• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet yanlış ettik benimkisi cuma günü takibe alacağız benimkini
Şuan ne olduğunu bilemedim , eğer iğne 20 30 değer kadar etkiliyorsa acaba iğnenin etkisiyle değerim 66.80 çıktı asıl değerim 36.80 civarımıydı şuan iğnenin etkisi geçti de değer ondan mı böyle

Hayirlisi olsun canım insallah saglikli bir sekilde degerin yukselir. Kacinci gun senin ayrica belirtin varmiydi? 😊
Sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum canım teşekkür ederim pazar günü kan vermiştim 66.80 çıktı çatlatma iğnesi de vurmuştum perşembe günü 20-30 kadar değeri yükseltiyor yarım doz çatlatma iğnesi diye okudum bu gün 77.60 çıktı günümü beklemediğim için bi pişmanlık yaşıyorum

Siz de mi İsrael aruha gıdıyorsunuz
Hayır benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var, onları İsrael bey doğurtturdu. 🙏 Gerçekten çok iyi bir doktordur. Ama çocuklarımın babasının arkadaşı. O yüzden şimdiki eşime ve çocuklarımın babasına ayıp olmasın, saygısızlık olmasın diye ona gitmiyorum şimdi. Erkek infertilitesi meselesi çıkınca bile bahsetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🤲

Sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum canım teşekkür ederim pazar günü kan vermiştim 66.80 çıktı çatlatma iğnesi de vurmuştum perşembe günü 20-30 kadar değeri yükseltiyor yarım doz çatlatma iğnesi diye okudum bu gün 77.60 çıktı günümü beklemediğim için bi pişmanlık yaşıyorum
Kacinci gununuz 77.60 ciktiginda onu merak ettim birde belirtilerini. T+ kacinci gün?

Bu tahlil günleri doktora göre mi değişiyor acaba? Bana transfer gününü saymazsak 10. Günde kan verebilirsin denmişti. 12-13. Gün verenler de var.

Bir de naçizane tavsiyem doktorun ver dediği günden önce kan da vermeyin, evde test de yapmayın. Doktora da soramıyor insan değeri, kafada senaryolar kurup durmak zorunda kalıyorsunuz. Bir tane acabanız varken bir sürü acabanız oluyor. Stres de kendinize zarar.

Hayır benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var, onları İsrael bey doğurtturdu. 🙏 Gerçekten çok iyi bir doktordur. Ama çocuklarımın babasının arkadaşı. O yüzden şimdiki eşime ve çocuklarımın babasına ayıp olmasın, saygısızlık olmasın diye ona gitmiyorum şimdi. Erkek infertilitesi meselesi çıkınca bile bahsetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🤲
Ayyy ama çok güvenilir bir doktor dimi ne bileyim ona gitmeden önce bır kaç kadın doğum doktoruna gittim saçma sapan tedaviler uyguladılar bana İsrael ARUH beye de eşimin ailesinden gıdenler var dıye gitmek istedim gizledim ögrenmesinler tedavi gördüğümü dıye baktım olmuyor ona gittim çatlatma ignesını de söyleyince Bayada kızdı bana onun tedavısıyle ilk gebe kaldım tüp bebekte ama erken doğumdan kaybettim kızımı şimdi tekrar transfer oldum bakalım bana dedı kalbını ferah tut stres yapma olur neden olmasın olmasa bıle 1-2 ay veririz tekrar başlarız dedi 🥰🥰

Back
X