• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben hiç fitil ne gördüm nede kullandım herkesten duyduğum progestan iğne.. Fitil daha mı iyi yada beden fitil veriliyor
İlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucak 🤣 igne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar🤣

İlkinde igne kullanmstm sabah aksam kimyasal olunca iğnesiz önceliğimiz dogal gebelik diyr dr bey öyle devam ediyrz bakalm ne olucak 🤣 igne olmayınca belirtide olmuyor burdaki belirti bulanlar hep igneden kaynakli aslnda belirti olmazmis hemşireler öyle diyr biz belirti ariyrz oda igneler yapar🤣
Kız yoksa boşu bosunamı kendimizi delik deşik ediyoruz

Hangi hastaneye gidiyosun

Benim ignemde var fitilimde var ama yine belirtim yok 🤣

Yok be her doktrn tedavi farkli bence bende işe yaramadi hehrlde kimyasal olunca geentik kromozom pıhtılaşma bakildi bisy yok sonra 2 dir doğal deniyr bende igne olmayinca huzursz oluyrm.o destekliyr gibime geliyor🤣
Benimde daha önce transfer öncesi yumurta toplama işleminden önce gonal ovitrella ne varsa hepsini kullandım sonra transfer oldum neymiş rahim kandırma yöntemiymiş.. Valla rahim öyle akıllıki asla inanmadı ve sonuç kimyasal oldu🤣

Benimde daha önce transfer öncesi yumurta toplama işleminden önce gonal ovitrella ne varsa hepsini kullandım sonra transfer oldum neymiş rahim kandırma yöntemiymiş.. Valla rahim öyle akıllıki asla inanmadı ve sonuç kimyasal oldu🤣
Rahim çok iyi ilerliyor aslnda digerlerinde estrofrm kullanarak kalinlasan endometrum ilacsiz ondn fazla kalınlaşti meselaaa. 🤣 Bende ilkinde bir igneler kullandm yan etki yapiyrdu gün boyunca kusmakdn yemek yiyemedigimi bilirdm ayyy ne günlerdi 🤣

Bana da öyle dediler normalde belirti olmaz onlar iğneden ama arıyoruz işte 😂😂😂

Ev
Bana da öyle dediler normalde belirti olmaz onlar iğneden ama arıyoruz işte 😂😂😂
Evet tutsa belirti olmazki demişlerdi şaşırmstm o yüzden boşuna yok karnim agriyir yok kasigim dememek lazm takilmayin kizlar çok takan var vallahi bende soruyrmda merkdan kendimde hiç biri yok 🤣🤣🤣 bugün bi metal tat aldm

Back
X