- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.521
kız olarak babasının değişmez isteği 'masal' olacak erkek için de ben doruk, eymen, yekta, arın, yağız isimlerinden birini diyorum ama kocam eymen dışındıkilere hep bi bahane buluyobu ay cinsiyeti kesinleşsinde bakalım isme de karar veririz artık
kız olarak babasının değişmez isteği 'masal' olacak erkek için de ben doruk, eymen, yekta, arın, yağız isimlerinden birini diyorum ama kocam eymen dışındıkilere hep bi bahane buluyobu ay cinsiyeti kesinleşsinde bakalım isme de karar veririz artık
burcu dışında hepimiz erkek annesi mi olacaz ne
kararı sana bıraktım diyo ama isim önerisinde bulununca da onun anlamı ne yok arkadaşımın oğlunun adı çok yaramaz yok kulağa hoş gelmiyo deyip soğutuyo benikız olursa senin dedin isme itiraz etmedm erkekte de ben karar vericem de geç işte
bir sonraki kontrolün 3 hafta sonra mıgaliba öyle olucak
aslında benim kontrolümde 14 ü idi ama doktorumun semineri varmış o yüzden iki gün daha sıkacaz dişimiziben de haftaya cumartesi alıcam randevumu :) ayın 14 üne.büyük bir heyecan var nasıl gecer bu hafta bilmiyorum :)
hayırlısı gec olsun güc olmasın :) benimde 20 sinde olması gerekiyordu 1 ayı doldurmak için ama ben dayanamıyorum artık görmem lazım cocugumuaslında benim kontrolümde 14 ü idi ama doktorumun semineri varmış o yüzden iki gün daha sıkacaz dişimizi
kararı sana bıraktım diyo ama isim önerisinde bulununca da onun anlamı ne yok arkadaşımın oğlunun adı çok yaramaz yok kulağa hoş gelmiyo deyip soğutuyo benisanırım eymen olacak bakalım sağlıklı olsun da isim için henüz vaktimiz var
aynen ya bende nasıl özledim bir an önce gitsem de görsem diyorumhayırlısı gec olsun güc olmasın :) benimde 20 sinde olması gerekiyordu 1 ayı doldurmak için ama ben dayanamıyorum artık görmem lazım cocugumu
bir sonraki kontrolün 3 hafta sonra mı
en çok kime benzeyecek diye merak ediyoruminşallah hayırlısı olsun naısl olucaklar acaba minikler
hadi bakalım hayırlısı o zamana iyice büyür minikler sonrada detaylı ultrasona gün sayacazevett. 27 sinde falan gideriz
ben de haftaya cumartesi alıcam randevumu :) ayın 14 üne.büyük bir heyecan var nasıl gecer bu hafta bilmiyorum :)
en çok kime benzeyecek diye merak ediyoruminş bana benzer
hadi bakalım hayırlısı o zamana iyice büyür minikler sonrada detaylı ultrasona gün sayacaz
Benim hep var :))kızlar benim kasıklarıma 2 gündür ara ara agrılar giriyor sızı gibi :) siz de var mı böyle birşey?
hiç sorma ya o Kadar sıkıntıyı sen çek onlar gitsin babalarına benzesin ayıp yaniaynen ben de çok merak ediyorum. bu kadar sıkıntıdan sonra bize benzemezlerse ayıp zaten
evet öyle ama onuda bi geçrelim içimiz rahat olsun. bazı doktorlar 16 haftadan itibaren çekiyomuş bazıları ise 20. haftada falan öneriyolarmış umarım benim doktor pislik yapmazda çekilirimayrıntılı benm 16 şubatta ama onda iç organlarna bakılıyo zaten pek bi şeyi yok sanırm. 4 boyutlu ultrason 16. haftadan sonra çekiliyomş snaırm şu renkli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?