• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar bakın bi

Eklentiler

• IMG_20251001_092258.webp
    IMG_20251001_092258.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 26
Rabim nasip eder hayırlısı ile inşallah valla benim çok farklı birşey olmuş ya kanda çıktı ama hiç bir belirti fln yok sadece kabızlık var bende bide rahimde kasılma lar var
Ne yapiyrsn kabizlik icin ilkinde bende tutundgnda kabiz olmstm smdide öyle oldm gene

Ben 3 yıllık evliyim ne testler yaptım ne tahliller aha oldu hamileyim dedim regl oldum bana hiç gelmeyecek gibi hissediyorum o çift çizgi veya o pozitif değer ben çok uzaklarda hissediyorum ama birgün kapımı çalacak dualarımız var umutlarımiz var ümitlerimiz var ben 25 eşim 27 yaşında
Bende 26 yaşındayım daha genciz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizim ilk deneme çok korkuyorum ama rabbime sığındım çünkü o ne isterse o olur dört dörtlük de geçse transfer her şey çok iyi de deseler negatif oluyor ama ümit yokken bile pozitif haber alan oluyor o yüzden tevekkül edin rabbimden hayırlısını isteyin Rabbimin her zaman var bi bildiği morelinğzi yüksek tutun sarılın ona kocaman konuşun onunla

Kızlar canım siniz doktor bana yükselmiş ve bu kadar farkı olmaz merkezden merkeze dedi 30 saatte 1 2 normal ama 3,44 dedi muhtemelen bugün daha yüksek gelir geç tutunabikir dedi yükseliyor dedi 3,44 normalde negatif dedi ama 2 gün önce 0 olunca yükselmiş
Ay hadi inşallah yükselir canım birde hep aynı yerde yaptır testleri fatklı yerlerde yaptırma

Araştırma hastanesi yokmu oraya gitsen onların sonucu daha doğru çıkıyo
Araştırmada transfer oldum orası bana çok uzak otobüsle sarsirmak istemiyorum Pazar orda vermiştim ben tüp bebeği de orda yaptırdım cuma gidicem bugün artış olup olmadığını bir göreyim de inşallah

Ayyy kızlae benim sağ ayağıma kram girdi inanirmisiniz zor atıyorum adımı mi görseniz çok ağrıyor sızlıyor
O bacak ağrıları ara ara bendede oldu şimdi biraz iyiyim bende dedim acaba kan sulandırıcı iğne vuruyorum ondanmıki. Ama ada bacağımı bıraktım midem ağzımda geziyorum diş macunu hamilelikte benim kabusum ya normalde günde 3 kez diş fırçalarım hamile kalınca kokusunu duyduğum an öğürüyorum ben dişimi neyle fırçalayım

Back
X