- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.141
Canım hadi bakalım inşallah ya resim at bakalım silik de olsa hamile olabilirsin
Hiç farketmez aç tok ver hemenÇıldırazaaaaam şimdi yeminleekleyemedim fotoyu yaaa. Az önce kocam aradı xor tutm kendmi söylememek için. Gdip kan vericem hemen ama tok karnına olur mu ki bakılır mu yoksa aç mı olmak gerekiyo
ac tok farketmez canım git hemen ver
Ben de adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmıştı, ay hadi inşallah yaa :))))İnşallahbu testi geçen ay da yaptm hem de adet günmde yaptm sabah. Hiçbi şey yoktu. Limdi 5gün var silik çzgi çktı ama. İnş beynim bana oyun oynamıyodur
Olmadı atla taksiye kızAyy hemen gideyimmm. Kahretsin arabam da şuan bakmda yaa benm her işim böyle ters ne bahtsız insanm ben üfff. Kocamı da çağramam söylemyvem ona çünkü sürpriz yapıcam eğer varsa. İşyernden arkadşla.gideym bari. Beklemem lazm şimdi ayy valla şuan bildğijz mala bağladım
dur bi sakin ol :) hayırlısı inş haberlerini bekliyoruzAyy hemen gideyimmm. Kahretsin arabam da şuan bakmda yaa benm her işim böyle ters ne bahtsız insanm ben üfff. Kocamı da çağramam söylemyvem ona çünkü sürpriz yapıcam eğer varsa. İşyernden arkadşla.gideym bari. Beklemem lazm şimdi ayy valla şuan bildğijz mala bağladım
Nerelisin sen tatlım sanki Trabzon gibi geldi banaAyy hemen gideyimmm. Kahretsin arabam da şuan bakmda yaa benm her işim böyle ters ne bahtsız insanm ben üfff. Kocamı da çağramam söylemyvem ona çünkü sürpriz yapıcam eğer varsa. İşyernden arkadşla.gideym bari. Beklemem lazm şimdi ayy valla şuan bildğijz mala bağladım
Trabzonlu olan benim :))Nerelisin sen tatlım sanki Trabzon gibi geldi banaçık da kan ver hemen sabırsızlandım ben bile
Nerelisin sen tatlım sanki Trabzon gibi geldi banaçık da kan ver hemen sabırsızlandım ben bile
Aaa ben de Trabzonluyum Trabzon'da mı yaşıyorsun :)Trabzonlu olan benim :))
Ben de adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmıştı, ay hadi inşallah yaa :))))
Erken testlerden de değildi, erken yumurtladım demiştim ya o yüzden işte, belki sen de erken yumurtladın alabilir yani
Yok canım Kocaeli, sen?Aaa ben de Trabzonluyum Trabzon'da mı yaşıyorsun :)
çıldırazam deyince Trabzon anımsadım :) bekliyoruz haberleriniİzmirvericem gidicem birazdan
Trabzon ben :)Yok canım Kocaeli, sen?
Bak benim ki de çok silikti ekledim resmini, sabret birazAma bebm çok silik. Net görünüyo ama.silik ama görünüypp. Ya ben kocama söylemeden nasl sabredicem
Bugün ben de test yapmak istedim içimden geldi normalde yapmayacaktım ama bi yerden esti işte Yapsam mı kızlar fikir verin bana yoksa adet günümü mü bekliyimBak benim ki de çok silikti ekledim resmini, sabret biraz
çıldırazam deyince Trabzon anımsadım :) bekliyoruz haberlerini
Yaaa kuzum hamilesin işte yaa çok sevindimmmmm genede netlestir hadi bekliyoruz darısı başımaHer yok o avrupa yakasından burhan altıntop repliğiydi
Bak benim ki de çok silikti ekledim resmini, sabret biraz
resim göndersen biz de bakar yorumlardık canımSenin fotoda da belli ama. Brnm fotoda ç belli olmuyı. Çıplak gözle amca böyle görünüyo ama görübüyo yani var çizgi. Bi şey olmasa hiç çkmazdı heralde ddmi. Ayy bu kadar heyecan yapıp da.bi de bi şey çkmazsa çok pis dumur oöurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?