- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
İgne kullaniyrsn ondn canm bunlarKızlar belim ve karnım çok kötü az önce çok farklı sancı geldi belim ağrıdı
Canım ayakta yıkanacaksın oturarak yasakBen oturarak yikaniyorum hep o sakıncalı mı acaba yoksa eşime derim o yıkar beni ayakta
Teşekkür ederim canım bilmiyordum öğrenmiş oldumCanım ayakta yıkanacaksın oturarak yasak
O arkadaş beni dünkü yorumumu yanlış anladı ama aslında kendine yapıyor üzülüyorum gününde yapsa kendide strese girmez bizde girmeyiz kimsenin testinin negatif olmasını istmemem hepimiz zorlu yollardan geçtik sizmiydiniz bilmiyorum ama geçmişe bakarsanız arkadaş test yapmaya gitti dua edelim kizlar yazılmıştı ben o arkadaş için gerçekten yürekten dua edip yazdım hatta dua ettim diye neyse herkesin kendi kararı ben kimse için kötü dusunmuyorumBaya da sohbet etmişsiniz kızlaryeni transfer olan arkadaşlarım yada transfer olcak olanlar stres yapmayın adaselin arkadaşınız gıbı habıre test yapmayın şaka şaka gününde test yapın belirtide aramayın ilaçlardan oluyor normal bunlar diye diye dilimde tüy bitti bacılar
Kesinlikle haklı benim ilk deneyimim ama bana çok güzel ders oldu birdaha asla fkkfBaya da sohbet etmişsiniz kızlaryeni transfer olan arkadaşlarım yada transfer olcak olanlar stres yapmayın adaselin arkadaşınız gıbı habıre test yapmayın şaka şaka gününde test yapın belirtide aramayın ilaçlardan oluyor normal bunlar diye diye dilimde tüy bitti bacılar
Belki şimdi yerleşmeye başladı o yüzden başlangıç rakamı olabilirİki günde 3,44 olmuş acaba mi diyorum ve bugün 8.günüm doktor 12.gun kan ver demişti
Kesinlikle haklı benim ilk deneyimim ama bana çok güzel ders oldu birdaha asla fkkf
İnşallah hanımlar yarın tekrar kan ver diyor eşim ilacımin birisi bitti ücretli oda ona göre alalım diyor sizce vereyim mi kana bakmadan ilacı alayım mıBelki şimdi yerleşmeye başladı o yüzden başlangıç rakamı olabilir
İnşallah kalbim ferah eşim içimden olumlu geçiyor diyor yarın de takibe alalım diyor ona göre önlem alır doktora gider danışıriz diyor napayım sizceşaşkın yaa valla seni çok sevdıgım için senle uğraşıyorum inşallah bu kadar çabanı rabbım boşa çıkarmaz pozitif olursun
Yerleşirken kasıklarım ağrır mı belim bacaklarım ağrır miBelki şimdi yerleşmeye başladı o yüzden başlangıç rakamı olabilir
Benim ağrıyor bel ağrım fazla göğüsler de hassasiyet fazlaYerleşirken kasıklarım ağrır mı belim bacaklarım ağrır mi
Yarın mı tahlil gününİnşallah kalbim ferah eşim içimden olumlu geçiyor diyor yarın de takibe alalım diyor ona göre önlem alır doktora gider danışıriz diyor napayım sizce
Benim ağrıyor bel ağrım fazla göğüsler de hassasiyet fazla
Vala kızlar bende bel fıtığı olduğu için normaldede ağrıyor pek anlamıyorum suanBenim ağrıyor bel ağrım fazla göğüsler de hassasiyet fazla
4 gün sonra ama iğnem bitti eşim de beta yükselirse alalım diyor yarın sabah verirsem öğleden sonra çıkar sonucu eczane kapanmadan alırız diyor eğer olumluysa zaten yarın 7 8Yarın mı tahlil günün
Tamam en doğrusu4 gün sonra ama iğnem bitti eşim de beta yükselirse alalım diyor yarın sabah verirsem öğleden sonra çıkar sonucu eczane kapanmadan alırız diyor eğer olumluysa zaten yarın 7 8
rehiTamam en doğrusu
O zaman tabiki eğilmenden daha iyi olmuş oturman. Amaç vajinanın içine su kaçmasın enfeksiyon oluşmasın diye tedbirmiş. Havuz deniz yasak diyorlar ya O da O sebeple.Bende kürsüde oturdum ama 10 dk sürmedi ben tuvalete de normal alaturka tuvaletine gidiyordum doktorum gidebilirsin demişti banyo da ayakta yapsaydım sürekli eğilip su almam lazımdı kürsüden onun için ucuna oturdum ıliktan az soğuk suyla abdest aldım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?