Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

nazlılarsa kesin kızzz bende minicik pıt pıtlar hissediyrm ama emin deglm bagırsakta olabilr bebişte olabilir

ben de öyle derinden bi şeyler hissediyorm bazen ama her yerde o bebek dğeildir bağırsak hareketlerinizdir yazıyo. ben de pek sallamıyorum o yüzden

ben de öyle derinden bi şeyler hissediyorm bazen ama her yerde o bebek dğeildir bağırsak hareketlerinizdir yazıyo. ben de pek sallamıyorum o yüzden
aynen bi iki kez bende de oldu kime söylediysem bağırsak hareketidir şimdi hissedemezsin diyo kesin tekmeler oluncaya kadar da emin olamayacaz galiba

aynen bi iki kez bende de oldu kime söylediysem bağırsak hareketidir şimdi hissedemezsin diyo kesin tekmeler oluncaya kadar da emin olamayacaz galiba

evet bak hafta hafta bebek gelişim yazılaırnı da oku, oralarda da hep bağırsak hareketidir diye yazıyo. zmaanı gelince hissedicez zaten benim acelem yok hiç

evet bak hafta hafta bebek gelişim yazılaırnı da oku, oralarda da hep bağırsak hareketidir diye yazıyo. zmaanı gelince hissedicez zaten benim acelem yok hiç
aynen öyle hatta geceleri uyutmayacaklar tekmeleriyle bence 5. ayımızda hissetmeye başlarız

ya kızlar aklımdayken bişey soracam hamilelik dönemi boyunca yüzde lekeler çillenmeler falan olmaması için neler yapmalıyız herhangi bir maske falan yapmak istemiyorum bebeğime zarar verir diye ama yüzümde lelekelerin çıkmasını da hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…