Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ama elimizden başka bişey gelmiyo ki sonuç değişmiyor varsa var yoksa yok yapacak bişey yok bacım
Bak ilk günler bende baya bi korkuyodum sonra burda bi çok arkadasımız negatif oldu sonra dedim benimde negatif olabilir sakin olmakta fayda var aslında iyiki buraya girdim bana moral oldu şimdi negatif duymakta normal geliyo

Valla kuzum bende kendimi herşeye hazırlamıştım ama öyle olmuyor işte insan üzülüyor
Mesela önceki denemelerinde etrafında kimse tedavi görmüyordu sadece hastaneye gidince orda görürdüm ve kimseyle konuşmazdım negatif olunca yıkılurdım zannederdimki sadece ben böyleyim ama burda konuşmaya başlayınca anladımki benim gibi binlerce insan var artık strese gerek yok

Kızlar sizdede oluyo mu ben önceden öğlen kahvaltı yapardım şimdi sabah 6 da acıkmış olarak uyanıyorum yatana kadar az az yiyorum tabi bide diyabet var bende oda etkiliyo ama bu ara daha tuhafım

O zaman yap yarın bi test bacım arkandayım

Sabah kocam işe gitsin hemen eczaneye gıdecem evde alıp koyamıyorum çünkü dayanamam yaparım boşa gider diye ama sabah yapıp resim atacam tmm
O zaman yap yarın bi test bacım arkandayım
Elif 4 gün yaptım hiç bişey çıkmadı eşim bana bi kızdı bidaha eczaneye asla gitmyeceksin ben ilaçlarını alıp gelicem dedi sabah gizlice gidip alıcam

2 tane transfer oldum 4 Ba kalitesi ama gelişimleri güzeldi 5 günlüktü
Evet kaliteleri guzelmiş bende yeni ogrendım ılk harf bebegın gelısım kalıtesı 2.harfde plasentanın kalıtesıyle alakalıymıs senınde guzel benımde bırtanesı ıyı dıgerı genetıkten temız geldı dıye oda ıyı dendı ama ıdare nasıp 5bb ve 5bc

Bugün kaç gündü senin

Sabah ilk idrar olması lazım ama ben sabah alırım gelir biraz daha yatar uyurum sonra kalkınca yaparım hcg seviyesi uykuda artıyomuş ya
Kız Cidden mi benimde yarın test günüm mecbur bi daha vermem gerek öğleden sonra mı versem ki belki artar mı bunu demeyecektin tüm gün uyurum artık

Kız Cidden mi benimde yarın test günüm mecbur bi daha vermem gerek öğleden sonra mı versem ki belki artar mı bunu demeyecektin tüm gün uyurum artık
Uyurken bişey yiyip içmediğimiz için idrar daha koyu oluyo test hcg seviyesini daha iyi algılıyo bilmediğin şeyler olursa sor canım çekinme burda filozof var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…