• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ay ikiz bebeği çok seviyorum benim beta yüksek çıkınca her usg ye girince doktora diyodum her tarafa iyice bak belki ikizdir🤣yok diyodu ikiz değil.. Ben yine her gittiğimde soruyodum🤣🤣
Çok güzel di ama işte kucağıma alamadım 5 aylık Ken erken doğumla ikisini de kaybettim

Valla korkuyorum kabızlık var şuan bide fitilfen mi bilmiyorum ama sanki her an birşey düşücek gibi geliyor ve benim rahim ağzı yetmezliği var 12 haftaya kadar bı sıkıntı olmazsa dikiş atacaklar
Ayyy eğer benim de eğer hamıle kalırsam banada dikiş atılacak

Çok güzel di ama işte kucağıma alamadım 5 aylık Ken erken doğumla ikisini de kaybettim
Bende kızımı erken doğumdan kaybettim 1 sene oldu haziranın 7 de 🥹 17 günde hastanede yattım ben lavaboya bıle kalkmadan çok zor günlerdi

Kızlar bu testlerle pozitifi gördüm Rabbime bin şükür . Bugün kan testi verdim 8.gün sonucum 44.98 çıktı Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi de nasip etsin … 🥰🥰🥰🤲🏻
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çatlatma iğnesi vurmuşmuydun

Bende kızımı erken doğumdan kaybettim 1 sene oldu haziranın 7 de 🥹 17 günde hastanede yattım ben lavaboya bıle kalkmadan çok zor günlerdi
Çok zor biliyorum yaşamayan bilemez özelikle o süt göğüsten geldiğinde Bebek yok yaaa çok ağladım halada ağlıyorum unutulmuyor hic

Back
X