• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim transferi cumartesi yapacaklarmış, embriyolog aradı sabah, 5. Gun tranfer olsun dedi. Şu an karar veremedik hangi 2. sını tarnsfer etmeye , cumartesi 5. Gun dha ıyi olanları seçeriz dedi.
5. Gun gerçek ten daha iyi olurmu acaba ki ,anne rahmi daha iyi bir ortam degilmi ki ?

Ay yarın sabah yapıcam galiba bende 🙏 alllahım bebeğim tutunmuş olsun 🤲
Test yaptınmı
Sebepsizinde sebepsizi var ilginç. Gerçekten öyle kısmetten öteye köy yok. Evet üç deneme sonrasi artık değişmek en iyisi. Belki başka doktor bilinmeyen bı şeyi farkeder hiç belli olmaz. 11.denemede tutanlar var. Maddiyet el verdiğince mücadeleyi bırakmamaliyiz. Son yumurta kalana kadarda şansımız var.😊 Bu son olsun inşallah 🙏
İnşallah canım artık gelsinler bizim aslında erkek faktörü zma emriyolarımız güzel olduğj için tüp bebekte bir sorun bulunamıyor bakslım inşallah hepimizin tutar kimyasal gebeliğimde değerlerim düşmrye başladığında sırtım ağrımıştı şuan yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum düşündüğüm gibi drğilfir umarım

Benim transferi cumartesi yapacaklarmış, embriyolog aradı sabah, 5. Gun tranfer olsun dedi. Şu an karar veremedik hangi 2. sını tarnsfer etmeye , cumartesi 5. Gun dha ıyi olanları seçeriz dedi.
5. Gun gerçek ten daha iyi olurmu acaba ki ,anne rahmi daha iyi bir ortam degilmi ki ?
CNım normal yolla döllenmiş bir emriyo için tzbiki dediğin doğru ama bizimkiler labaratuvar ortamında oluştuğundan dışarıda nekadar uxun kalırsa rahminde tutunma şansı dahz yüksek üstelik kadının rahim duvar kLınlığı istenilen seviyedr olmadıktan sonra en güzel emriyoyuda koysan boş druna güven onlar artık işlerinin erbabı olmuşlar

Test yaptınmı
İnşallah canım artık gelsinler bizim aslında erkek faktörü zma emriyolarımız güzel olduğj için tüp bebekte bir sorun bulunamıyor bakslım inşallah hepimizin tutar kimyasal gebeliğimde değerlerim düşmrye başladığında sırtım ağrımıştı şuan yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum düşündüğüm gibi drğilfir umarım
Yok denk gelmiştir öyle düşünmeyin. Belirtiler hep ilaçlardan. Aminn inşallah 🙏🥰

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu
@selanikgelini15 eylül
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
L Liyam23 17 eylül
@hayat2828
@uranus3522 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU
@kristalbardak5 eylüloldu
@Papatya 827 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
D Durutuna21 tahmini 17 eylül
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
Joanne11 Joanne11 21 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
@meliskipr 10 eylül

Mantığım bir türlü almıyor ama yapılan iş hem duygusal olarak hem de maddi olarak ağır bir süreç ve Haziran ayından beri birlikte bu yolda yürüyoruz kimseye neden tutmadı diye hesap sormayacağım ki onca hormon kullandım, vücudum ne tepki verecek, dikkat etmem gereken bir şey var mı? İlk deneme sonucta, tecrubesizlik var. Bugün tekrar ulaşmaya çalışayım. Teşekkür ederim cevap için 🤗
acıkcası bende bu sekilde oldu maddı manevi yıpranıosunız bıde negatif alınca beyin neden nıcın vs diyor Dr larla birebir bıraz zor gprusme oluyor bende ilkinde cok sorgulasmıtım, hatta Dr degıstır ırmeyı dusundum uzun bir sure ama yenısıde aynı olucak, malesef sektoe boyle onlarda kendilerince haklı yoğun sekılde caliaıyorlar vs vs... Uzar gıder

Back
X