Cnm bendede ayni belirtiler var bacaklarimdada bi sızı sanirim bugece baslar adetimBende de kasik ağrısı ve bel ağrısı var. adet olucam gibi. lavaboya gidiyorum. Afedersiniz akıntı gelmiş. Bu belirsizlik beni mahvediyor
Bat geçti canım. 4 gün geçti. İdrar testleri negatif, bitek dün yaptığım büraz şüpheli çıktı, olabilir.. Yarın bakalım kan vermek istyrm. İnşallah pozitif çıkar :| kasıklarımda ağrı, halsizlik, uyku, sık wc ye çıkma, idrarın bulanuk ve köpüklü olması, göğüslerimin de çok arada inceden sızlaması belirtilerim.. İnşallah bunlar bebeğimin habercisidir :)Cido17 hayırlı olsun senin bat geçti mi msjlarını okumadım işlerim yoğun biraz bubaralar
Evet canım eşimin ailesinin yanına gideceğiz köyde yaşıyorlar o yüzden bende bu ay böyle düşünüyorum geçen ay bende senin gibi diyordum gecikmeden yapmam diye yapmadım da sabırsızlık işteBen gecikmeden yaptımak istemiyorum canım. Sonra çok üzülüyorum. Sen bi yere mi gidiceksin ?
Ben de geçen ay yaşadım, o yüzden bu ay belki de olmaz diyorum ama yine de umutlanıyorum.. Sen niye bu ay kimyasal diye düşünüyosun ki, daha bata var, testlerinde belirgin. Bence gidip kana baktır.. Kanaman var mı?Kizlar bu topice yazmadım ama takip ediyorum devamlı. 9 eylül bat. Ama yine dayanamadım test yaptım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay da kimyasal gebelik yaşıyorum. 4,5 yıldır evliyim. Bir kızım var daha önce hiç kimyasal gebelik yaşamadım. Iki aydır neden oldu anlamadım.
Kizlar bu topice yazmadım ama takip ediyorum devamlı. 9 eylül bat. Ama yine dayanamadım test yaptım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay da kimyasal gebelik yaşıyorum. 4,5 yıldır evliyim. Bir kızım var daha önce hiç kimyasal gebelik yaşamadım. Iki aydır neden oldu anlamadım.
Bir onceki hamileligimde bata 4 gün kala daha koyu çıkmıştı. 2eyluldeki testim bekledikten sonra çıktı. Bugün sabah yaptığım hemen çıktı ama yine de çook silik. Evde degilim foto koyamiyorum. Değerim çok artmış olsa daha koyu olurdu sanırım. Geçen ay da hep silikti sonra tamamen kayboldu. O yüzden kimyasal gibi geldi bana. Bir de rahimde yara var. Belki bebeğin tutunmasina engeldir bilmiyorum ki...Ben de geçen ay yaşadım, o yüzden bu ay belki de olmaz diyorum ama yine de umutlanıyorum.. Sen niye bu ay kimyasal diye düşünüyosun ki, daha bata var, testlerinde belirgin. Bence gidip kana baktır.. Kanaman var mı?
Sağlıklıdir inşallah. Çok fazla regl sancısı gibi sancım var. Hayırlısı.İnşallah kimyasal değildir.
insallah kimyasal degildir cnm guzel haberler ver bixe cnmSağlıklıdir inşallah. Çok fazla regl sancısı gibi sancım var. Hayırlısı.
Sağlıklıdır inşallah. Günüm gecmeden test yapayacagim diyorum yine yapıyorum yine yapıyorum. 9 eylül e kadar bekleyip testte pozitif görürsem kan vermeye gideyim.insallah kimyasal degildir cnm guzel haberler ver bixe cnm
Ne zamandır istiyorsunuz ki canımMerhaba kizlar bende yeni uye oldum kulübe. Her ay bebek bekleyenlerdenim ama olmuyor. 1 yillik evliyim ama malesef bebegimiz gelmedi. Bu ay da cok umitlendim ama 2 eylude regl oldum
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?