Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Baya da sohbet etmişsiniz kızlar yeni transfer olan arkadaşlarım yada transfer olcak olanlar stres yapmayın adaselin arkadaşınız gıbı habıre test yapmayın şaka şaka gününde test yapın belirtide aramayın ilaçlardan oluyor normal bunlar diye diye dilimde tüy bitti bacılar

O arkadaş beni dünkü yorumumu yanlış anladı ama aslında kendine yapıyor üzülüyorum gününde yapsa kendide strese girmez bizde girmeyiz kimsenin testinin negatif olmasını istmemem hepimiz zorlu yollardan geçtik sizmiydiniz bilmiyorum ama geçmişe bakarsanız arkadaş test yapmaya gitti dua edelim kizlar yazılmıştı ben o arkadaş için gerçekten yürekten dua edip yazdım hatta dua ettim diye neyse herkesin kendi kararı ben kimse için kötü dusunmuyorum

Kesinlikle haklı benim ilk deneyimim ama bana çok güzel ders oldu birdaha asla fkkf

şaşkın yaa valla seni çok sevdıgım için senle uğraşıyorum inşallah bu kadar çabanı rabbım boşa çıkarmaz pozitif olursun
İnşallah kalbim ferah eşim içimden olumlu geçiyor diyor yarın de takibe alalım diyor ona göre önlem alır doktora gider danışıriz diyor napayım sizce

Yarın beya 7 8 olması gerekiyor eğer 5den aşağı çıkarsa iğne almam doktorumu beklerim biz ilaç için diyoruz bitti iğnemiz

O zaman tabiki eğilmenden daha iyi olmuş oturman. Amaç vajinanın içine su kaçmasın enfeksiyon oluşmasın diye tedbirmiş. Havuz deniz yasak diyorlar ya O da O sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…