- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.341
Ben 4. Gün işe başladım normal hayatıma döndümTransferden sonraki günler neler yapıyosunuz? Mesela istediğimiz pozsyonda yatabilir miyiz, evde yemek ufak tefel işler yapsak risk mi ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4. Gün işe başladım normal hayatıma döndümTransferden sonraki günler neler yapıyosunuz? Mesela istediğimiz pozsyonda yatabilir miyiz, evde yemek ufak tefel işler yapsak risk mi ne dersiniz?
Rabbimden herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar istiyoruz canım , hayırlısı böyleymiş , böyle oldu diyede ümitsizliğe kapılma sakın denemeye devam et , inanıyorum rabbim en kısa zamanda seni de mucizene kavuşturacakbenim bhcg 1 cikti.nasip degilmis.5.gun embriyosu 9.gundu
Ben eskişehir acıbadem de yim.Senin hangi hastane drun kim
Benimde istanbul acıbademde transferim oldu ama druö acıbademin dr u değil özel klinikBen eskişehir acıbadem de yim.
Canım yılmak yok. Rabbim elbet nasip edecektir.Kızlar test sonucum negatif
3 gün daha sabretsen sanki daha iyi bencee. Yani ben 9. Gün pozitif gördüm kan tahlilinde değerim düşük çıktı ve sonra sıfırlandı. Boşuna sevinmiş oldum yani 9. Gün aslında. O yüzden bu sefer yeminliyiö 12. Gün kan tahlili tek hedefimBnmde 8 eylül transfer günümdü arada bir rahimde batma gibi bi his dışında belirtim yok yarın idrarda erken gebelik testi yapsammı çok kararsızım
Ben iki gündür çok fena ama ilaçlardan sanırımKızlar transferden sonra gaz problemi yaşayan var mı
benımde var canım. ılaclardan sanırımKızlar transferden sonra gaz problemi yaşayan var mı
Ben iki gündür çok fena ama ilaçlardan sanırım
benımde var canım. ılaclardan sanırım☺
Ben de de fazla o yuzden sormak istedim size de,yalnız değilmişimBenim gaz problemim hep oldugu icin anlamiyorim pek ama su an daha cok galiba.
evet canım gaz böcüğü gibi oldukBen de de fazla o yuzden sormak istedim size de,yalnız değilmişim![]()
Aynen canım inşallahevet canım gaz böcüğü gibi oldukbebişlerimize kavuşalımda yeterki
![]()
Böylede zaman geçmiyor oyalayamıyorum kendimi bir türlü3 gün daha sabretsen sanki daha iyi bencee. Yani ben 9. Gün pozitif gördüm kan tahlilinde değerim düşük çıktı ve sonra sıfırlandı. Boşuna sevinmiş oldum yani 9. Gün aslında. O yüzden bu sefer yeminliyiö 12. Gün kan tahlili tek hedefim![]()
Ben 7 eylülde oldum transfer, pazartesi cikti. varsa cikarBnmde 8 eylül transfer günümdü arada bir rahimde batma gibi bi his dışında belirtim yok yarın idrarda erken gebelik testi yapsammı çok kararsızım