- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.581
kız ben tüy bile alamıyorum sen maske diyorsunya kızlar aklımdayken bişey soracam hamilelik dönemi boyunca yüzde lekeler çillenmeler falan olmaması için neler yapmalıyızherhangi bir maske falan yapmak istemiyorum bebeğime zarar verir diye ama yüzümde lelekelerin çıkmasını da hiç istemiyorum
hadi bakalım inş 5 aya girdik mi geriye sadece 4 ayımız kalıyo yolu yarılıyoruz
ya napim ama son günlerde gözlerimin altında morluklar oluştu gibi korkuyorum kalacak diyekız ben tüy bile alamıyorum sen maske diyorsun
kalmaz inş :)ya napim ama son günlerde gözlerimin altında morluklar oluştu gibi korkuyorum kalacak diye
pes etmedim yılmadım ayaktayım burdayımm hahaha
pes etmedim yılmadım ayaktayım burdayımm hahahacinsiyetler kesinleşene kadar da teorilerimin arkasındayımmm
inşkalmaz inş :)
doğana kadar %100 denmeyecek o zaman durmak yok doğana kadar teorilere devampes etmedim yılmadım ayaktayım burdayımm hahahacinsiyetler kesinleşene kadar da teorilerimin arkasındayımmm
doktor bile öyle söylediyse senin için hala bir ihtimal var demektirbugün videoyu izledim de tekrar. doktordayken çekilen videoyu. cinsiyeti söylerken bak diyo gördüğümü söylüyorm ama içime sinmedi ona göre, yanılma payı yüksek falan diye üstüne basa basa söylüyo cinsiyeti. parmaktır belki de o
doktor bile öyle söylediyse senin için hala bir ihtimal var demektirkordunudur belki her çıkıntı pipi olacak değil ya
bir daha ki gidişine kesin belli olur14 haftalıktı dimi gitiğinde ,erkekte yanılma payı daha cok olurmuş kıza göre
evet senin ki gibi durumlarda :) ama ben duydugumun yalancısıyım tabi :)evet şekerim 14tü. bakalım yaa nasip. erkek diyince mi yanılma payı oluyomş yani? benmki gibi durumlarda demi
günaydın telaşlanma bulantıların geçmesi bebeğinde bi sorun olacağı anlamına gelmez. Beniim bulantılarım tam anlamıyla geçmese de ilk zamanlardaki şikayetlerim yavaş yavaş yok oluyo. Artık bebeklerimiz büyüdüğü için. Az önce doktorumla konuştum bu haftalar itibariyle bebeğini hissetmeye başlayacaksın başka belirti aramana gerek kalmayacak dedi. Güzel düşün lütfenngünaydın herkese sabahı zor ettim vallahi bu bulantılarım gecince beni bir telaş sarıyor yaaa ,gögüslerimde artık eskisi gibi agrımıyor gece sürekli uyandım pimpiriklendim yineyarın kontrole gidicem cinsiyetten öte bebeğimi görmek istyrm ben sizin gögüs agrınız ne durumda ?
günaydın herkese sabahı zor ettim vallahi bu bulantılarım gecince beni bir telaş sarıyor yaaa ,gögüslerimde artık eskisi gibi agrımıyor gece sürekli uyandım pimpiriklendim yineyarın kontrole gidicem cinsiyetten öte bebeğimi görmek istyrm ben sizin gögüs agrınız ne durumda ?
sen bebişini özlemişsin kendine hastaneye gitmek için neden çıkarıyosun. biran önce git gör de için rahat etsingünaydın telaşlanma bulantıların geçmesi bebeğinde bi sorun olacağı anlamına gelmez. Beniim bulantılarım tam anlamıyla geçmese de ilk zamanlardaki şikayetlerim yavaş yavaş yok oluyo. Artık bebeklerimiz büyüdüğü için. Az önce doktorumla konuştum bu haftalar itibariyle bebeğini hissetmeye başlayacaksın başka belirti aramana gerek kalmayacak dedi. Güzel düşün lütfenn
hayırlısı olsun 3 hafta daha sabret bakalım bu kez öğrenirsinevet demi kısmet bakalım. ama erkeğe de alştrdm kendimi yani bi taraftan
ah ah keşke elimde olsa güzel düşünüyrm ama bi yanımda çok korkuyorgünaydın telaşlanma bulantıların geçmesi bebeğinde bi sorun olacağı anlamına gelmez. Beniim bulantılarım tam anlamıyla geçmese de ilk zamanlardaki şikayetlerim yavaş yavaş yok oluyo. Artık bebeklerimiz büyüdüğü için. Az önce doktorumla konuştum bu haftalar itibariyle bebeğini hissetmeye başlayacaksın başka belirti aramana gerek kalmayacak dedi. Güzel düşün lütfenn
korkacak bişey yok Allah korusun ama ona bişey olsa kanama yada farklı bir durum anında oluşur ortada hiç bişey yokken neden bebeğini de kendinide strese sokuyosun kuzum. hem hafta hafta gebelik takiplerinde yazıyordu artık göğüsleriniz eskisi kadar ağrımayacak diyeah ah keşke elimde olsa güzel düşünüyrm ama bi yanımda çok korkuyoraynen hem özledm hem de içimin rahat etmesi için gitmem lazım biran önce
dogru söylüyorsun canım ama inan elimde degil çok taktım kafama , rahatlattın beni saol :) rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım :) dokunsalar hüngür hüngür aglarım o derecedeyim şuankorkacak bişey yok Allah korusun ama ona bişey olsa kanama yada farklı bir durum anında oluşur ortada hiç bişey yokken neden bebeğini de kendinide strese sokuyosun kuzum. hem hafta hafta gebelik takiplerinde yazıyordu artık göğüsleriniz eskisi kadar ağrımayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?