- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Şuan kaç kan değerin ayrıca nasıl 17 gün.. 10 günde kesinleşiyo zatenYok ben verdim 6. Gün 12 çıktı benim şuan 17 .gün fln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kaç kan değerin ayrıca nasıl 17 gün.. 10 günde kesinleşiyo zatenYok ben verdim 6. Gün 12 çıktı benim şuan 17 .gün fln
Şuan kaç kan değerin ayrıca nasıl 17 gün.. 10 günde kesinleşiyo za
Benim kalbi duran bebeğimde 6 gün 60.16Yok ben verdim 6. Gün 12 çıktı benim şuan 17 .gün fln
Ben 6. Gün verdim 12 çıktı sonra 8 gün 55 çıktı 12. Gün 532 çıktı daha da bakmadım doktor verme dedi haftaya gel yanımaŞuan kaç kan değerin ayrıca nasıl 17 gün.. 10 günde kesinleşiyo zaten
He tmm sayı hep katlamış çok güzelBen 6. Gün verdim 12 çıktı sonra 8 gün 55 çıktı 12. Gün 532 çıktı daha da bakmadım doktor verme dedi haftaya gel yanıma
Valla korkuyorum kabızlık var şuan bide fitilfen mi bilmiyorum ama sanki her an birşey düşücek gibi geliyor ve benim rahim ağzı yetmezliği var 12 haftaya kadar bı sıkıntı olmazsa dikiş atacaklarHe tmm sayı hep katlamış çok güzel
Yarın 6 çı gün acaba erken gebelik testi yapsammıBen 6. Gün verdim 12 çıktı sonra 8 gün 55 çıktı 12. Gün 532 çıktı daha da bakmadım doktor verme dedi haftaya gel yanıma
Sen hep yatman lazım ama kendine dikkat etValla korkuyorum kabızlık var şuan bide fitilfen mi bilmiyorum ama sanki her an birşey düşücek gibi geliyor ve benim rahim ağzı yetmezliği var 12 haftaya kadar bı sıkıntı olmazsa dikiş atacaklar
Benim teste çıktı sonra gidip kan verdim ilk gebeliğim de ikizdi 5. Günde çıkmıştı testeYarın 6 çı gün acaba erken gebelik testi yapsammı![]()
Merdiven var iğne yapmak için 4 kat iniyorum üstüne baya bir yol var yürüyorum sağlık ocağı ters yöne düştüğü için araba da gitmiyor çok kötü yaaSen hep yatman lazım ama kendine dikkat et
Ay ikiz bebeği çok seviyorum benim beta yüksek çıkınca her usg ye girince doktora diyodum her tarafa iyice bak belki ikizdirBenim teste çıktı sonra gidip kan verdim ilk gebeliğim de ikizdi 5. Günde çıkmıştı teste
İğneyi kendin yapmıyomusynMerdiven var iğne yapmak için 4 kat iniyorum üstüne baya bir yol var yürüyorum sağlık ocağı ters yöne düştüğü için araba da gitmiyor çok kötü yaa
Çok güzel di ama işte kucağıma alamadım 5 aylık Ken erken doğumla ikisini de kaybettimAy ikiz bebeği çok seviyorum benim beta yüksek çıkınca her usg ye girince doktora diyodum her tarafa iyice bak belki ikizdiryok diyodu ikiz değil.. Ben yine her gittiğimde soruyodum
![]()
Ayyy eğer benim de eğer hamıle kalırsam banada dikiş atılacakValla korkuyorum kabızlık var şuan bide fitilfen mi bilmiyorum ama sanki her an birşey düşücek gibi geliyor ve benim rahim ağzı yetmezliği var 12 haftaya kadar bı sıkıntı olmazsa dikiş atacaklar
Progestan kalçadan yapılıyor siz kendinizi mi yapıyor sunuzİğneyi kendin yapmıyomusyn
Bende kızımı erken doğumdan kaybettim 1 sene oldu haziranın 7 deÇok güzel di ama işte kucağıma alamadım 5 aylık Ken erken doğumla ikisini de kaybettim
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çatlatma iğnesi vurmuşmuydunKızlar bu testlerle pozitifi gördüm Rabbime bin şükür . Bugün kan testi verdim 8.gün sonucum 44.98 çıktı Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi de nasip etsin …![]()
Olsun dikiş güvenli siz yeterki hamile kalında dikiş atılsın bizim komşunun gelini de tüp bebek rahim ağzı yetmezliği vardı oda dikiş atılırdı ve 9 ay ystardı 2 tane çocugu var şimdiAyyy eğer benim de eğer hamıle kalırsam banada dikiş atılacak
Çok zor biliyorum yaşamayan bilemez özelikle o süt göğüsten geldiğinde Bebek yok yaaa çok ağladım halada ağlıyorum unutulmuyor hicBende kızımı erken doğumdan kaybettim 1 sene oldu haziranın 7 de17 günde hastanede yattım ben lavaboya bıle kalkmadan çok zor günlerdi
Kuz siz nerdesiniz allah askına. Sano dayanamicam yarın bi test alayımmıBende kızımı erken doğumdan kaybettim 1 sene oldu haziranın 7 de17 günde hastanede yattım ben lavaboya bıle kalkmadan çok zor günlerdi