- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Amin inşş hayırlı Zaman'da hayırlı bebekler nasip olsun hepimizeMerhaba kizlaarrrr benim de yumurtlama testine göre 12 13 ağustosta pozitif gördüm. 11 Ağustos ve 13 ağustosu degerlendirdim.gun aşırı yaptık bakalım hep.. bu ay ikinci denememiz.genelde 35 günde bir adet oluyorum. Yani bat 27 Ağustos gibi görünüyor..RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNSAALLAH
Anladım Cnm hadi bakalım hayırlsı inş :) onu Nasıl öğrendin Cnm hormon testleri fln yaptırdın mı senAynen öyle ümidini kesmek yok aşkım..biz isteyelim rabbim en güzel zamanda nasip edicektir..sen denemelere devam et.. adet olurken hamile kalanı bile biliyorum seninkide olur..allah yardımcımız olsun..
Adetimin 2. Günü bugün 5. Günü başlıycam cnm ama çok heyecanlıyım:) 5+2 de yumurta kontrolü için gidicem..ben 9 aydır istiyorum cnm yumurtlamam zayıfmış meğer bu ay öğrendim
Aminn cnm inşallah hepimiz bebişlerimizin haberlerini alırız bu ayMerhaba kizlaarrrr benim de yumurtlama testine göre 12 13 ağustosta pozitif gördüm. 11 Ağustos ve 13 ağustosu degerlendirdim.gun aşırı yaptık bakalım hep.. bu ay ikinci denememiz.genelde 35 günde bir adet oluyorum. Yani bat 27 Ağustos gibi görünüyor..RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNSAALLAH
Evet cnm yumurtlama testi ve hormon testi yapıldı öyle anladı doktor..inşallah klomen şifam olur benim ve hepimizin tabikideAnladım Cnm hadi bakalım hayırlsı inş :) onu Nasıl öğrendin Cnm hormon testleri fln yaptırdın mı sen
İnş inş Rabbim çaresiz dert vermesin cnm gerisi hallolur :)Evet cnm yumurtlama testi ve hormon testi yapıldı öyle anladı doktor..inşallah klomen şifam olur benim ve hepimizin tabikide
Amin cnm allahım hepimiz için güzel yazılar yazsın...İnş inş Rabbim çaresiz dert vermesin cnm gerisi hallolur :)
Ah canım benim İNSAALLAH o güzel ettiğin dualar senin için de emir bir gerçekleşir İNSAALLAHAminn cnm inşallah hepimiz bebişlerimizin haberlerini alırız bu ayeylül ayının anne adayları oluruz ve yüzümüz güler..senin bata az kaldı ben eylülü bekliycem inşallah senin güzel haberini alırız ve içimiz ısınır..
Aminn cnm inşallah allahım duysun sesimizi.. allahım hepimize hayırlısını versin inşallah olursa benim ikinci olacak..senin ilk galiba rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına yavrunu versin inşallaaahhhAh canım benim İNSAALLAH o güzel ettiğin dualar senin için de emir bir gerçekleşir İNSAALLAHRABBİM kucaklarımızı doldursun amin
Amin canım benim evet benim daha ilk olacak o duyguyu daha tatmadım ama İNSAALLAH tattirır RABBim.. sana bana tüm isteyenlere insaALLLAHAminn cnm inşallah allahım duysun sesimizi.. allahım hepimize hayırlısını versin inşallah olursa benim ikinci olacak..senin ilk galiba rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına yavrunu versin inşallaaahhh
Çatlatma iğnesi vurulman çok iyi ben doktora söyledim takip edin bişeyler yapın diye beklicez dedi uyuz :)Benim Regl yeni bitti klomene başladım Cnm 7ağststa Regl olmuştum bakalım eylülde nolcak :) çatlatma iğnesi de olurum herhalde bu ay. o biraz değiştiriyor bat ı oyüzden beklemekten başka çarem kalmıcak sanırım :))
Ne zamandır istiyorsun Bebek :) 1 seneyi geçince başlıyo doktorlar tedaviye :))Çatlatma iğnesi vurulman çok iyi ben doktora söyledim takip edin bişeyler yapın diye beklicez dedi uyuz :)
Yumurtlama günlerin 10 gün sonra başlıyo Cnm zaten 10 gün sürüyo o süreyi daha iyi değerlendir. Aynen olmaz gün aşırı öneriyo zaten doktorlar :)Bende bugün hastalandım ve aranıza katıldım kızlar. Artık eylül ayında pozitif görmeyi umut edicem. Adetim bittikten sonraki gün başlayarak 2 günde bir ilişkiye giricem ama ilişkiye girmediğimiz gün yumurtlama günüm olursa nasıl olcak ? Sonuçta spermler 48 saat canlı kalabildiği için o çok sorun olmaz dimi ?
2 senelik evliyim cnm bende çikolata kistleri vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra ameliyat oldum haziranda sonra ilk adetimi oldum doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez dedi cnmNe zamandır istiyorsun Bebek :) 1 seneyi geçince başlıyo doktorlar tedaviye :))
Dünkü çok koyumuydu cnm..benim bildiğim ikisi birden çok koyu olursa yumurtlaman olmuş olur..sen devam et yapmaya bence 8. Gün geçmemiştir büyük ihtimalleKızlar ,ovulasyon takibi yapıyyrm.Foto yüklenmiyr .Dosya ac butonu aktif değil.Dün yaptıgımdan daha acık cıktı bugün.Adetimn 8.günü bugün.Gecti mi yoksa yumurtlama?
COk koyu değil canım ama tuhaf geldi bana.Adetten hrmen sonra akıntım olmuştu.Erken mi yumurtladım yoksa diye şüphelendim:)D
Dünkü çok koyumuydu cnm..benim bildiğim ikisi birden çok koyu olursa yumurtlaman olmuş olur..sen devam et yapmaya bence 8. Gün geçmemiştir büyük ihtimalle
Anladım Cnm çok geçmiş olsun. İnş olur Cnm doğal yollarla stres yaşamadan :)2 senelik evliyim cnm bende çikolata kistleri vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra ameliyat oldum haziranda sonra ilk adetimi oldum doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez dedi cnm
Ben olmazsa diye çok takmıyorum ama illa düşünüyorum bebek konusunu yaparken rahat bırakamıyorm kendimi yaAnladım Cnm çok geçmiş olsun. İnş olur Cnm doğal yollarla stres yaşamadan :)
İşte o an düşünmemen lazım zaten :)Ben olmazsa diye çok takmıyorum ama illa düşünüyorum bebek konusunu yaparken rahat bırakamıyorm kendimi yainş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?