Eylül ayı bizim ayımız olsun

Amin inşş hayırlı Zaman'da hayırlı bebekler nasip olsun hepimize

Anladım Cnm hadi bakalım hayırlsı inş :) onu Nasıl öğrendin Cnm hormon testleri fln yaptırdın mı sen

Aminn cnm inşallah hepimiz bebişlerimizin haberlerini alırız bu ayeylül ayının anne adayları oluruz ve yüzümüz güler..senin bata az kaldı ben eylülü bekliycem inşallah senin güzel haberini alırız ve içimiz ısınır..

Ah canım benim İNSAALLAH o güzel ettiğin dualar senin için de emir bir gerçekleşir İNSAALLAH RABBİM kucaklarımızı doldursun amin

Ah canım benim İNSAALLAH o güzel ettiğin dualar senin için de emir bir gerçekleşir İNSAALLAH RABBİM kucaklarımızı doldursun amin
Aminn cnm inşallah allahım duysun sesimizi.. allahım hepimize hayırlısını versin inşallah olursa benim ikinci olacak..senin ilk galiba rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına yavrunu versin inşallaaahhh

Bende bugün hastalandım ve aranıza katıldım kızlar. Artık eylül ayında pozitif görmeyi umut edicem. Adetim bittikten sonraki gün başlayarak 2 günde bir ilişkiye giricem ama ilişkiye girmediğimiz gün yumurtlama günüm olursa nasıl olcak ? Sonuçta spermler 48 saat canlı kalabildiği için o çok sorun olmaz dimi ?

Aminn cnm inşallah allahım duysun sesimizi.. allahım hepimize hayırlısını versin inşallah olursa benim ikinci olacak..senin ilk galiba rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına yavrunu versin inşallaaahhh
Amin canım benim evet benim daha ilk olacak o duyguyu daha tatmadım ama İNSAALLAH tattirır RABBim.. sana bana tüm isteyenlere insaALLLAH

Çatlatma iğnesi vurulman çok iyi ben doktora söyledim takip edin bişeyler yapın diye beklicez dedi uyuz :)

Yumurtlama günlerin 10 gün sonra başlıyo Cnm zaten 10 gün sürüyo o süreyi daha iyi değerlendir. Aynen olmaz gün aşırı öneriyo zaten doktorlar :)

Ne zamandır istiyorsun Bebek :) 1 seneyi geçince başlıyo doktorlar tedaviye :))
2 senelik evliyim cnm bende çikolata kistleri vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra ameliyat oldum haziranda sonra ilk adetimi oldum doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez dedi cnm

Kızlar ,ovulasyon takibi yapıyyrm.Foto yüklenmiyr .Dosya ac butonu aktif değil.Dün yaptıgımdan daha acık cıktı bugün.Adetimn 8.günü bugün.Gecti mi yoksa yumurtlama?

D
Kızlar ,ovulasyon takibi yapıyyrm.Foto yüklenmiyr .Dosya ac butonu aktif değil.Dün yaptıgımdan daha acık cıktı bugün.Adetimn 8.günü bugün.Gecti mi yoksa yumurtlama?
Dünkü çok koyumuydu cnm..benim bildiğim ikisi birden çok koyu olursa yumurtlaman olmuş olur..sen devam et yapmaya bence 8. Gün geçmemiştir büyük ihtimalle

D

Dünkü çok koyumuydu cnm..benim bildiğim ikisi birden çok koyu olursa yumurtlaman olmuş olur..sen devam et yapmaya bence 8. Gün geçmemiştir büyük ihtimalle
COk koyu değil canım ama tuhaf geldi bana.Adetten hrmen sonra akıntım olmuştu.Erken mi yumurtladım yoksa diye şüphelendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…