- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Estrofem bende kullanıyorum sabah akşam aslında normalde tedaviye başlaman önce benim rahim kalınlığım gayet güzel di yani bu ilaçlar bizi mahvettiRahim çok iyi ilerliyor aslnda digerlerinde estrofrm kullanarak kalinlasan endometrum ilacsiz ondn fazla kalınlaşti meselaaa.Bende ilkinde bir igneler kullandm yan etki yapiyrdu gün boyunca kusmakdn yemek yiyemedigimi bilirdm ayyy ne günlerdi
Kimyasal olan gebeliğimdemiKan sonuçlarıniz nasil çıkmıştı
Evet artış nasıl oldu 2 katına çıkıyor muyduKimyasal olan gebeliğimdemi
Bende sabah aksam 2 ser fitil kakiyrmEstrofem bende kullanıyorum sabah akşam aslında normalde tedaviye başlaman önce benim rahim kalınlığım gayet güzel di yani bu ilaçlar bizi mahvetti
Sabah akşam progestan
Günde bi tane oksapar iğne
Folik asit ve d vitamini
Benim d vitamini asırı düşük
Cikmiyr canim bende cikmadi öğrendim ikinci kanda biraz 3 kanda biraz dha düştü igneler felan birakilinca 0 landigi gün regl oldm baya kanamali geçmişti amaEvet artış nasıl oldu 2 katına çıkıyor muydu
Ama geçen yıl düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin onda transfer oldum sabah uyandım masaya oturdum sol kasıgıma aniden sanki bi bıçak saplandı nefesim kesildi dedim bu tuttu hemen hissettim. Ama kimyasal olanda hiç bişey hissetmedimEv
Evet tutsa belirti olmazki demişlerdi şaşırmstm o yüzden boşuna yok karnim agriyir yok kasigim dememek lazm takilmayin kizlar çok takan var vallahi bende soruyrmda merkdan kendimde hiç biri yokbugün bi metal tat aldm
Şuan kan verdiniz mi yoksa daha bekliyor musunuzCikmiyr canim bende cikmadi öğrendim ikinci kanda biraz 3 kanda biraz dha düştü igneler felan birakilinca 0 landigi gün regl oldm baya kanamali geçmişti ama
Bebek yeleği başladım bugün ama ipler okadar güzelki akıllı iplerden artık benim olursa o giyer olmassa hepinize satacamBende sabah aksam 2 ser fitil kakiyrm
Folik asit coraspirin hap bitti bkalm ne çıkacak sonuclar ne örüyon sen ipleri aldinda basladnmi
Bende kimyasal olanda olmustu dedigin gibi saplanmalar kasik agrisi baş dönmesi bel agrisi 2 ci gün gece uykumdn bel sizlamasina uyanmistm degisikdi bi kedere sanki karnimda elektirik ciz etti degisikdi kimyasal olduyduAma geçen yıl düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin onda transfer oldum sabah uyandım masaya oturdum sol kasıgıma aniden sanki bi bıçak saplandı nefesim kesildi dedim bu tuttu hemen hissettim. Ama kimyasal olanda hiç bişey hissetmedim
Ahahahaha mantkli bacimBebek yeleği başladım bugün ama ipler okadar güzelki akıllı iplerden artık benim olursa o giyer olmassa hepinize satacam
O ilk transferimdendi üzerine bi negatif yasadm smdide 8.ci günüm bekliyrm canm persmbe kan verecgmŞuan kan verdiniz mi yoksa daha bekliyor musunuz
Hayır canım ne cıkması önce 3.7 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıldı 3.2 doktor dedi negatif kimyasal oldu ben inanmadım 2 gün sonra tekrar verdim 3 e düşmüş yani ilaçları bıraktım ve bikaç gün sonra adet görmüştümEvet artış nasıl oldu 2 katına çıkıyor muydu
Rabim nasip eder hayırlısı ile inşallah valla benim çok farklı birşey olmuş ya kanda çıktı ama hiç bir belirti fln yok sadece kabızlık var bende bide rahimde kasılma lar varO ilk transferimdendi üzerine bi negatif yasadm smdide 8.ci günüm bekliyrm canm persmbe kan verecgm
İşte bak herkeste farklı oluyo.. Ben kimyasal olanda hiö bişey hissetmedim.. Ama kalbi duran bebeğimde 6 gün öyle bi kusuyodumki bina yıkılıyodu ve hemen anladım hamile oldugumu.ve bana herkes diyodu bu kesin kız diye.. İnşallah yine kızım olurBende kimyasal olanda olmustu dedigin gibi saplanmalar kasik agrisi baş dönmesi bel agrisi 2 ci gün gece uykumdn bel sizlamasina uyanmistm degisikdi bi kedere sanki karnimda elektirik ciz etti degisikdi kimyasal olduydu
Hiç kan testi verdinmi yoksa yarın ilkmiRabim nasip eder hayırlısı ile inşallah valla benim çok farklı birşey olmuş ya kanda çıktı ama hiç bir belirti fln yok sadece kabızlık var bende bide rahimde kasılma lar var
6 gün yap daha iyiMerhaba bende aranıza dun katıldım epey yazısmıssınız okudum hepsını tektek
Rabbim hiçbirimizin emeklerını bosa cıkarmasın kolay bırsekılde evlat nasıp etsın ınsaAllah
Dun 16.00 da 2adet genetıkten tenız gelen 5. Ve 6.gun embrıyolarını transfer ettıler doktora kalsa 1tane dedı ama ben rıske gırıp 2sınıde ıstedım 3yıl once 6.haftada dusugum olmustu yıne tupbebekle oda 5.gun embrıyosuydu ve transfer sonrası 5.gun cok cok sılık ıdrar testıyle ogrenmıstım sımdıde 5.gun cumartesı erken gebelık testı yapmayı dusunuyorum
İnşaAllah tutunuyorlardır bebişlerim bana
Sabırsız olanlardanım bende
Yok ben verdim 6. Gün 12 çıktı benim şuan 17 .gün flnHiç kan testi verdinmi yoksa yarın ilkmi
Benimde 2 tane transfer oldum 25 inde eskiden bi gün 24 saatti şimdi bigün 72 saate çıktı öyle zaman geçmiyoMerhaba bende aranıza dun katıldım epey yazısmıssınız okudum hepsını tektek
Rabbim hiçbirimizin emeklerını bosa cıkarmasın kolay bırsekılde evlat nasıp etsın ınsaAllah
Dun 16.00 da 2adet genetıkten tenız gelen 5. Ve 6.gun embrıyolarını transfer ettıler doktora kalsa 1tane dedı ama ben rıske gırıp 2sınıde ıstedım 3yıl once 6.haftada dusugum olmustu yıne tupbebekle oda 5.gun embrıyosuydu ve transfer sonrası 5.gun cok cok sılık ıdrar testıyle ogrenmıstım sımdıde 5.gun cumartesı erken gebelık testı yapmayı dusunuyorum
İnşaAllah tutunuyorlardır bebişlerim bana
Sabırsız olanlardanım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?