- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.161
Yaaa kuzum hamilesin işte yaa çok sevindimmmmm genede netlestir hadi bekliyoruz darısı başıma
Bence kesin öyle nekadar silik olsada hamile olmasaydin çıkmazdı emin ol :)Ayy inşallah öylrdir yaaa hayrlısı olsun ne diyimm. Hepimiz için inş
Haykir.bagir ben olsam oyle yapardm ya cok sevindim valla:)Ayy inşallah öylrdir yaaa hayrlısı olsun ne diyimm. Hepimiz için inş
resim göndersen biz de bakar yorumlardık canım
Bugün ben de test yapmak istedim içimden geldi normalde yapmayacaktım ama bi yerden esti işte Yapsam mı kızlar fikir verin bana yoksa adet günümü mü bekliyim
Ne kadar var adetineBugün ben de test yapmak istedim içimden geldi normalde yapmayacaktım ama bi yerden esti işte Yapsam mı kızlar fikir verin bana yoksa adet günümü mü bekliyim
resim göndersen biz de bakar yorumlardık canım
Kötü düşünme canım, olacak inşallahSenin fotoda da belli ama. Brnm fotoda ç belli olmuyı. Çıplak gözle amca böyle görünüyo ama görübüyo yani var çizgi. Bi şey olmasa hiç çkmazdı heralde ddmi. Ayy bu kadar heyecan yapıp da.bi de bi şey çkmazsa çok pis dumur oöurum
Bence kesin öyle nekadar silik olsada hamile olmasaydin çıkmazdı emin ol :)
Kızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ne yapacağımı bilemedim beklesem mi kiinşallahh
sende patlat bir testKızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ne yapacağımı bilemedim beklesem mi ki
Kızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ne yapacağımı bilemedim beklesem mi ki
inşallah canım benim :)Korkma canım elbet olacak sen sabırla denemeye devam et çalışmalarının karşılığını alacaksın bence :)
kız dumur olcak ne var allahasen :) kan vermiş olrsun işteSenin fotoda da belli ama. Brnm fotoda ç belli olmuyı. Çıplak gözle amca böyle görünüyo ama görübüyo yani var çizgi. Bi şey olmasa hiç çkmazdı heralde ddmi. Ayy bu kadar heyecan yapıp da.bi de bi şey çkmazsa çok pis dumur oöurum
Yaaa tüh
kuzuuuum. neyse sıkıntı yok üzüldüm ama çokta üzülme sen :) kendine iyi bak vee sahalara dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?