yüksek değil diye biliyorum ben.
Erteleme progesteronla ilgili değildir, farklı bi sebebi olmalı

canım kullandığımız ilaçlardan dolayı böyle hormon dengesizlikleri oluyor malesef..pregesteron çatlatma iğnesi öncesi 1 in altında olması lazım...yani bu olay senle alakalı durum değil kullandığın ilaçlarla alakalı..bu arada gittiğin merkez cok ilgiliki bu değerle trasfer yapmamaları bence senin için cok büyük şans..zaten kasıma ertelemeride o yüklenen suni hormonların ancak vucut 2 ayda attığı için...hem rahmin dinlenmişte olur sansın dahada yüksek olur canım ..hiç canını sıkma

eylülde yaptıracaklar diye bir konu bulamadığım için açmak istedim.. benim bugün adetimin 9. günü 6 gündürde merional iğne kullanıyorum yarın kontrolm var ilk denemem..şuan tedavi görenler süreçlerimizi paylaşmak isterim..
Benimde bugün adetimin 8.gunu Estrofeme başladım.1ay rahim dinlendirme sonrası dondurulmuş iki embriyomda konulacak. İlk denemem. ins hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏

Back
X