- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.541
Gitmedim ki daha
öyle bazı doktorlar hiç söylemiyo bile ama ben en çok ona girmeyi istiyorum böyle ağzı yüzü tamamen belli oluyo yaGitmedim ki daha
Doktorum hiç lafını etmiyor. Standart bir uygulama da değil sanırım bazı doktor istemyor. Ben çrş ayrıntılıya giricem. Bakalım ne diyecek renkli için
hiç sorma ya o Kadar sıkıntıyı sen çek onlar gitsin babalarına benzesin ayıp yani
evet öyle ama onuda bi geçrelim içimiz rahat olsun. bazı doktorlar 16 haftadan itibaren çekiyomuş bazıları ise 20. haftada falan öneriyolarmış umarım benim doktor pislik yapmazda çekilirim
Ya benimki de tam tersiya benim karnım hala yok büyümüyo küçücük:)) nasıl hamilesin sen diyorlar bana :)) korsemi takıyosunnn diyorlar birde Allahım yareppim
yaa ne güzel çok mu büyüdü merak ettim göbüşünün resmini istiyorum dermişimYa benimki de tam tersi
Demek iç karnın büyükmüş senin boşver daha iyi. Çatlak ihtimali de az oluyor iç karnı büyük olanların
Hareketleri aynı ya çok güçlenmedi ama gece oluyor gündüz tık yokyaa ne güzel çok mu büyüdü merak ettim göbüşünün resmini istiyorum dermişimartık iyice hareketlenmiştir senin ki
ya ne güzell bende artık hissetmek istiyorum ama ne yazık kiHareketleri aynı ya çok güçlenmedi ama gece oluyor gündüz tık yok
Dün akşam tam yattım gülme krizine girdim. Eşim geldi noldu diye. İçten içe bi gıdıklandım bi gıdıklandım
Siz başladınız mı hissetmeye kızlar?
benimde çıktı baya hamile olduğum anlaşılıyo artık yandan bakınca daha çok belli oluyo.ya benim karnım hala yok büyümüyo küçücük:)) nasıl hamilesin sen diyorlar bana :)) korsemi takıyosunnn diyorlar birde Allahım yareppim
ya ben acıkcası bir kaç gündür birşeyler hissediyorum pıt pıt akşamları uzanınca ama emin degilim tabi bagırsak hareketi de olabilirHareketleri aynı ya çok güçlenmedi ama gece oluyor gündüz tık yok
Dün akşam tam yattım gülme krizine girdim. Eşim geldi noldu diye. İçten içe bi gıdıklandım bi gıdıklandım
ohh ne güzel bende bekleyeceğim sabırla çıkmasını ne yapayımbenimde çıktı baya hamile olduğum anlaşılıyo artık yandan bakınca daha çok belli oluyo.
Pıt pıt olabilirya ben acıkcası bir kaç gündür birşeyler hissediyorum pıt pıt akşamları uzanınca ama emin degilim tabi bagırsak hareketi de olabilir
kuzum çıkıncada kıyafetlerin olmayacak hepsinden ben burdayım diye bağırıyo :) hazırlıklı ol yeni kıyafetler almayaohh ne güzel bende bekleyeceğim sabırla çıkmasını ne yapayım
ya benim karnım hala yok büyümüyo küçücük:)) nasıl hamilesin sen diyorlar bana :)) korsemi takıyosunnn diyorlar birde Allahım yareppim
bazılarının büyük oluyor ya bu haftalar da :) bizim iç karnımız büyükse demek kiama daha erken dğeil mi zaten büyümesi için. bizimki iyice küçücük şuan. benm de yok
büyüsünde alırız yeni kıyafetler yeter ki büyüsünnnnkuzum çıkıncada kıyafetlerin olmayacak hepsinden ben burdayım diye bağırıyo :) hazırlıklı ol yeni kıyafetler almaya
Hareketleri aynı ya çok güçlenmedi ama gece oluyor gündüz tık yok
bazılarının büyük oluyor ya bu haftalar da :) bizim iç karnımız büyükse demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?