- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Denicemİşte o an düşünmemen lazım zaten :)
İllaki insanın aklına geliyo ya ben de öyle :) inş inş cnmBen olmazsa diye çok takmıyorum ama illa düşünüyorum bebek konusunu yaparken rahat bırakamıyorm kendimi yainş olur
Akıntım gelir benim hep yumurta akı kıvamında kilom artar Belim ağrır üç gün sürerNerden anladiniz ?
İnşallahHafi hayırlısı değerlendir mutlaka..güzel haberlerle gel inşallah
Canım bence adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye gir yumurtlama günleriyle falan kafanı meşgul etme. İnşallah eylülde hamiş haberimizi alırız ve sağlıklı bebeklerimiz olur inşallahgünaydın kızlar bende aranıza katıldım, inşallah eylül başında bende hamile haberi almak istiyorum, yumurtlama testleride başladım dün koyuya yakın çıktı inşallah bugünleri değerlendirces. Allah buradaki herkese nasip etsin de eylülde hepimiz mutlu ayrılalım bu gruptan, nisan ayı anneleri olarak ayrı grup açarız
Peki tesekkur ediyorum cevabiniz icinAkıntım gelir benim hep yumurta akı kıvamında kilom artar Belim ağrır üç gün sürer
Ayyy canım inşallah allahım nasip etsin baharda anne olalım..bu topikteki herkes ilk haberini burdan duyursun hamile olanlar olmayanlara moral olsun..günaydın kızlar bende aranıza katıldım, inşallah eylül başında bende hamile haberi almak istiyorum, yumurtlama testleride başladım dün koyuya yakın çıktı inşallah bugünleri değerlendirces. Allah buradaki herkese nasip etsin de eylülde hepimiz mutlu ayrılalım bu gruptan, nisan ayı anneleri olarak ayrı grup açarız
11. Gün bence aynı koyulukta. Ovülasyon hiç kullanmadım ama sanırım o büyük gün bugün :) bence bugünü değerlendirin canımkızlar ne yapmalıyım olmuş mu bu ovulasyon testleri bu akşamı değerlendirmeli miyim yoksa yarın akşamımı ?
Akıntının olduğu günleri iyi değerlendir canım. Hatta keşke adetim bitince başlasaydınız nolur nolmaz diye. Ama akıntın varsa yumurtlaöa dönemindesin kaçirma derimkızlar merhababenim sat 5 ağustos bat 5 eylül bu ay ilk denememiz olucaktı olamadı orası ayrı neyse benim asıl sorucagım ctesi günü azıcık akıntım oldu dün daha çoğaldı bugünde devam ediyo yumurtlama zamanı mı acaba ondan mı akıntım oluyo hala bebiş için bu ay şans var mı dersiniz
canim tesekkur ederim hep aksilikler oldu buay yinede denicez bakalim kismet Allahim nezaman nasipederseAkıntının olduğu günleri iyi değerlendir canım. Hatta keşke adetim bitince başlasaydınız nolur nolmaz diye. Ama akıntın varsa yumurtlaöa dönemindesin kaçirma derim
Aynen canım adet gelene kadar devam et bi umut. Hiç belli olmaz bakarsın adet gelmezcanim tesekkur ederim hep aksilikler oldu buay yinede denicez bakalim kismet Allahim nezaman nasipederse
Yok canım daha olmamış ama akıntı varsa yakindirKızlar,benim olmamış di mi daha?Akıntım var anlamadım.
Bir de hergün aynı saatte yap genelde sabah yapman daha net sonuç verir.sabah 10 11 en uygun saatlerKızlar,benim olmamış di mi daha?Akıntım var anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?