Evet tabi ki sadece acaba çıkar mı diye sorduğu için kendi tecrübemden dolayı cevap verdimHerkeste aynı olmuyo kimisinin idrarda çok geç çıkıyo ben oyüzden kan testine güveniyorum çünkü bazen idrarda yanlış sonuç verebiliyo
Eşin yarın demiş ya kuzumVereyom mi yani kan bugün ki verdiğim yere sağlık ocağına
rehi
Artık acıtmaya göbek bölgesi sertleşmeye başladı., iğne zor giriyorYa ben bu akşam iğneyi zor yaptımçok acıdı ya
Bende 25 transfer oldum 4 Ekim test dendiBen 25 inde transfer oldum 5 Ekim'de test günüm senin transfer kaçında
İnanki bende aynıyım nerden vursam diyorum bide benim karnım çok morardı yaArtık acıtmaya göbek bölgesi sertleşmeye başladı., iğne zor giriyor
Sen bigün öncesin gerçi ha bi gün önce ha bigün sonraBende 25 transfer oldum 4 Ekim test dendi
Kanda beta düşük seviye deyken idrarda çıkması çok zor ama bazılarında beta çok fazla çıkarken bazısında daha az çıkıyo tabi bu sağlıksız olduğu anlamına gelmiyo önemli olan 2 günde 2 katına çıkmasıEvet tabi ki sadece acaba çıkar mı diye sorduğu için kendi tecrübemden dolayı cevap verdim
Günde kaç iğnen var seninArtık acıtmaya göbek bölgesi sertleşmeye başladı., iğne zor giriyor
Kanı 2 günde bir vermek en doğrusu. 2 gün arayla artışı görmek önemli diyorlar ya. Hangi iğnen bitti senin? İzmir'de misin?İnşallah hanımlar yarın tekrar kan ver diyor eşim ilacımin birisi bitti ücretli oda ona göre alalım diyor sizce vereyim mi kana bakmadan ilacı alayım mı
Hiç bana böyle bişey söylenmedi sebep ne acabaBenim doktorum oturarak yapma ayakta yap demişti
Senin tekmi 2 embriyomuyduEvet haftaya giderim diye düşünüyorum bende bakalım ne diycek yarın
O arkadaş beni dünkü yorumumu yanlış anladı ama aslında kendine yapıyor üzülüyorum gününde yapsa kendide strese girmez bizde girmeyiz kimsenin testinin negatif olmasını istmemem hepimiz zorlu yollardan geçtik sizmiydiniz bilmiyorum ama geçmişe bakarsanız arkadaş test yapmaya gitti dua edelim kizlar yazılmıştı ben o arkadaş için gerçekten yürekten dua edip yazdım hatta dua ettim diye neyse herkesin kendi kararı ben kimse için kötü dusunmuyoru
Canım benim 3 . Denemem genede sabırsızlanıyorum çünkü okadar stresli bi dönemki ayrıca kullanılan ilaçlarda ağır insanın ister istemez piskolojisi bozuluyo hiç alakasız şeylere sinirlenip ağlayabiliriz valla aslında kim nasıl istiyosa öyle yapsın demek daha güzel negatifi görse bile o belki kendini öyle daha iyi hissedecek ben ilk transferde 10 gün boyunca hergün 4 tane test yapıyodum en sonunda dedimki bırak olmadı hayırlısı olsunn kendi kendimi teselli ettim sonuçta elimden geleni yaptım dedim kötü sonucu görmek her zamanda kötü değildir insanın bazen olumsuzluklarada alışması lazım. Hayat hep pozitif değil pozitif olmak zorundada değil. Evet biz çok istiyoruz olsun ama belki hakkımızda hayırlı değil belki zamannı var belki daha güzeli olacak ama işte insanoğlunun fıtratında var sabırsızlık hemen herşey olsun istiyoruzKesinlikle haklı benim ilk deneyimim ama bana çok güzel ders oldu birdaha asla fkkf
O ilaçtan da yapar ama nasipse inşallah hamileliktendirAfedersiniz göğsüme elleyemiuorum öyle hassas ve şişler ki dokunamiyprum
Hayırlı olsun canımKızlar bu testlerle pozitifi gördüm Rabbime bin şükür . Bugün kan testi verdim 8.gün sonucum 44.98 çıktı Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi de nasip etsin …
Taze transferi seninHayırlı olsun canım
Hayirli olsun canım daim olsun insallahh degerlerin guzelce artsinKızlar bu testlerle pozitifi gördüm Rabbime bin şükür . Bugün kan testi verdim 8.gün sonucum 44.98 çıktı Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi de nasip etsin …
Sagsalim kucağına al inşallahKızlar bu testlerle pozitifi gördüm Rabbime bin şükür . Bugün kan testi verdim 8.gün sonucum 44.98 çıktı Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi de nasip etsin …
Benim aşırı yanma oluyor neden olabilirİnanki bende aynıyım nerden vursam diyorum bide benim karnım çok morardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?