Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kız olursa senin dedin isme itiraz etmedm erkekte de ben karar vericem de geç işte

kız olursa senin dedin isme itiraz etmedm erkekte de ben karar vericem de geç işte

kararı sana bıraktım diyo ama isim önerisinde bulununca da onun anlamı ne yok arkadaşımın oğlunun adı çok yaramaz yok kulağa hoş gelmiyo deyip soğutuyo beni sanırım eymen olacak bakalım sağlıklı olsun da isim için henüz vaktimiz var

ben de haftaya cumartesi alıcam randevumu :) ayın 14 üne.büyük bir heyecan var nasıl gecer bu hafta bilmiyorum :)

aslında benim kontrolümde 14 ü idi ama doktorumun semineri varmış o yüzden iki gün daha sıkacaz dişimizi
hayırlısı gec olsun güc olmasın :) benimde 20 sinde olması gerekiyordu 1 ayı doldurmak için ama ben dayanamıyorum artık görmem lazım cocugumu

inşallah hayırlısı olsun naısl olucaklar acaba minikler

hayırlısı gec olsun güc olmasın :) benimde 20 sinde olması gerekiyordu 1 ayı doldurmak için ama ben dayanamıyorum artık görmem lazım cocugumu
aynen ya bende nasıl özledim bir an önce gitsem de görsem diyorum valla biz şimdiden böyleysek doğumdan sonra gözümüzün önünden ayırmayız galiba

hadi bakalım hayırlısı o zamana iyice büyür minikler sonrada detaylı ultrasona gün sayacaz

ayrıntılı benm 16 şubatta ama onda iç organlarna bakılıyo zaten pek bi şeyi yok sanırm. 4 boyutlu ultrason 16. haftadan sonra çekiliyomş snaırm şu renkli olan.

ayrıntılı benm 16 şubatta ama onda iç organlarna bakılıyo zaten pek bi şeyi yok sanırm. 4 boyutlu ultrason 16. haftadan sonra çekiliyomş snaırm şu renkli olan.
evet öyle ama onuda bi geçrelim içimiz rahat olsun. bazı doktorlar 16 haftadan itibaren çekiyomuş bazıları ise 20. haftada falan öneriyolarmış umarım benim doktor pislik yapmazda çekilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…