Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

senle birlikte bizde beklemedeyiz

Hadi hayırlısı inşallah güzel habarlar alalım

inşallah canım benimmmm çook az kaldı öğrenmek için. 25 dk kaldı ay ben çok heyecanlandııımm

valla yemin ederim kalbim çıkıcakyerinden. boş yere umutlanmış olmak da istemiyorum ondan da korkmuyo dğeilim açıkcası silik de olsa o çizgiyi görünce çok heyecan yaptım ve direk pozitif diye düşündüm yaa allahım inş sonunda cortlamam

problem yok temmuzdan beri deniyoruz artık istemiyrum denemek falan yok o günü yakalam yok bu günü kaçırma olacağı olsaydı olurdu zaten

al bak bana da jübilemi yapıcam deme.. 3 defa oldu bu ay sadece zaten imkansız diyodum, çizgiyi gördüm. gerçi daha şuan ortada bi şey yok ama yani varsayalım ki olduysa gün takibi yapmaya gerçekten gerek yokmuş demek ki. yumurtlama günlerimde bile olmadı o 3 gün yani. bi de o var.. şimdi böytle konşyorm da aslnda sonç çksın ona göre emin oluruz rahat davranıp davranmama konusunda

Bende o yüzden diyorum ya hani olsaydı olrud udiye gün takip etmekten canımız çıktı olmadı saldkı olmadı olmayınca olmuyormuş demek

Ama senin için çok heyecanlı ve mutluyum inşallah hayırlı bi sonuç alırsın

ya canım ben ne diyorum adet olasıya kadar boş durmayacaksın yok yumrtlama günüm geçti yok böyle yok şöyle olmaz ki . o yüzden kızlar olumsuz düşünmüyoruz .

amin inşallah yaa hepimize en kısa zamanda nasip olsun

problem yok temmuzdan beri deniyoruz artık istemiyrum denemek falan yok o günü yakalam yok bu günü kaçırma olacağı olsaydı olurdu zaten
canım benim ben 6 aydır deniyorum ve üstelik pkoluyum yani sana ve diğerlerine göre daha zor benim hamile kalma sürecim sen düşün. ben denmiyorum böyle şeyler. bunlar seni sadece strese sokar :) mutlu ol. keyfini çıkar jübile falan o nedir ya

ilkinilkin tatlım buna bi bak istersen
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

beta hcg ye göre gebelik sonuçları sanırım 2 veya 3 haftalık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…