- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.841
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdiTabiki anlatırım merak ettiğiniz ne varsa yardımcı olurum elbet benim sorunum eşimden ötürüydü sperm sayı ve kalite yetersizdi 4 aşılama yaptım olmadı daha doğrusu stajyerlerin asistanların elindeydim doktoru hiç görmemiştim Marmara üniversitesi hastanesi Pendik İstanbul. Pandemi girdi sonra dosyamı aldım özel hastaneye karar verdik Doktorla ön görüşme yaptık tüp bebek yapalım dedi GONALf başladık tam saatinde vurdum hergün o arada folicus (folik asit) başladım onuda saatimde içiyorum 5inci günde sabahları cotretide başladım yumurta toplamaya karar verildi çatlatma iğnesi(ovitrelle) vurdum akşam saatinde sonra toplama işlemi oldu 17 yumurtadan 9 tanesi döllendi 5.güne 3 adet 1.kalite embriyo oluştu 1 tane transfer 2 tane dondurdum. Progestan başladım 8 saat arayla kullanmaya devam ediyorum bide coraspin kullanıyorum toplamadan itibaren Rabbim yar ve yardımcımız olsun ağır kaldırmıyorum yere eğilip kalkmıyorum hepte yatmıyorum yemek bulaşık ağır ağır yapıyorum EN ÖNEMLİSİ MERYEM SÜRESİ OKUMAK DİNLEMEK