- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
42 bedenimKilo varsa kilo vermelisin mutlaka
İdrar testleri bazen yanılta biliyor canım gününü bekle benceKızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.
Bende gidiyorum negatif olduğunu bile bile bacaklarım sızlıyorMerkez mesaj atmış kan var diye ama vermek istemiyorum ya korkuyorum
Ay inşallah pozitiftirrrrEliff test yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktu resim çekiyorum ama resimde belli olmuyo ama pozitif yarın sabah tekrar denicem gerçi bugün 6 cı gün
Tesekkur ederim canimİdrar testleri bazen yanılta biliyor canım gününü bekle bence
Yaaa daha çok gençsiniz sizde bende 26 yaşındayım ilk denememiz riske atmamak için direk Kıbrıs’ta gördük tedavi 3 tane 5.gün embriyosu taze transfer edildi çok korkuyorum ama Rabbim en iyisini biliyorYemek yerken okuyorum afedersiniz ama tuvalete bile girdirip okuyorum bildirim mi geldi birşey mi oldu diye ama sadece yıpranmaktan başka birşey yok hiç düşük de olmadı ben hiç pozitifi görmedim
Ben o pozitifi gördüm ya şimdi bişey olsa çok üzülcek gibi hissediyorumBende gidiyorum negatif olduğunu bile bile bacaklarım sızlıyor
Biraz daha bekle nazire bende yaptım bugün 6 cı gün ama tam da 6 olmadı perşembe öğleden sonra transfer olmuştum dün yaptım hiç bişey yoktu bugün yaptım hayalet çizgi yarın daha net belli olcak hcg yeni karısıyo idrara biraz bekleKızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.
Pozitif olduğu belli de daha tam 6 olmadı ya ondan öyle çıktı yarın daha net belli olur bide uykudan kalkınca tuvalete gittim ilk ısrarla yapmadım yaniAy inşallah pozitiftirrrr
Ben 22 Eylül saat 2 de yaptırdım kaçıncı günüm olacak bugün 9 demiBiraz daha bekle nazire bende yaptım bugün 6 cı gün ama tam da 6 olmadı perşembe öğleden sonra transfer olmuştum dün yaptım hiç bişey yoktu bugün yaptım hayalet çizgi yarın daha net belli olcak hcg yeni karısıyo idrara biraz bekle
Evet 9 gün doğru nasıl gidiyo varmı gelişmeBen 22 Eylül saat 2 de yaptırdım kaçıncı günüm olacak bugün 9 demi
Kalbini ferah tut kardeşim inşallah seninledirBen o pozitifi gördüm ya şimdi bişey olsa çok üzülcek gibi hissediyorum
Şimdi kan vermeye gidiyorum artış olmadıysa ilaçları bırakacağımEvet 9 gün doğru nasıl gidiyo varmı gelişme
İnşallah güzel haberler Le gel kuzumŞimdi kan vermeye gidiyorum artış olmadıysa ilaçları bırakacağım
İnşallah canım inşallah hepimizin bebeği bizimledirKalbini ferah tut kardeşim inşallah seninledir
3 günlük çok erken canım yapma zorlama yıpranırsin gerçekten yapmaBunlar da benim testler üç günlük
Ben daha sabah idrara çıkmadım birde erken gebelik mi alsam katlandiysa 7 gibi olduysa gözükür mu senceİnşallah güzel haberler Le gel kuzum
Kız hayır 3 gündür yaptığım testler benim bu gün test günüm3 günlük çok erken canım yapma zorlama yıpranırsin gerçekten yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?