Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.
İdrar testleri bazen yanılta biliyor canım gününü bekle bence

Yemek yerken okuyorum afedersiniz ama tuvalete bile girdirip okuyorum bildirim mi geldi birşey mi oldu diye ama sadece yıpranmaktan başka birşey yok hiç düşük de olmadı ben hiç pozitifi görmedim
Yaaa daha çok gençsiniz sizde bende 26 yaşındayım ilk denememiz riske atmamak için direk Kıbrıs’ta gördük tedavi 3 tane 5.gün embriyosu taze transfer edildi çok korkuyorum ama Rabbim en iyisini biliyor

Kızlar günaydın bugun T+7.gunun sabahindayim erken gebelik testi yaptim uyaninca koca bi nagatif cikti. 1 adet 5.gun embriyosu 1 adette 6.gun dondurulmus embriyo konulmustu. Pozitife zor döner demi.
Biraz daha bekle nazire bende yaptım bugün 6 cı gün ama tam da 6 olmadı perşembe öğleden sonra transfer olmuştum dün yaptım hiç bişey yoktu bugün yaptım hayalet çizgi yarın daha net belli olcak hcg yeni karısıyo idrara biraz bekle

Ben 22 Eylül saat 2 de yaptırdım kaçıncı günüm olacak bugün 9 demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…