- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.381
Keşke beğen butonunda seni kucaklıyorum ifadeside olsaydı :)ya kızlar hiç sormayın aynı hatayı ben de yaptım malesef etrafımda bilmeyen yok tüp bebek tedavisinde olduğumu
Başta çocuk için tedavi olduğumu kimseye söylemiyodm sonra sürekli sorulunca ve doktora gitmiyomusunuz gidin gibi yorumlar yapılıyodu ben de yalan söyleyemedim gidiyoruz doktora dedim. ne Dedi doktor, nasıl bi tedavi olcaksınız derken derken tüp bebek olduğunu söylemek zorunda kaldım sağır sultan duydu ve bu beni çok rahatsız ediyor. Beni gören ilk tüp bebek noldu sonucu diye soruyor.
Dinlendirme sürecindeyim diyorum o ne demek diyolar. bizim tanıdığımız tüp bebek yaptıranlar iki haftada bitiyor tedavi hemen hamile kalıyor senin ki niye aylardır bitmedi diyolar. Of ben bu insanlara neyi açıklayım
Her gün Whatsaptaki muhabbetler şu şekilde :
- selam naber tüp bebek işi noldu
ben Hamile kalsam Bile kimse Bilmesin istiyordum.İlk üç ay kimseye söylememe kararı almıştım. Ama şu durumda herkes benimle beraber gün sayıyor benden önce onlar öğrenecek sonucu resmen. Özelim falan kalmadı gerçekten kimseyle muhatap olmak istemiyorum artık. Vazgeçtik tüp bebekten yok tedavi falan demek istiyorum ama yalan söylemek olur diye çekiniyorum.
Öyle dertliyim bu konuda yazdım bi sürü kusura bakmayın![]()
Seni anlıyorum.Yalanmı konuşuyorum,karşımdakini kandırıyormuyum hissi bende de oluşuyordu halada var ama gönlüm rahat.Çünkü yaşadıkça öyle insanlar gördüm ki amaçsız yalanlar konuşan kendini,çevresini kandıran o yüzden senin ki benim ki çok masum...Üstelik ben yalan da konuşmuyorum.Hiçbirşey söylemiyorum.
Genel anlamda zaten çok derdini anlatan biri değilim.
üstelik tedavi ve tüp bebek sürecinde kendi hislerime ben bile vakıf değilim.Hissim,fikrim öyle karışıkki...
Bir de benim sürecim epeydir var uzun süredir çocuk sahibi olmayı istiyorum.Bu hayatta kıskanç biri değilim ama hasret kaldıkça yaşamak istediğim duygulara,aldığım gebelik haberleri içimde bir yeri sızlatır oldu.Çok ince ,çok anlık,Çok derin bir sızı duyuyorum.Ama kıskandığım kimsenin evladı değil,ben anne olmaya layık görülmeyi,bir evlatla lutuflandırılmayı merak ediyorum.Nasıl bir his ki daha varlığı yokken kaygısı,meraki düşüyor insanın içine...
dilerim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip eder.Uzunca dökülüyorum,Affola..