Eylül ayı bizim ayımız olsun

Merhaba arkadaslar ben de bu ay çatlatma ignesi vuruldum klomenle 5 yumurtam olusmus sag tarafta en buyugu 21mm en buyugu dahil 2 yumurtam catlamis ins tutmuştur rabbim yuzumuzu güldürsün.Eger olduysa diye bebek tutunsun diye duphaston verdi onu iciyorum bekle Allah bekle zaman gecmiyor

günaydın kızlar bende aranıza katıldım, inşallah eylül başında bende hamile haberi almak istiyorum, yumurtlama testleride başladım dün koyuya yakın çıktı inşallah bugünleri değerlendirces. Allah buradaki herkese nasip etsin de eylülde hepimiz mutlu ayrılalım bu gruptan, nisan ayı anneleri olarak ayrı grup açarız

Canım bence adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye gir yumurtlama günleriyle falan kafanı meşgul etme. İnşallah eylülde hamiş haberimizi alırız ve sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah

Ayyy canım inşallah allahım nasip etsin baharda anne olalım..bu topikteki herkes ilk haberini burdan duyursun hamile olanlar olmayanlara moral olsun..

Selam kizlar
Gecen ay ilk denememizdi ne yazik ki olmadi ustelik her ay normal gununde gelen adetim 1 hafta erken geldi ve bana test yapma , sonucu bekleme heyecanini bile yasatmadi bakalim eylul ayi nasil olacak

Benim Eylül e kalmaz sat 22 Temmuz en geç 18 inde gelmesi lazım ama yine de gelmezse test için 22 sine kadar bekliycem

kızlar merhaba benim sat 5 ağustos bat 5 eylül bu ay ilk denememiz olucaktı olamadı orası ayrı neyse benim asıl sorucagım ctesi günü azıcık akıntım oldu dün daha çoğaldı bugünde devam ediyo yumurtlama zamanı mı acaba ondan mı akıntım oluyo hala bebiş için bu ay şans var mı dersiniz

kızlar ne yapmalıyım olmuş mu bu ovulasyon testleri bu akşamı değerlendirmeli miyim yoksa yarın akşamımı ?

Eklentiler

• image (1).webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
Akıntının olduğu günleri iyi değerlendir canım. Hatta keşke adetim bitince başlasaydınız nolur nolmaz diye. Ama akıntın varsa yumurtlaöa dönemindesin kaçirma derim

Kızlar,benim olmamış di mi daha?Akıntım var anlamadım.

Eklentiler

• 20160815_200338.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…