Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benimkiler de 5aa ydi ikiside ama gel görelim ki sonuç negatif bugünde kan vereceğim ama değişmez gibi geliyor sonuç ilaçları falan bırakmak istiyorum

Kızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.

Beklemesi çok zor ama gününden önce test yapmayın gerçekten yapmayın bak ben erkenden yaptım donucu mu olucumu pazar verdim 0 dün verdim 8.gun 3,44 herkes yükselir çoğu yükselmez çoğununki artmış gitmiş çoğunun kimyasal olmuş kana gideceğim sabah namazıdan sonra uyku girmedi gözüme uyuyamadim

Benim bugün 3.günüm transferden sonra dün gece çok şiddetli regl sancısı gibi ağrıyla uyandım sabah hassasiyet vardı göğüslerimde şimdi sadece meme ucunda korkuyorum bu şiddetli kasık ağrısı sizce nedir

Benimkisi 10gundir öyle aynı şekilde iğne ilaç fitil hepsi normal gözüküyor aslında düşünmemek lazım ben kendimden örnek veriyorum size kesin kldu dedim hele dün bir bel ağrısı göğüs ağrısı betami bilmesem kesin tuttu tutuyor hamileyim dedim

Beta kaç sizin kaçıncı gün

Her doktor aynı yöntemi yapmıyor benim arkadaşım oldu doktor yaşlı teyze gibi olacaksın 10 gün boyunca kalkmicaksin dm3is kimisi ise gidiyor kimisi farklı her yöntem farklı farklı oluyor geçmez demeyelim geçiyor çok güzel geçiyor zor ama geçiyor

Ben 3 yıllık evliyim ne testler yaptım ne tahliller aha oldu hamileyim dedim regl oldum bana hiç gelmeyecek gibi hissediyorum o çift çizgi veya o pozitif değer ben çok uzaklarda hissediyorum ama birgün kapımı çalacak dualarımız var umutlarımiz var ümitlerimiz var ben 25 eşim 27 yaşında

Aşılama yaptık üroloji ve kadın doğum bize tüp Bebek deyince beklemeden yaşımız geçmeden adım atalım dedik ilkini denedik negatif oldu bu süreçten sonra doktor ne der ne yapar bilemeyiz onu dinlendirir mi yaza mi yapar daha sonra kendiliğinden mi olur zaman gösterecek

Yemek yerken okuyorum afedersiniz ama tuvalete bile girdirip okuyorum bildirim mi geldi birşey mi oldu diye ama sadece yıpranmaktan başka birşey yok hiç düşük de olmadı ben hiç pozitifi görmedim

Sebep neydi sperm sayısı mı düşük

Kız Cidden mi benimde yarın test günüm mecbur bi daha vermem gerek öğleden sonra mı versem ki belki artar mı bunu demeyecektin tüm gün uyurum artık
Eliff test yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktu resim çekiyorum ama resimde belli olmuyo ama pozitif yarın sabah tekrar denicem gerçi bugün 6 cı gün

Kızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…