İnsallah canim çok üzüldüm sabahBiraz daha bekle nazire bende yaptım bugün 6 cı gün ama tam da 6 olmadı perşembe öğleden sonra transfer olmuştum dün yaptım hiç bişey yoktu bugün yaptım hayalet çizgi yarın daha net belli olcak hcg yeni karısıyo idrara biraz bekle
Kilo varsa kilo vermelisin mutlaka
Canım pozitif olduysa ilk günden tutunmustur sanaPozitif olduğu belli de daha tam 6 olmadı ya ondan öyle çıktı yarın daha net belli olur bide uykudan kalkınca tuvalete gittim ilk ısrarla yapmadım yani
Yok canım onu pazartesi yaptım en baştakını sabah yaptım durdukça koyulaşıyor bu testler doğru mu yanlış mı anlayamadımElif en sonundaki sabah mi yaptın o çok belirgin
Bende öyle ağrı yok canım kalçam ağrıyor şuan bi de kasık ağrısı varKızlar sağ ayağımdan yürüyemiyorum öyle sızlıyor öyle ağrıyor elif sen de var mı öyle bir şey
Hadi bismillah çekerek kana git bak ben geldim hala umudum var ucundan belki acaba mi diyorumYok canım onu pazartesi yaptım en baştakını sabah yaptım durdukça koyulaşıyor bu testler doğru mu yanlış mı anlayamadım
İnşallah canımCanım pozitif olduysa ilk günden tutunmustur sana
Evet sano sürekli sancı ve kasık batmasından anlamıştım zatenCanım pozitif olduysa ilk günden tutunmustur sana
İnşallahEvet sano sürekli sancı ve kasık batmasından anlamıştım zaten
Benim transfer öncesi 271 çıkmıştı57de değil 59 çıkmış iyimi progesteron
Elif resim neden yüklenmiyoYok canım onu pazartesi yaptım en baştakını sabah yaptım durdukça koyulaşıyor bu testler doğru mu yanlış mı anlayamadım
Elif resim neden yüklenmiyo
Benimkisi nasıl iyimiBenim transfer öncesi 271 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?