Amin insallah seninde tutunur kuzum belirtilere çok takılma benceGayet güzel canım inşallah tutunur. Benimde 4.günüm ama hiçbir şey hissetmiyorum
Hayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah güzel sonuçlar alirizBence çok iyi canım inşallah tutunur bende cuma günü aşılama olacağım hayırlısıyla
Çatlatma iğnelerimizi aynı gün yapmışız. Bizede dr dün ile bugün için değerlendirmemizi söyledi. Aynı kasık ağrısı ve basınç hissi sabah bende de oldu. 5-6 saat kadar da geçmedi. Dr umu aradım yumurta çatlarken normal olabilir dediBenim asilamadan sonra lekelenmem oldu ve kasiklarimda basınç var gibi sağ kasığım çok ağrıyor . Az önce jel sürüp 20 dk yürüyüş yaptım bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak
Benimde lekelenmem oldu 2 gün şimdi şimdi geçtiBenim asilamadan sonra lekelenmem oldu ve kasiklarimda basınç var gibi sağ kasığım çok ağrıyor . Az önce jel sürüp 20 dk yürüyüş yaptım bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak
Gayet iyi Rabbim ol desin yeterki. İnsallah güzel haberler verirsin canımKızlar aşılamam yapıldı test sonuçlarimiz nasil?
Merhaba , karıştırdınız galiba memorial değil Medical parka gidiyorum ben
Ben diyarbakirdayim özel memorial hastanesinde tedavimi oluyorum.
Evet ilaçlar normalde daha pahalı ama hastanenin karşında bir eczane var ve doktorumun hastalarına özel olarak indirimli veriyorlar ilacı.
Yani doktorum eczanelen konuşup hastalarına özel indirim yapılmasını istemiş.
Burda da başka eczanelerde 710 TL civarında o ilaç.
merhabalar memorıal da hangi dr gittiniz
Sen adet oldun mu canımGüzel sonuç alan var mı kızlar hamile olan
Evet biraz ağırdan alıyor seninkiler nazlı çıktıSlm kızlar pazartesi 11,7,7 olan yumurtalar bugün 14.5, 12 ve 8 mm yavas degilmihala hastanedeyim kan ve receteyi bekliyorumama bi karabulut geziyor hafiften üstümde haftaya kaldı sanırım aşılama hayırlısı artık
Hadi hayırlısıyla inşallahBen bugün çatlatma iğnemi vurundum inşallah yarın saat 11 de aşılamam olacak kızlar
Yok canım olmadım dahaSen adet oldun mu canım
Hayırlısı olsun inşallahSen adet oldun mu canım
Bilmiyorm canım stresten heralde test yapmadım dahaKız belki hamilesindir inşallah
Amin inşallah canım hepimizin sonucu pozitif olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alalımHadi hayırlısıyla inşallah
Sen yinede dikkat et canım ağır falan kaldırma bi test yap bakalımBilmiyorm canım stresten heralde test yapmadım daha4 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?