Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ac tok farketmez canım git hemen ver

Ayy hemen gideyimmm. Kahretsin arabam da şuan bakmda yaa benm her işim böyle ters ne bahtsız insanm ben üfff. Kocamı da çağramam söylemyvem ona çünkü sürpriz yapıcam eğer varsa. İşyernden arkadşla.gideym bari. Beklemem lazm şimdi ayy valla şuan bildğijz mala bağladım

İnşallah bu testi geçen ay da yaptm hem de adet günmde yaptm sabah. Hiçbi şey yoktu. Limdi 5gün var silik çzgi çktı ama. İnş beynim bana oyun oynamıyodur
Ben de adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmıştı, ay hadi inşallah yaa :))))
Erken testlerden de değildi, erken yumurtladım demiştim ya o yüzden işte, belki sen de erken yumurtladın alabilir yani

Olmadı atla taksiye kız

dur bi sakin ol :) hayırlısı inş haberlerini bekliyoruz

Nerelisin sen tatlım sanki Trabzon gibi geldi bana çık da kan ver hemen sabırsızlandım ben bile

Ben de adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmıştı, ay hadi inşallah yaa :))))
Erken testlerden de değildi, erken yumurtladım demiştim ya o yüzden işte, belki sen de erken yumurtladın alabilir yani

Ama bebm çok silik. Net görünüyo ama.silik ama görünüypp. Ya ben kocama söylemeden nasl sabredicem

Bak benim ki de çok silikti ekledim resmini, sabret biraz

Senin fotoda da belli ama. Brnm fotoda ç belli olmuyı. Çıplak gözle amca böyle görünüyo ama görübüyo yani var çizgi. Bi şey olmasa hiç çkmazdı heralde ddmi. Ayy bu kadar heyecan yapıp da.bi de bi şey çkmazsa çok pis dumur oöurum

resim göndersen biz de bakar yorumlardık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…