- 31 Ağustos 2025
- 690
- 605
- 18
Ben de 4 ekim de transfer olacağım, test günüm 14 ekim.Doktorum benden 10 gün test istedi sizin neden geç yada ben neden erken veriyorum
Erken değil beta çıkıyor 5.gün embriyosu olunca 10.gün bende 10.gün kan verdimDoktorum benden 10 gün test istedi sizin neden geç yada ben neden erken veriyorum
Ben transferden sonra 2 kez banyo yaptım ama bi üşüyorum bi yanıyorum hiç bi anım bi anımı tutmuyo üşütüp hasta olmak istemiyorum oyüzden 2 . Yada 3 günde bi dus alıyorum bide bu havalar hastalıklara müsait bi mevsim çok mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanımı zararlı bitkisel bi çay içemiyoruz oyüzden dikkat etmek lazımYok bende oturuyorum ama sırtımı filan yıkarken kendimi zorlamak istemiyorum eşimde zaten sağolsun bırakmıyo yalnız
Ayakta duş alınmalı diye biliyorum birde su ılık olcak çok kaynar su olmasın ben ona dikkat ettim ama duşa girdim transferden sonraki gün sonrada aynı şekilde devam ettimBen oturarak yikaniyorum hep o sakıncalı mı acaba yoksa eşime derim o yıkar beni ayakta
10 gün değerin kaç çıktıErken değil beta çıkıyor 5.gün embriyosu olunca 10.gün bende 10.gün kan verdim
Oturarak yıkanmak yasak. Ayakta ılık şu ile ve kısa süreli olmalıBen oturarak yikaniyorum hep o sakıncalı mı acaba yoksa eşime derim o yıkar beni ayakta
Aaa 1 gün yazmadım unuttun mu dün test yapan kişiyim10 gün değerin kaç çıktı
Ben ayakta duramıyorum başım dönüyo tansiyonum düşüyo oturarak kendimi daha iyi hissediyorum zaten hergün yürüyüs yapıyorum en az yarım saatAyakta duş alınmalı diye biliyorum birde su ılık olcak çok kaynar su olmasın ben ona dikkat ettim ama duşa girdim transferden sonraki gün sonrada aynı şekilde devam ettim
Canım bizde kafa gidik bılıyonAaa 1 gün yazmadım unuttun mu dün test yapan kişiyim
Doğrudur ama önerilmiyor tüp bebek transferinden sonraBen ayakta duramıyorum başım dönüyo tansiyonum düşüyo oturarak kendimi daha iyi hissediyorum zaten hergün yürüyüs yapıyorum en az yarım saat
Bende kürsüde oturdum ama 10 dk sürmedi ben tuvalete de normal alaturka tuvaletine gidiyordum doktorum gidebilirsin demişti banyo da ayakta yapsaydım sürekli eğilip su almam lazımdı kürsüden onun için ucuna oturdum ıliktan az soğuk suyla abdest aldım çıktımOturarak yıkanmak yasak. Ayakta ılık şu ile ve kısa süreli olmalı
Bende yarın ikinci kanı vericem sonra kese için randevu vericem dedi doktor yarın kaç çıkacak bakalım heyecanla bekliyorum vallaCanım bizde kafa gidik bılıyon
Bacım kusura bakma şimdi hatırladım ama değeri hatırlamadımAaa 1 gün yazmadım unuttun mu dün test yapan kişiyim
360 çıktı dün yarın bir kez daha vericem artış normalse kese randevusu bakalımBacım kusura bakma şimdi hatırladım ama değeri hatırlamadım
Tabi ya 750 filan çıkar demiştim ben evet doğru360 çıktı dün yarın bir kez daha vericem artış normalse kese randevusu bakalım
Evet 2 günde 2 kat artış olmalı inşallah olurTabi ya 750 filan çıkar demiştim ben evet doğru
Artış normal giderse 1 hafta sonraya çağırırEvet 2 günde 2 kat artış olmalı inşallah olur
Evet haftaya giderim diye düşünüyorum bende bakalım ne diycek yarınArtış normal giderse 1 hafta sonraya çağırır
Benim doktorum oturarak yapma ayakta yap demiştiBen ayakta duramıyorum başım dönüyo tansiyonum düşüyo oturarak kendimi daha iyi hissediyorum zaten hergün yürüyüs yapıyorum en az yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?