Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kız ben tüy bile alamıyorum sen maske diyorsun

pes etmedim yılmadım ayaktayım burdayımm hahaha cinsiyetler kesinleşene kadar da teorilerimin arkasındayımmm

bugün videoyu izledim de tekrar. doktordayken çekilen videoyu. cinsiyeti söylerken bak diyo gördüğümü söylüyorm ama içime sinmedi ona göre, yanılma payı yüksek falan diye üstüne basa basa söylüyo cinsiyeti. parmaktır belki de o

bir daha ki gidişine kesin belli olur 14 haftalıktı dimi gitiğinde ,erkekte yanılma payı daha cok olurmuş kıza göre

doktor bile öyle söylediyse senin için hala bir ihtimal var demektir kordunudur belki her çıkıntı pipi olacak değil ya

günaydın herkese sabahı zor ettim vallahi bu bulantılarım gecince beni bir telaş sarıyor yaaa ,gögüslerimde artık eskisi gibi agrımıyor gece sürekli uyandım pimpiriklendim yine yarın kontrole gidicem cinsiyetten öte bebeğimi görmek istyrm ben sizin gögüs agrınız ne durumda ?

günaydın telaşlanma bulantıların geçmesi bebeğinde bi sorun olacağı anlamına gelmez. Beniim bulantılarım tam anlamıyla geçmese de ilk zamanlardaki şikayetlerim yavaş yavaş yok oluyo. Artık bebeklerimiz büyüdüğü için. Az önce doktorumla konuştum bu haftalar itibariyle bebeğini hissetmeye başlayacaksın başka belirti aramana gerek kalmayacak dedi. Güzel düşün lütfenn

sen bebişini özlemişsin kendine hastaneye gitmek için neden çıkarıyosun. biran önce git gör de için rahat etsin

ah ah keşke elimde olsa güzel düşünüyrm ama bi yanımda çok korkuyor aynen hem özledm hem de içimin rahat etmesi için gitmem lazım biran önce

ah ah keşke elimde olsa güzel düşünüyrm ama bi yanımda çok korkuyor aynen hem özledm hem de içimin rahat etmesi için gitmem lazım biran önce
korkacak bişey yok Allah korusun ama ona bişey olsa kanama yada farklı bir durum anında oluşur ortada hiç bişey yokken neden bebeğini de kendinide strese sokuyosun kuzum. hem hafta hafta gebelik takiplerinde yazıyordu artık göğüsleriniz eskisi kadar ağrımayacak diye

dogru söylüyorsun canım ama inan elimde degil çok taktım kafama , rahatlattın beni saol :) rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım :) dokunsalar hüngür hüngür aglarım o derecedeyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…