- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.201
senle birlikte bizde beklemedeyizverdim kanıı. şimdi geldim bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Hadi hayırlısı inşallah güzel habarlar alalımverdim kanıı. şimdi geldim bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Bu ay jübilemi yaptım artık demekki nasip değilmiş banaaa neden be
inşallah canım benimmmmama gerçekten sadece 3 kez olmştu yaaaa .. inşallah sonuç da pozitif çkar ama gerçekten çok şaşrdm ben ytaaa. allahımm inş pozitiftirrr
aa öyle deme yaBu ay jübilemi yaptım artık demekki nasip değilmiş bana
senle birlikte bizde beklemedeyiz
Hadi hayırlısı inşallah güzel habarlar alalım
inşallah canım benimmmmçook az kaldı öğrenmek için. 25 dk kaldı ay ben çok heyecanlandııımm
problem yok temmuzdan beri deniyoruz artık istemiyrum denemek falan yok o günü yakalam yok bu günü kaçırma olacağı olsaydı olurdu zatenaa öyle deme yane kadardır deniyosun bide bir problemin var mı canım senin?
problem yok temmuzdan beri deniyoruz artık istemiyrum denemek falan yok o günü yakalam yok bu günü kaçırma olacağı olsaydı olurdu zaten
Bende o yüzden diyorum ya hani olsaydı olrud udiye gün takip etmekten canımız çıktı olmadı saldkı olmadı olmayınca olmuyormuş demekal bak bana da jübilemi yapıcam deme.. 3 defa oldu bu ay sadece zaten imkansız diyodum, çizgiyi gördüm. gerçi daha şuan ortada bi şey yok ama yani varsayalım ki olduysa gün takibi yapmaya gerçekten gerek yokmuş demek ki. yumurtlama günlerimde bile olmadı o 3 gün yani. bi de o var.. şimdi böytle konşyorm da aslnda sonç çksın ona göre emin oluruz rahat davranıp davranmama konusunda
ya canım ben ne diyorum adet olasıya kadar boş durmayacaksınal bak bana da jübilemi yapıcam deme.. 3 defa oldu bu ay sadece zaten imkansız diyodum, çizgiyi gördüm. gerçi daha şuan ortada bi şey yok ama yani varsayalım ki olduysa gün takibi yapmaya gerçekten gerek yokmuş demek ki. yumurtlama günlerimde bile olmadı o 3 gün yani. bi de o var.. şimdi böytle konşyorm da aslnda sonç çksın ona göre emin oluruz rahat davranıp davranmama konusunda
Bende o yüzden diyorum ya hani olsaydı olrud udiye gün takip etmekten canımız çıktı olmadı saldkı olmadı olmayınca olmuyormuş demek
Ama senin için çok heyecanlı ve mutluyum inşallah hayırlı bi sonuç alırsın
Kızlar yazar şimdi ne olduğunu, görevli bişe demedi mikızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
Kızlar yazar şimdi ne olduğunu, görevli bişe demedi mi
canım gebesin demek oluyor tebriklerrr :) daha cok yeni oldugu için düşük çıkmış degerinkızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
canım benim ben 6 aydır deniyorum ve üstelik pkoluyum yani sana ve diğerlerine göre daha zor benim hamile kalma sürecim sen düşün. ben denmiyorum böyle şeyler. bunlar seni sadece strese sokar :) mutlu ol. keyfini çıkarproblem yok temmuzdan beri deniyoruz artık istemiyrum denemek falan yok o günü yakalam yok bu günü kaçırma olacağı olsaydı olurdu zaten
erken test yapmıstın yanlıs hatırlamıyorsam deger dusun o nedenel 2 gunde ıkı katına cıkarsa hamilesin canım :)kızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?