Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Cido17 hayırlı olsun senin bat geçti mi msjlarını okumadım işlerim yoğun biraz bubaralar
Bat geçti canım. 4 gün geçti. İdrar testleri negatif, bitek dün yaptığım büraz şüpheli çıktı, olabilir.. Yarın bakalım kan vermek istyrm. İnşallah pozitif çıkar :| kasıklarımda ağrı, halsizlik, uyku, sık wc ye çıkma, idrarın bulanuk ve köpüklü olması, göğüslerimin de çok arada inceden sızlaması belirtilerim.. İnşallah bunlar bebeğimin habercisidir :)

Kızlar ya benim sağ kasığımda batmalar var. Zaten 4-5 gündür vardı ama bugün ki bir değişik. Korkuyorum ya. Apandist olmasından. İnşallah değildir . O olsa herhalde yerimde duramazdım.

Ben gecikmeden yaptımak istemiyorum canım. Sonra çok üzülüyorum. Sen bi yere mi gidiceksin ?
Evet canım eşimin ailesinin yanına gideceğiz köyde yaşıyorlar o yüzden bende bu ay böyle düşünüyorum geçen ay bende senin gibi diyordum gecikmeden yapmam diye yapmadım da sabırsızlık işte

Kizlar bu topice yazmadım ama takip ediyorum devamlı. 9 eylül bat. Ama yine dayanamadım test yaptım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay da kimyasal gebelik yaşıyorum. 4,5 yıldır evliyim. Bir kızım var daha önce hiç kimyasal gebelik yaşamadım. Iki aydır neden oldu anlamadım.

Eklentiler

• 20160902_150851.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160902_150729.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 73
Ben de geçen ay yaşadım, o yüzden bu ay belki de olmaz diyorum ama yine de umutlanıyorum.. Sen niye bu ay kimyasal diye düşünüyosun ki, daha bata var, testlerinde belirgin. Bence gidip kana baktır.. Kanaman var mı?

İnşallah kimyasal değildir.

Bir onceki hamileligimde bata 4 gün kala daha koyu çıkmıştı. 2eyluldeki testim bekledikten sonra çıktı. Bugün sabah yaptığım hemen çıktı ama yine de çook silik. Evde degilim foto koyamiyorum. Değerim çok artmış olsa daha koyu olurdu sanırım. Geçen ay da hep silikti sonra tamamen kayboldu. O yüzden kimyasal gibi geldi bana. Bir de rahimde yara var. Belki bebeğin tutunmasina engeldir bilmiyorum ki...

Merhaba kizlar bende yeni uye oldum kulübe. Her ay bebek bekleyenlerdenim ama olmuyor. 1 yillik evliyim ama malesef bebegimiz gelmedi. Bu ay da cok umitlendim ama 2 eylude regl oldum

Kızlar, adetimi 4 gün geçti. Daha önce yaptığım hcg testleri negatif ti. Biri şüpheliydi.. Bugün lh testi yaptım. Böyle çıktı. Tekrar yumurtluyor olamam heralde? Geçen ay kimyasal gebelikte de bu testi yapmıştım, daha koyuydu, ertesi günü kanda hcg 18 çıköıştı ama o zaman adet günümde kanamam olmuştu.. Şimdi de yine var mı bebiş sizce? Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda!?

Eklentiler

• IMG_20160904_170432-02.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 60
Hmm o zaman doktora bi gidin canım bir yıldan sonra gelin diyor doktorlar inşallah yakında sende bebeğine kavusursun burada arkadaşlar çok güzel kurlerden bahsediyor onları dene ama önce doktora git bende ikinci ay gitmistim hafif tembellik var dedi bende her sabah yaş incir yedim

Gittik doktora canim klomen tedavisi oldum. Bi tane yumurtam olustu ama igneye ragmen catlamadi. Tabi bide pco var bende onu yazmadim. Kurlerde o kadr cok ki nerden basliyim napiim bilemiyorum. Bu ay yine doktora gidiyoruz bismillah deyip. Ins bu ay olur.

Bende varm arkadaslar insallah allam isteyen herkese nasip eder :) ben gecen ay 5 hafta 5 günlük bebegimi düşürdüm simdi tekrardan umut dolu bekleyislere basladm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…