Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Günaydın kızlar
Ben de bugün gitmicem doktora vazgeçtim :))
Ağrılarım hafifledi ama ayağa kalkınca bacaklarım ve resmen ayıptır söylemesi şeyim acıyo ya :)))
Kemikler sızlıyo resmen
Çrş gitmeye karar verdim

Gitmedim ki daha
Doktorum hiç lafını etmiyor. Standart bir uygulama da değil sanırım bazı doktor istemyor. Ben çrş ayrıntılıya giricem. Bakalım ne diyecek renkli için
öyle bazı doktorlar hiç söylemiyo bile ama ben en çok ona girmeyi istiyorum böyle ağzı yüzü tamamen belli oluyo ya
ayrıntılı ultrasona alacağı gün girersin belki. büyük ihtimalle benim doktorumda 20. hafta olmadan müsade etmeyecek kadın en az benim kadar pimpirikli zarar vermeyelim bebeğe diyo

ya benim karnım hala yok büyümüyo küçücük:)) nasıl hamilesin sen diyorlar bana :)) korsemi takıyosunnn diyorlar birde Allahım yareppim

ya benim karnım hala yok büyümüyo küçücük:)) nasıl hamilesin sen diyorlar bana :)) korsemi takıyosunnn diyorlar birde Allahım yareppim
Ya benimki de tam tersi
Demek iç karnın büyükmüş senin boşver daha iyi. Çatlak ihtimali de az oluyor iç karnı büyük olanların

Ya benimki de tam tersi
Demek iç karnın büyükmüş senin boşver daha iyi. Çatlak ihtimali de az oluyor iç karnı büyük olanların
yaa ne güzel çok mu büyüdü merak ettim göbüşünün resmini istiyorum dermişim artık iyice hareketlenmiştir senin ki

yaa ne güzel çok mu büyüdü merak ettim göbüşünün resmini istiyorum dermişim artık iyice hareketlenmiştir senin ki
Hareketleri aynı ya çok güçlenmedi ama gece oluyor gündüz tık yok
Dün akşam tam yattım gülme krizine girdim. Eşim geldi noldu diye. İçten içe bi gıdıklandım bi gıdıklandım
Siz başladınız mı hissetmeye kızlar?

ya ne güzell bende artık hissetmek istiyorum ama ne yazık ki

ya ben acıkcası bir kaç gündür birşeyler hissediyorum pıt pıt akşamları uzanınca ama emin degilim tabi bagırsak hareketi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…