- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.561
Bi kaç haftaya kadar kendini gösterir annesi merak etmebüyüsünde alırız yeni kıyafetler yeter ki büyüsünnnn
yok yok bende aynıyım hala hiç bişey yok bizimkiler nazlı çıktıben hala hissertmiyorm bi şey yaa ben mi acaba hissizim
yok yok bende aynıyım hala hiç bişey yok bizimkiler nazlı çıktı
nazlılarsa kesin kızzzyok yok bende aynıyım hala hiç bişey yok bizimkiler nazlı çıktı
nazlılarsa kesin kızzzbende minicik pıt pıtlar hissediyrm ama emin deglm bagırsakta olabilr bebişte olabilir
yeni bir cinsiyet teorisi mi yoksanazlılarsa kesin kızzzbende minicik pıt pıtlar hissediyrm ama emin deglm bagırsakta olabilr bebişte olabilir
aynen bi iki kez bende de oldu kime söylediysem bağırsak hareketidir şimdi hissedemezsin diyoben de öyle derinden bi şeyler hissediyorm bazen ama her yerde o bebek dğeildir bağırsak hareketlerinizdir yazıyo. ben de pek sallamıyorum o yüzden
aynen bi iki kez bende de oldu kime söylediysem bağırsak hareketidir şimdi hissedemezsin diyokesin tekmeler oluncaya kadar da emin olamayacaz galiba
yeni bir cinsiyet teorisi mi yoksa
aynen öyle hatta geceleri uyutmayacaklar tekmeleriyleevet bak hafta hafta bebek gelişim yazılaırnı da oku, oralarda da hep bağırsak hareketidir diye yazıyo. zmaanı gelince hissedicez zaten benim acelem yok hiç
aynen yateorilerin hepsi fos çıktı
aynen öyle hatta geceleri uyutmayacaklar tekmeleriylebence 5. ayımızda hissetmeye başlarız
aynen yaburcu nun bu işten para kazanma hayalleri de başka bahara kaldı
hadi bakalım inş 5 aya girdik mi geriye sadece 4 ayımız kalıyo yolu yarılıyoruz1 ay da hemen geçer ayrntılı ultrasondu,cinsiyetti oydu buydu derken
iyiyim kız dün işte koca olunca pek giremedimnisankralicesi sen nerelerdesin ?
bende hafta sonu giremiyorum hiç koca evde olunca başka iş yapılmıyo vallaiyiyim kız dün işte koca olunca pek giremedimbu günde evi toparladım
aynenbende hafta sonu giremiyorum hiç koca evde olunca başka iş yapılmıyo vallabugün hiç göremeyince merak ettim. çok iş yapıp da yorma kendinide bebişide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?